Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benimde 5 gun iki embriyo transferi blasto idi
Alt karin bolgemde devamli gelip giden bir sızı var birde oturup kalkarken hizli ve ani harekette öksürük hapşırık la gelen kasıklarda gerginlik agrisi var her an adet olmuşum yada olmak uzereymisim gibi hatta bacaklarıma vuruyor ama lekem yok olmadi

Benim tek embriyo iyi kalitede dedi zaten 6 tane toplanmıştı sadece 1 i 5. Güne gitti inş tutar test gününüz ne dediler bana 30u dediler
Yaşınız kaç acaba? Benim de sadece 6 yumurta toplandı bana baya az geldi... Bakalım daha belli değil bakalım benim kaç tanesi ulaşabilecek 5. Güne bundan 3 sene evvel sanki baya bi çok toplanmıştı net sayıyı hatırlamıyorum ama döllenen 13tü diye hatırlıyorum..

Benim tek embriyo iyi kalitede dedi zaten 6 tane toplanmıştı sadece 1 i 5. Güne gitti inş tutar test gününüz ne dediler bana 30u dediler
Benim tek yumurtalik 8 yumurta 6 si dollendi 4 u 3.gune sağlıklı gitti 4 . gün embriyo kontrolü yapmıyoruz dis ortama maruz bırakmamak için 5.gun bilgi vercez dediler trabsfer gunu 2 adet 5aa ve 5 ba kalitesinde iki embriyo kalmış diger ikisi 4 . günde kalmış dondurulacak kalitede değiller dedi iki embriyo transfer ettiler taze transfer

Çok iyi olur bence sıkıntı yapma

33 yaşındayım canım amh 0.6. Senin kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…