- 3 Ocak 2014
- 1.142
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.701
İyi bari çok şükürBen de öyle biliyorum da ondan sordum. Bi ara çok yapıştım eşimin yakasına Ankaraya git diyederken kovid cıktı. Derken bülent hocayi bulduk. Gerek kalmadı çok şükür
Nezaman transfer oldun canım ben dün oldum eve geldim gece yatmadan tuvalette peçeteye sildiğimde koyu kahve rengi bi leke vardı ama yerleşme kanaması mı yoksa ilaçlarla ilgili mi bilmiyorumPozitiif goren arkadaşlarım hepinizde de tutunma lekelenmesi oldumu cok merak ediyorum benim dun sabah saat 10 da iki adet 5 .gun transferim oldu lekelenme olmadan sa pozitif goren varmi
Canım bende doktor arıyorum, izmirdeyim. Doktordan memnun musunuz, hangi hastaneye çalışıyor ve ücret ne ödediniz? Kusura bakma biraz fazla sordumİzmir deyim ben Ahmet önoğlu
Benim oturduğum yerde 150 TL yapıyorlar gebelik testini. Kafayı yemişlerBen 52 TL ye yaptırıyorum
Benim hic olmadi canilm hatta hamilelik belirtisi bile yasamiyorum 5.gun cift embriyo 10.gun 280 12.gun 606 cikti suan 13 gundeyim persembe randevum var yani boyle seylere takilmaPozitiif goren arkadaşlarım hepinizde de tutunma lekelenmesi oldumu cok merak ediyorum benim dun sabah saat 10 da iki adet 5 .gun transferim oldu lekelenme olmadan sa pozitif goren varmi
Evet ilk baslarda bendede oldu vururken yanma acima yok vurduktan sonra aci.oluyor dokunamiyordum sonra alistim oda olmaz oldu 3.kutuya basladim suan hic agrim olmuyorİyi bari çok şükürya birde bişi sorucam pregastan iğnesi oldunuz mu 5 tane verdi ya bana iğn e olurken sorun yok ancak akşama doğru o bölge çok acıyor oturup kalkarken bile ağrı oluyor sizde de oldu mu nasıl bitecek bilmiyorum
YUh artık ata sağlık ya da Tınaz tepe galen değildir inşallahBenim oturduğum yerde 150 TL yapıyorlar gebelik testini. Kafayı yemişler
Canım çok üzüldüm, Allah sabır versin inşallahBugün transferin 7. günü. İğne için eve gelen hemşire arkadaşım kan alıp beta hcg baktı, sonuç negatif. Doktorum da onayladı negatif olduğunu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
İnş geçer valla oturamıyorumEvet ilk baslarda bendede oldu vururken yanma acima yok vurduktan sonra aci.oluyor dokunamiyordum sonra alistim oda olmaz oldu 3.kutuya basladim suan hic agrim olmuyor
Canım benim de eşimde ciddi sıkıntı var. Senin esinde sperm sayısı kaç? Biz ilk tedaviyi devlette olduk, urolog varikosel ameliyatı yapti ama değer atmayınca tup bebeğe geçtik, ama tekrar urologla görüşmek lazım mı yoksa tup bebek doktoru yönlendirir mi?? Kafamda deli sorular yani. Bu arada eşimde 200 bin sperm çıkışı varBende yeni merkez aramaya devam..doktor arayisi başladı bize çok sağlam bı ürolog lazım. Çünkü ciddi erkek infertilitesi sorunumuz..oluşan embriyolar orta kalite ..daha iyisi olmalı Memorial Murat başar ve Bülent Erol var bakicaz..sıfırdan başlayacak olmak çok zor benim ztn 3_4 ay ilaç tedavi gerekebilir toparladım bu sürede
Hepimizin için hayırlısı olsun..
Allah gönlüne ferahlık versin canım. Güç kuvvet versin. Yaşayacağımız varmış bugünleri ve yaşıyoruz. Sonu güzel olsun bugünleri hep unutalım inşaallahUmarım bizde kendisine ulaşır ve biranevvel tedavimize başlarız..vakit kaybetmeden bu yol uzun ve yorucu hepimize sabırlar diliyorum..
Evet önceki denemelerde kullanmıştım. Morarık gibi kalıyo ağrısı malesefİyi bari çok şükürya birde bişi sorucam pregastan iğnesi oldunuz mu 5 tane verdi ya bana iğn e olurken sorun yok ancak akşama doğru o bölge çok acıyor oturup kalkarken bile ağrı oluyor sizde de oldu mu nasıl bitecek bilmiyorum
Dun oldum transfer ama hic lekem olmadiNezaman transfer oldun canım ben dün oldum eve geldim gece yatmadan tuvalette peçeteye sildiğimde koyu kahve rengi bi leke vardı ama yerleşme kanaması mı yoksa ilaçlarla ilgili mi bilmiyorum
Kacinci gun embriyosuyduDun oldum transfer ama hic lekem olmadi
İzmir Buca tınaztepe bu fiyata yapıyorYUh artık ata sağlık ya da Tınaz tepe galen değildir inşallah
Herkes de olmuyor ama bende de iç çamaşırım da yoktu peçeteye sildiğimde geldi kuzenimden tüp bebek yaptırdı onda hiç leke gelmedi oğlu var 5 yaşında şimdiDun oldum transfer ama hic lekem olmadi
5. SizinKacinci gun embriyosuydu
Benimde 5 gun iki embriyo transferi blasto idi5. Sizin
Benim öyle olmuştu canım hiç lekelenme vs olmamıştı herşeyim çok normal ilerlemişti hamd olsunPozitiif goren arkadaşlarım hepinizde de tutunma lekelenmesi oldumu cok merak ediyorum benim dun sabah saat 10 da iki adet 5 .gun transferim oldu lekelenme olmadan sa pozitif goren varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?