- 6 Kasım 2020
- 2.131
- 2.421
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.741
Evet canım, hele geceleri terliyordum sırılsıklam uyanıyordum.Hamile olan bacılar ateş basıyor muydu sizi?
Sakın o hataya düşme. Baştan eşini kuvvetlendirebildikleri kadar kuvvetlendirsinler. Ablamın arkadaşı zahidenin dr'u diye bülent tıraşa gelmiş. Cok da olur gözüyle bakmış. Herkes hamile kalıyor ya. Dr'a bişey demiyorum işinin ehli. Ama onun da eşinde sıkıntılar var. Spermde sıkıntı varsa gittiğin kadın doğumcu eşine hiçbir şey yapmaz. O sadece sana bakıyor çünkü. Velhasıl o da ilgilenir inceler diye düşünmüş ama yapmamış öyle bişey normal olarak. Negatif oldu yineCanım benim de eşimde ciddi sıkıntı var. Senin esinde sperm sayısı kaç? Biz ilk tedaviyi devlette olduk, urolog varikosel ameliyatı yapti ama değer atmayınca tup bebeğe geçtik, ama tekrar urologla görüşmek lazım mı yoksa tup bebek doktoru yönlendirir mi?? Kafamda deli sorular yani. Bu arada eşimde 200 bin sperm çıkışı var
Rabbim sana cok guzel haberler nasip etsin cnmYarın test günüm kızlar bana şans dileyin
İnş hayırlı haberlerYarın test günüm kızlar bana şans dileyin
Kaç tanesi döllenmiş? Kaç gün oldu toplanalı? Aramadılar mı? Benim için en kabus günlerdi bu günlerYaşınız kaç acaba? Benim de sadece 6 yumurta toplandı bana baya az geldi... Bakalım daha belli değil bakalım benim kaç tanesi ulaşabilecek 5. Günebundan 3 sene evvel sanki baya bi çok toplanmıştı net sayıyı hatırlamıyorum ama döllenen 13tü diye hatırlıyorum..
Benim doktorum hastaneden bağımsız çalışıyor Ahmet önoğlu şirinyerde muayenehanesi çok pozitif bir doktor ekibi de öyle. 8.500 artı ilaçlar bide eşim yurt dışında çalıştığı için ekstra sperm dondurma ücreti ödedik 2 tüpe 1350 verdik. Transfer ve opu işlemleri tavmergen tüp bebek merkezinde yapılıyor.Canım bende doktor arıyorum, izmirdeyim. Doktordan memnun musunuz, hangi hastaneye çalışıyor ve ücret ne ödediniz? Kusura bakma biraz fazla sordum
Sen de pozitif alanlar kervanına katılırsın inşaallahYarın test günüm kızlar bana şans dileyin
Hiç bilmiyorum canım ben yurtdışındayım biraz karışık tam anlayamıyorum33 yaşındayım canım amh 0.6. Senin kaç canım
Canım ben özel kligini olan bir kaç doktora bakmıştım, o zaman acaba onları elesem mi yoksa dışarıdan ekstra ürolojiye mi gitseSakın o hataya düşme. Baştan eşini kuvvetlendirebildikleri kadar kuvvetlendirsinler. Ablamın arkadaşı zahidenin dr'u diye bülent tıraşa gelmiş. Cok da olur gözüyle bakmış. Herkes hamile kalıyor ya. Dr'a bişey demiyorum işinin ehli. Ama onun da eşinde sıkıntılar var. Spermde sıkıntı varsa gittiğin kadın doğumcu eşine hiçbir şey yapmaz. O sadece sana bakıyor çünkü. Velhasıl o da ilgilenir inceler diye düşünmüş ama yapmamış öyle bişey normal olarak. Negatif oldu yinetese yada tesa yöntemiyle alsınlar eşinden örnek. Gittiğin merkezde olsun ürologu. O zaman irtibatta oluyolar. Benim eşim ben iğnelere başladığımda toplama gününe kadar hergün klomen içti. Demek istediğim irtibat önemli. Zaten tüo benek bi tane spermi alıp yumurtaya koyuyolar diye düşünme. Kalitesi artmalı.
