Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sakın o hataya düşme. Baştan eşini kuvvetlendirebildikleri kadar kuvvetlendirsinler. Ablamın arkadaşı zahidenin dr'u diye bülent tıraşa gelmiş. Cok da olur gözüyle bakmış. Herkes hamile kalıyor ya. Dr'a bişey demiyorum işinin ehli. Ama onun da eşinde sıkıntılar var. Spermde sıkıntı varsa gittiğin kadın doğumcu eşine hiçbir şey yapmaz. O sadece sana bakıyor çünkü. Velhasıl o da ilgilenir inceler diye düşünmüş ama yapmamış öyle bişey normal olarak. Negatif oldu yine tese yada tesa yöntemiyle alsınlar eşinden örnek. Gittiğin merkezde olsun ürologu. O zaman irtibatta oluyolar. Benim eşim ben iğnelere başladığımda toplama gününe kadar hergün klomen içti. Demek istediğim irtibat önemli. Zaten tüo benek bi tane spermi alıp yumurtaya koyuyolar diye düşünme. Kalitesi artmalı.

Kaç tanesi döllenmiş? Kaç gün oldu toplanalı? Aramadılar mı? Benim için en kabus günlerdi bu günler

Canım bende doktor arıyorum, izmirdeyim. Doktordan memnun musunuz, hangi hastaneye çalışıyor ve ücret ne ödediniz? Kusura bakma biraz fazla sordum
Benim doktorum hastaneden bağımsız çalışıyor Ahmet önoğlu şirinyerde muayenehanesi çok pozitif bir doktor ekibi de öyle. 8.500 artı ilaçlar bide eşim yurt dışında çalıştığı için ekstra sperm dondurma ücreti ödedik 2 tüpe 1350 verdik. Transfer ve opu işlemleri tavmergen tüp bebek merkezinde yapılıyor.

Canım ben özel kligini olan bir kaç doktora bakmıştım, o zaman acaba onları elesem mi yoksa dışarıdan ekstra ürolojiye mi gitse

Kaç tanesi döllenmiş? Kaç gün oldu toplanalı? Aramadılar mı? Benim için en kabus günlerdi bu günler
Dün toplandı canım aramadılar. Normalde haftasonu kapalı merkez. Nasıl yapıyorlarsa artık bilemiyorum. Bundan 3 sene evvel arayıp bilgi vermişlerdi ama. Salı da transfer dediler

AA ben onun yanında çalışan Tahir beye gitmiştim, Gerçekten Tahir bey çok iyi biriydi. Görüşmeye gidebilirim peki neden Tavmergeni seçmiş diğer merkezleri secmemis transfer ve opu için

AA ben onun yanında çalışan Tahir beye gitmiştim, Gerçekten Tahir bey çok iyi biriydi. Görüşmeye gidebilirim peki neden Tavmergeni seçmiş diğer merkezleri secmemis transfer ve opu için
Bilmiyorum canım bana direk o merkezin adı verildi. Aslında içimde rahattı merkez hakkında sahibi Erol tavmergen ilk tüp bebek yapan ekip doktoru laboratuvar ortamı iyidir diye düşünerek hiç tereddüt etmedim. Etsemde zaten çok acemiyim doktor ne derse tamam dedim.

Canım ben 3. Tüp bebegi tavmergende gördüm de ondan sordum. Bazı talihsizlikler yaşandı ama kime sorsam Tavmergen diyor off karar veremiyorum nereye başlasam

Catlatma ignesi gecen ay aşılamada 13.gune kadar hayalet çizgi çıkardı sendeki hayalet gibi mi yoksa bayağı belli silikmi canim o yuzden catlatma iğnesini hic sevmiyorum
Canım bende zaten var gözü ile bakmadım çatlatma iğnesi şüphesi eevt kafamda hala var olablir yani doğrudur o yüzdende silik çıkmış olablir. Hayrılısı olsun bugun zaten çok fazla ağrım var adet olacağım belli yani ilaç kullanıyor olmasam adet olurdum diye düşünüyorum o derece var

Bende yarın gidiyorum, inşallah bir sorun olmaz. Banada kese görmek nasip olur inşallah aynı gün transferimiz 3. Gün taze embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…