- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.681
Hakkınızda hayırlısı olsunBugün transferin 7. günü. İğne için eve gelen hemşire arkadaşım kan alıp beta hcg baktı, sonuç negatif. Doktorum da onayladı negatif olduğunu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Devlete sen al sakla bizim tüpleri diyebiliyor muyuzCanım dondurmaya devam etmek için devlette her yıl ücret alıyor ama çok cüzi, tup başına 215 TL
Aynen oyle malaesef kullandigimiz pedlerden tut herseyde kisirlik yapacak seyler var Rabbim esirgesinYediklerimizle, aşılarla kimyamızı bozdular. Çağın vebası kovid değil infertilite. Özellikle yaptılar bunu tüm dünyaya. Şu dönen paralara bak.
Bülent erol bahçeciye de geliyor. Eşim de ona gitti. Biz çok memnun kaldık. 5 ay ilaç tedavisi uyguladı. Ben int. Bakıyodum ürolog ve üreme endokrinolojisi konusunda prof.lara. Tevafuk buldum bülent beyi. Ama görünce eşim de ben de bize iyi geleceğini düşündük. Bakalım daha transfer olmadı. Sonucu da güzel olur inşaallah. Dilerim hislerimizde yanılmamışızdır.Bende yeni merkez aramaya devam..doktor arayisi başladı bize çok sağlam bı ürolog lazım. Çünkü ciddi erkek infertilitesi sorunumuz..oluşan embriyolar orta kalite ..daha iyisi olmalı Memorial Murat başar ve Bülent Erol var bakicaz..sıfırdan başlayacak olmak çok zor benim ztn 3_4 ay ilaç tedavi gerekebilir toparladım bu sürede
Hepimizin için hayırlısı olsun..
Aynen oyle malaesef kullandigimiz pedlerden tut herseyde kisirlik yapacak seyler var Rabbim esirgesin
Canım istanbul'da prof dr ateş kadıoğlu ve prof dr kağan aydos bu konuda çok iyi özellikle kağan aydos benim kuzenime azosperm
Bile bile lades diyoruz dimiKendime söz mü geçirebildim bacım anla benitamam yarın koyulaşır inşallah iki tane almıştım. Pişmanım siz yapmayın.....
Yok canım o ankaradaKaan Aydos İstanbul'a mı gelmiş?
OlabilirBu 3. Gün transferi olmalı. Embriyo hücresi o zaman 6, 8 hücreye bölünür.
CANım o güzel iradeye sahip olabilen çok az bu konudaBile bile lades diyoruz dimiben de pişman olacağımı bile bile yapabilirim
DeğilmişÇok erken değilmi ya
Yok ya belirginliğe çok takılma canım. Herkesin öyle çıkıyor. Elinde test varsa merak edeceğine yap tabii. Bi kere başlamışsınCANım o güzel iradeye sahip olabilen çok az bu konudaBen sana baskı yaparım burdan sakın yapma bak diye gördüm çünkü şaka bir yana hakikaten moralim çok bozuk, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. 3.gün Çift embriyo benim çatlatma iğnesi de olsa şuan çok belirgin çıkması lazımdı. Rabbim yüzümüzü güldürsün bunca zor şeyin arasında diye dua ediyorum.. Pazar sabah diğer testi de yaparım kesin
Ben de öyle biliyorum da ondan sordum. Bi ara çok yapıştım eşimin yakasına Ankaraya git diyeYok canım o ankarada
Pazar vericeksin ya zaten ondan dedim. Hem pazar dr yoktur. O yüzden c.tesi geldim dersinAbla eşim benım jandarma yani her zman evde değil. Yakınımda da hiç hastane yokyoksa sabırsızlanıyorum vermek için
5. gün embriyosu, geçen cuma transfer olmuştu. 5-8-10 bişi çıksaydı erken heralde katlanmasına bakalım diyebilirdik ama benim değerim 1den bile küçük. Katlanacak bi değer değil yani. Doktorum tereddütsüz bi şekilde "maalesef negatif" dedi.Canım kaçıncı gün embriyosuyduki çok üzüldüm bu kadar erken onaylanır mı ki acaba
5. Gün canım ben 2 adet istemiştim ama doktorum 1 adette ısrarlı. O gün karar vercez yine de duruma göreİnşallah canım birlikte bekleyeceğiz demekki
Kaçıncı gün embriyosu senin
Umarım bizde kendisine ulaşır ve biranevvel tedavimize başlarız..vakit kaybetmeden bu yol uzun ve yorucu hepimize sabırlar diliyorum..Bülent erol bahçeciye de geliyor. Eşim de ona gitti. Biz çok memnun kaldık. 5 ay ilaç tedavisi uyguladı. Ben int. Bakıyodum ürolog ve üreme endokrinolojisi konusunda prof.lara. Tevafuk buldum bülent beyi. Ama görünce eşim de ben de bize iyi geleceğini düşündük. Bakalım daha transfer olmadı. Sonucu da güzel olur inşaallah. Dilerim hislerimizde yanılmamışızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?