- 3 Ocak 2014
- 1.142
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.721
Benim tek embriyo iyi kalitede dedi zaten 6 tane toplanmıştı sadece 1 i 5. Güne gitti inş tutar test gününüz ne dediler bana 30u dedilerBenimde 5 gun iki embriyo transferi blasto idi
Alt karin bolgemde devamli gelip giden bir sızı var birde oturup kalkarken hizli ve ani harekette öksürük hapşırık la gelen kasıklarda gerginlik agrisi var her an adet olmuşum yada olmak uzereymisim gibi hatta bacaklarıma vuruyor ama lekem yok olmadiBenimde 5 gun iki embriyo transferi blasto idi
Ayni benimde 30 uBenim tek embriyo iyi kalitede dedi zaten 6 tane toplanmıştı sadece 1 i 5. Güne gitti inş tutar test gününüz ne dediler bana 30u dediler
Ama 5 gun embriyosu 48 saat icinde hucre zarini yirtip rahim dokusuna implante oluyomus o yüzden 48 saat icindeki lekelenme 5 .gun embriyosu da olumlu bir gelişmeAyni benimde 30 u
Yaşınız kaç acaba? Benim de sadece 6 yumurta toplandı bana baya az geldi... Bakalım daha belli değil bakalım benim kaç tanesi ulaşabilecek 5. GüneBenim tek embriyo iyi kalitede dedi zaten 6 tane toplanmıştı sadece 1 i 5. Güne gitti inş tutar test gününüz ne dediler bana 30u dediler
Benim tek yumurtalik 8 yumurta 6 si dollendi 4 u 3.gune sağlıklı gitti 4 . gün embriyo kontrolü yapmıyoruz dis ortama maruz bırakmamak için 5.gun bilgi vercez dediler trabsfer gunu 2 adet 5aa ve 5 ba kalitesinde iki embriyo kalmış diger ikisi 4 . günde kalmış dondurulacak kalitede değiller dedi iki embriyo transfer ettiler taze transferBenim tek embriyo iyi kalitede dedi zaten 6 tane toplanmıştı sadece 1 i 5. Güne gitti inş tutar test gününüz ne dediler bana 30u dediler
Çok iyi olur bence sıkıntı yapmaBenim tek yumurtalik 8 yumurta 6 si dollendi 4 u 3.gune sağlıklı gitti 4 . gün embriyo kontrolü yapmıyoruz dis ortama maruz bırakmamak için 5.gun bilgi vercez dediler trabsfer gunu 2 adet 5aa ve 5 ba kalitesinde iki embriyo kalmış diger ikisi 4 . günde kalmış dondurulacak kalitede değiller dedi iki embriyo transfer ettiler taze transfer
Göbeğim hep mor oldu iğneler acıtmaya başladıCanım o kişiden kişiye gebeliğin durumuna göre değişir benim 13. Haftada bitmişti galiba
33 yaşındayım canım amh 0.6. Senin kaç canımYaşınız kaç acaba? Benim de sadece 6 yumurta toplandı bana baya az geldi... Bakalım daha belli değil bakalım benim kaç tanesi ulaşabilecek 5. Günebundan 3 sene evvel sanki baya bi çok toplanmıştı net sayıyı hatırlamıyorum ama döllenen 13tü diye hatırlıyorum..
Leke Benmde olmadı ben 3. Gün embriyosu oldum ve bugun 10. Günüm dün idrar testi yaptım silik çıktı bence kendini boşuna üzüyorsun belirti aramamakta fayda varOfff ya benim niye lekelenmem olmadi olsa biraz umutlanacaktim
Tesekkur ederim canim cevabin icinLeke Benmde olmadı ben 3. Gün embriyosu oldum ve bugun 10. Günüm dün idrar testi yaptım silik çıktı bence kendini boşuna üzüyorsun belirti aramamakta fayda var
Dondurulmuş mu taze embriyomuyduLeke Benmde olmadı ben 3. Gün embriyosu oldum ve bugun 10. Günüm dün idrar testi yaptım silik çıktı bence kendini boşuna üzüyorsun belirti aramamakta fayda var
Bebeğin seninle inşallahTesekkur ederim canim cevabin icin
Taze canımDondurulmuş mu taze embriyomuydu
Canım benim ilk transferimde lekelenmem oldu hatta tüm belirtileri yaşadım ama ne yazıkki negatif sonuç aldıkOfff ya benim niye lekelenmem olmadi olsa biraz umutlanacaktim
Catlatma ignesi gecen ay aşılamada 13.gune kadar hayalet çizgi çıkardı sendeki hayalet gibi mi yoksa bayağı belli silikmi canim o yuzden catlatma iğnesini hic sevmiyorumTaze canım
Sağol cansınCanım benim ilk transferimde lekelenmem oldu hatta tüm belirtileri yaşadım ama ne yazıkki negatif sonuç aldıkO yüzden neden olmuyor diye üzülme, bazılarında oluyor bazılarında hiç bir belirti olmuyor
Ahsencigim testinin resmini yuklermisinCatlatma ignesi gecen ay aşılamada 13.gune kadar hayalet çizgi çıkardı sendeki hayalet gibi mi yoksa bayağı belli silikmi canim o yuzden catlatma iğnesini hic sevmiyorum
Ne güzel canım benim tek embriyo tek şans5. Gün canım ben 2 adet istemiştim ama doktorum 1 adette ısrarlı. O gün karar vercez yine de duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?