- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 18
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.641
Çatlatma iğnesinin de etkisi olabiliyor. 10. Gün kanda kesin çıkar kan verip emin olsan daha iyi olmaz mı?Kızlar bana bir akıl verin nolur ne düşüneceğimi bilemedim benim gibi olan var mı?
Canım kaçıncı gün embriyosuyduki çok üzüldüm bu kadar erken onaylanır mı ki acabaBugün transferin 7. günü. İğne için eve gelen hemşire arkadaşım kan alıp beta hcg baktı, sonuç negatif. Doktorum da onayladı negatif olduğunu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Çok erken değilmi yaBugün transferin 7. günü. İğne için eve gelen hemşire arkadaşım kan alıp beta hcg baktı, sonuç negatif. Doktorum da onayladı negatif olduğunu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım yaaa ben de salı günü vericem tahlili 14 ünde transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün. Ağrılarım bugün şiddetlendi aynı senin gibi. İdrar testi yapmaya cesaretim yok. Pazar günü de 8. Gün oluyor yapmalımıyım bilmiyorum. Her kadın farklıdır evet ama korkutuyor bu ağrılar beni. Lekeleme de yok. Lekelenme olmalı mi yoksa? Hangisi normal tepkimeler bilemedim...Yok ben vermedim oldukça kararlıyım pazar günü vereceğim kasıklarım da zaten bugun ağrılar daha şiddetli
Canım çok üzüldümBenim negatif arkdslarAllah hepimize sabırlar versin..çok zorr herşeye sıfırdan başlayacağız başka bi ekip ile inşallah..çok ama çok mutluydum ama olmadı o kdr çok belirti yaşadım ki tutunmamiş bebeğimiz..
Canım leke bendede yok ama bugun cidden çok sık kasık ağrım var. 8. Gün erken bence 9. Gün bari yap ben öyle yaptım silik çıktıCanım yaaa ben de salı günü vericem tahlili 14 ünde transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün. Ağrılarım bugün şiddetlendi aynı senin gibi. İdrar testi yapmaya cesaretim yok. Pazar günü de 8. Gün oluyor yapmalımıyım bilmiyorum. Her kadın farklıdır evet ama korkutuyor bu ağrılar beni. Lekeleme de yok. Lekelenme olmalı mi yoksa? Hangisi normal tepkimeler bilemedim...
Canım çok üzüldümİlk denemem negatif kardeşim
Canım dondurmaya devam etmek için devlette her yıl ücret alıyor ama çok cüzi, tup başına 215 TLBakımmışdonmuş.şeyin nesine bakıcaklar yıllık kira bedeli işte
Evet haklısın ama 13. Günden önce yapma dedi doktor ne bileyim idrar testi 50 hcg den sonrasını gösteriyormuş iğneden olsa bile dedim varsa belirgin çıkar o zaman silik oluncaya iğnedendir diye düşündüm onuncu gün çünkü az değilÇatlatma iğnesinin de etkisi olabiliyor. 10. Gün kanda kesin çıkar kan verip emin olsan daha iyi olmaz mı?
Bunu yapma ama kendine silik çıkıp hamile olanlar var sakince gününü bekle hakkında hayırlısı olsunEvet haklısın ama 13. Günden önce yapma dedi doktor ne bileyim idrar testi 50 hcg den sonrasını gösteriyormuş iğneden olsa bile dedim varsa belirgin çıkar o zaman silik oluncaya iğnedendir diye düşündüm onuncu gün çünkü az değil
Evet bugün bende de kasık ağrım sıklaştı şiddeti de arttı sanki. Açıkçası 9. Günü yapacağıma ertesi gün tahlil vermeyi tercih ederim.Canım leke bendede yok ama bugun cidden çok sık kasık ağrım var. 8. Gün erken bence 9. Gün bari yap ben öyle yaptım silik çıktı
İnşallah canım birlikte bekleyeceğiz demekkiBenim de salı canım hayırlısıyla inşallah oallım
Ahsenn korlutma beniBen son yarın bi daha yapayım diyorum idrar testi ama bi yanımda yapma ya negatif çıkarsa diyor
Bende yeni merkez aramaya devam..doktor arayisi başladı bize çok sağlam bı ürolog lazım. Çünkü ciddi erkek infertilitesi sorunumuz..oluşan embriyolar orta kalite ..daha iyisi olmalı Memorial Murat başar ve Bülent Erol var bakicaz..sıfırdan başlayacak olmak çok zor benim ztn 3_4 ay ilaç tedavi gerekebilir toparladım bu süredeCanım çok üzüldümsüreç çok zor seni çok iyi anlıyorum şu an benim de dondurulmuş yok, bende en baştan başlayacağım. Hemen yeni merkez aramaya girdim, kafam dağılsın diye işe odaklandım. Belki sana da bunları yapmak iyi gelir
Ayy maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bizlere dua et lütfen test yapmaya hiç cesaretim yokBen bugün doktora gittim ve minik bir kese gözüktü 5 haftalik. Doktor kalp atışı için bir hafta on gün daha var dedi ama minikte olsa bir kese görmek çok güzeldi Allah sizlere de nasip etsin. Matofin isimli ilacı kullaniyorum insülin için tupbebek doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi bu doktorda normalde hamilelikte hiç ilaç istemeyiz heleki ilk aylar dedi bir bilgisi olan varmı yada başına gelen
Offf hemde nasıl ellerim ayaklarimdan ateş topu çıkıyor resmenHamile olan bacılar ateş basıyor muydu sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?