Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bugün transferin 7. günü. İğne için eve gelen hemşire arkadaşım kan alıp beta hcg baktı, sonuç negatif. Doktorum da onayladı negatif olduğunu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun çok şükür ki sen de yumurta çok. Yine güzel embriyolarınız olur. Bidahakinde nasip kısmet olsun inşaallah cânı gönülden diliyorum

Bülent erol bahçeciye de geliyor. Eşim de ona gitti. Biz çok memnun kaldık. 5 ay ilaç tedavisi uyguladı. Ben int. Bakıyodum ürolog ve üreme endokrinolojisi konusunda prof.lara. Tevafuk buldum bülent beyi. Ama görünce eşim de ben de bize iyi geleceğini düşündük. Bakalım daha transfer olmadı. Sonucu da güzel olur inşaallah. Dilerim hislerimizde yanılmamışızdır.

Kendime söz mü geçirebildim bacım anla beni tamam yarın koyulaşır inşallah iki tane almıştım. Pişmanım siz yapmayın.....
Bile bile lades diyoruz dimi ben de pişman olacağımı bile bile yapabilirim

Bile bile lades diyoruz dimi ben de pişman olacağımı bile bile yapabilirim
CANım o güzel iradeye sahip olabilen çok az bu konuda Ben sana baskı yaparım burdan sakın yapma bak diye gördüm çünkü şaka bir yana hakikaten moralim çok bozuk, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. 3.gün Çift embriyo benim çatlatma iğnesi de olsa şuan çok belirgin çıkması lazımdı. Rabbim yüzümüzü güldürsün bunca zor şeyin arasında diye dua ediyorum.. Pazar sabah diğer testi de yaparım kesin

Yok ya belirginliğe çok takılma canım. Herkesin öyle çıkıyor. Elinde test varsa merak edeceğine yap tabii. Bi kere başlamışsın

Canım kaçıncı gün embriyosuyduki çok üzüldüm bu kadar erken onaylanır mı ki acaba
5. gün embriyosu, geçen cuma transfer olmuştu. 5-8-10 bişi çıksaydı erken heralde katlanmasına bakalım diyebilirdik ama benim değerim 1den bile küçük. Katlanacak bi değer değil yani. Doktorum tereddütsüz bi şekilde "maalesef negatif" dedi.

Pozitiif goren arkadaşlarım hepinizde de tutunma lekelenmesi oldumu cok merak ediyorum benim dun sabah saat 10 da iki adet 5 .gun transferim oldu lekelenme olmadan sa pozitif goren varmi

Umarım bizde kendisine ulaşır ve biranevvel tedavimize başlarız..vakit kaybetmeden bu yol uzun ve yorucu hepimize sabırlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…