- 5 Kasım 2020
- 420
- 607
- 18
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.661
Hatırlıyorsan ne zaman başladı ateşOfff hemde nasıl ellerim ayaklarimdan ateş topu çıkıyor resmen
Canım istanbul'da prof dr ateş kadıoğlu ve prof dr kağan aydos bu konuda çok iyi özellikle kağan aydos benim kuzenime azospermBende yeni merkez aramaya devam..doktor arayisi başladı bize çok sağlam bı ürolog lazım. Çünkü ciddi erkek infertilitesi sorunumuz..oluşan embriyolar orta kalite ..daha iyisi olmalı Memorial Murat başar ve Bülent Erol var bakicaz..sıfırdan başlayacak olmak çok zor benim ztn 3_4 ay ilaç tedavi gerekebilir toparladım bu sürede
Hepimizin için hayırlısı olsun..
En iyisi kan vermeyi beklemek canım inşallah iyiye işarettirEvet bugün bende de kasık ağrım sıklaştı şiddeti de arttı sanki. Açıkçası 9. Günü yapacağıma ertesi gün tahlil vermeyi tercih ederim.sadece sabırsızlanıyorum o kadar. kasık ağrısı şiddetlendikçe de korkuyorum. İnşaAllah yerleşiyordur tutunuyordur da o yüzden ağrıyordur
Yok canım korkma sen herkes ben gibi olcak diye bşeyi yokAhsenn korlutma beni
Işte kızların fitil diye kullandığı o. Ayni ilaç. Iki sekilde de kullaniliyorEvet var progestan 200 mg içmemi söyledi bana
Anladım canısıIşte kızların fitil diye kullandığı o. Ayni ilaç. Iki sekilde de kullaniliyorprogesteron vermeden olmaz çünkü. Bebeği tutan o.
Yediklerimizle, aşılarla kimyamızı bozdular. Çağın vebası kovid değil infertilite. Özellikle yaptılar bunu tüm dünyaya. Şu dönen paralara bak.Aynen 177 tl mis prolutex
Yarın c.tesi. madem git c.tesi ver kanı kurtulBen son yarın bi daha yapayım diyorum idrar testi ama bi yanımda yapma ya negatif çıkarsa diyor
Abla eşim benım jandarma yani her zman evde değil. Yakınımda da hiç hastane yokYarın c.tesi. madem git c.tesi ver kanı kurtul
Çelişkiye düşücektin niye yaptın o zaman bacımKızlar bana bir akıl verin nolur ne düşüneceğimi bilemedim benim gibi olan var mı?
Kendime söz mü geçirebildim bacım anla beniÇelişkiye düşücektin niye yaptın o zaman bacımyarin yine yap kıyasla. Aklıma başka bişey gelmiyor
Bebek tir annesi bebekSonunda beklediğim adet sancıları vurmaya başladı ara ara hareket edince felen buseferde niye ağrım var diye düşünüyorum sanırım test gününü beklerken kafayı yicem
İNŞALLAH teyzoşşş kuzenimiz nası acabaBebek tir annesi bebek
Bizim de ağrımız var inşallah bebeklerden dolayıdır deyip duruyorum adetime de 6 gün kalmışİNŞALLAH teyzoşşş kuzenimiz nası acaba
Bu 3. Gün transferi olmalı. Embriyo hücresi o zaman 6, 8 hücreye bölünür.Embriyo transferinden sonraki ilk günde embriyo hücresi 6-8 parçaya bölünür. Bölünden sonra büyümeye ve gelişmeye devam eder. Transferden sonraki üçüncü günde blastosist kabuğundan çıkar ve dördüncü günde rahime tutunmaya başlar. Transferden sonraki beşinci günde blastosist rahim zarının içine yuva yapmaya başlar. Embriyo transferi sonrası rahme tutunma böylece başlamış olur. Transferden sonraki sekizinci günde hcg hormonu salınıma başlar. On birinci gün tamamlandığında hCG hormon düzeyi gebeliğin anlaşılması için yeterli miktarda gelir. Bu nedenle tüp bebek tedavilerinde gebelik testi için aceleci davranmamak gerekir. Daha erken uygulanan testlerden alınan sonuç yanıltıcı olabilir. 12.günde yapılan testin pozitif olması durumunda iki hafta sonra ultrason görüntülemesi yapılır. Gebelik kesesinin oluşmasına bakılır.
Birde bunu okudum bugün sizede yazım dedim erken test yapmayın
İnşallah canım gülüşlerimiz daim olsunBizim de ağrımız var inşallah bebeklerden dolayıdır deyip duruyorum adetime de 6 gün kalmış
Oluyordu bana canımKızlar bana arada fena üşüme geliyor hamile olan arkadaşlar sizde de oluyor mu ? Bazen çok sıcak oluyorum bazen de çok üşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?