Dün toplandı canım aramadılar. Normalde haftasonu kapalı merkez. Nasıl yapıyorlarsa artık bilemiyorum. Bundan 3 sene evvel arayıp bilgi vermişlerdi ama. Salı da transfer dedilerKaç tanesi döllenmiş? Kaç gün oldu toplanalı? Aramadılar mı? Benim için en kabus günlerdi bu günler
AA ben onun yanında çalışan Tahir beye gitmiştim, Gerçekten Tahir bey çok iyi biriydi. Görüşmeye gidebilirimBenim doktorum hastaneden bağımsız çalışıyor Ahmet önoğlu şirinyerde muayenehanesi çok pozitif bir doktor ekibi de öyle. 8.500 artı ilaçlar bide eşim yurt dışında çalıştığı için ekstra sperm dondurma ücreti ödedik 2 tüpe 1350 verdik. Transfer ve opu işlemleri tavmergen tüp bebek merkezinde yapılıyor.
Senin nasıldı canımKaç tanesi döllenmiş? Kaç gün oldu toplanalı? Aramadılar mı? Benim için en kabus günlerdi bu günler
Bilmiyorum canım bana direk o merkezin adı verildi. Aslında içimde rahattı merkez hakkında sahibi Erol tavmergen ilk tüp bebek yapan ekip doktoru laboratuvar ortamı iyidir diye düşünerek hiç tereddüt etmedim. Etsemde zaten çok acemiyim doktor ne derse tamam dedim.AA ben onun yanında çalışan Tahir beye gitmiştim, Gerçekten Tahir bey çok iyi biriydi. Görüşmeye gidebilirimpeki neden Tavmergeni seçmiş diğer merkezleri secmemis transfer ve opu için
Böyle çıktı canım 9.günüAhsencigim testinin resmini yuklermisin
Canım ben 3. Tüp bebegi tavmergende gördüm de ondan sordum. Bazı talihsizlikler yaşandı ama kime sorsam Tavmergen diyor off karar veremiyorum nereye başlasamBilmiyorum canım bana direk o merkezin adı verildi. Aslında içimde rahattı merkez hakkında sahibi Erol tavmergen ilk tüp bebek yapan ekip doktoru laboratuvar ortamı iyidir diye düşünerek hiç tereddüt etmedim. Etsemde zaten çok acemiyim doktor ne derse tamam dedim.
Anladım canm ARTIK gerisi takdir ilahi oldu bitti bakalım sonuç ne olacakCanım ben 3. Tüp bebegi tavmergende gördüm de ondan sordum. Bazı talihsizlikler yaşandı ama kime sorsam Tavmergen diyor off karar veremiyorum nereye başlasam
Canım bende zaten var gözü ile bakmadım çatlatma iğnesi şüphesi eevt kafamda hala var olablir yani doğrudur o yüzdende silik çıkmış olablir. Hayrılısı olsun bugun zaten çok fazla ağrım var adet olacağım belli yani ilaç kullanıyor olmasam adet olurdum diye düşünüyorum o derece varCatlatma ignesi gecen ay aşılamada 13.gune kadar hayalet çizgi çıkardı sendeki hayalet gibi mi yoksa bayağı belli silikmi canim o yuzden catlatma iğnesini hic sevmiyorum
Bende yarın gidiyorum, inşallah bir sorun olmaz. Banada kese görmek nasip olur inşallahBen bugün doktora gittim ve minik bir kese gözüktü 5 haftalik. Doktor kalp atışı için bir hafta on gün daha var dedi ama minikte olsa bir kese görmek çok güzeldi Allah sizlere de nasip etsin. Matofin isimli ilacı kullaniyorum insülin için tupbebek doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi bu doktorda normalde hamilelikte hiç ilaç istemeyiz heleki ilk aylar dedi bir bilgisi olan varmı yada başına gelen
İnşAllah herşeyi oluşmuştur canım güzel haberlerle gelirsinBende yarın gidiyorum, inşallah bir sorun olmaz. Banada kese görmek nasip olur inşallahaynı gün transferimiz 3. Gün taze embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?