Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben de öyle biliyorum da ondan sordum. Bi ara çok yapıştım eşimin yakasına Ankaraya git diye derken kovid cıktı. Derken bülent hocayi bulduk. Gerek kalmadı çok şükür
İyi bari çok şükür ya birde bişi sorucam pregastan iğnesi oldunuz mu 5 tane verdi ya bana iğn e olurken sorun yok ancak akşama doğru o bölge çok acıyor oturup kalkarken bile ağrı oluyor sizde de oldu mu nasıl bitecek bilmiyorum

Pozitiif goren arkadaşlarım hepinizde de tutunma lekelenmesi oldumu cok merak ediyorum benim dun sabah saat 10 da iki adet 5 .gun transferim oldu lekelenme olmadan sa pozitif goren varmi
Nezaman transfer oldun canım ben dün oldum eve geldim gece yatmadan tuvalette peçeteye sildiğimde koyu kahve rengi bi leke vardı ama yerleşme kanaması mı yoksa ilaçlarla ilgili mi bilmiyorum

Pozitiif goren arkadaşlarım hepinizde de tutunma lekelenmesi oldumu cok merak ediyorum benim dun sabah saat 10 da iki adet 5 .gun transferim oldu lekelenme olmadan sa pozitif goren varmi
Benim hic olmadi canilm hatta hamilelik belirtisi bile yasamiyorum 5.gun cift embriyo 10.gun 280 12.gun 606 cikti suan 13 gundeyim persembe randevum var yani boyle seylere takilma

Evet ilk baslarda bendede oldu vururken yanma acima yok vurduktan sonra aci.oluyor dokunamiyordum sonra alistim oda olmaz oldu 3.kutuya basladim suan hic agrim olmuyor

Canım benim de eşimde ciddi sıkıntı var. Senin esinde sperm sayısı kaç? Biz ilk tedaviyi devlette olduk, urolog varikosel ameliyatı yapti ama değer atmayınca tup bebeğe geçtik, ama tekrar urologla görüşmek lazım mı yoksa tup bebek doktoru yönlendirir mi?? Kafamda deli sorular yani. Bu arada eşimde 200 bin sperm çıkışı var

Umarım bizde kendisine ulaşır ve biranevvel tedavimize başlarız..vakit kaybetmeden bu yol uzun ve yorucu hepimize sabırlar diliyorum..
Allah gönlüne ferahlık versin canım. Güç kuvvet versin. Yaşayacağımız varmış bugünleri ve yaşıyoruz. Sonu güzel olsun bugünleri hep unutalım inşaallah

Evet önceki denemelerde kullanmıştım. Morarık gibi kalıyo ağrısı malesef

kızlarr iyi akşamlar
rahim duvarı inceliği tedavinin başında nasıl olmalı bilginiz var mıı bu konuda yazdıklarınıza denk geldim ve merak ettim benim bugun adetin 2. günü 4mm dedi doktor

Benim öyle olmuştu canım hiç lekelenme vs olmamıştı herşeyim çok normal ilerlemişti hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…