- 6 Kasım 2020
- 2.131
- 2.421
- 83
- 46
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.761
İnşallah tatlım. Her aşamada ayrı bir heyecan, ayrı bir stres. Allah yardımcımız olsunİnşAllah herşeyi oluşmuştur canım güzel haberlerle gelirsin
Amin canım çok haklısın Allah sabır versin hepimize. Çatlatma iğnesi etkisi 13 güne kadar devam eder mi gerçekten ağırlarım vardı bide arkadaş öyle yazınca tamamen moralim alt üst olduİnşallah tatlım. Her aşamada ayrı bir heyecan, ayrı bir stres. Allah yardımcımız olsun
Canım ben transferden önceki gün vurulmuştum sadece. Ben 7. Gün idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan testi yaptım aynı gün. Doktorda erken yapmışsın ilaçlardan bazen yüksek çıkıyor dedi. 12. Gün tekrar yaptım yine pozitif. Bence 9 ile 10.gün etkisi kalmıyor.Amin canım çok haklısın Allah sabır versin hepimize. Çatlatma iğnesi etkisi 13 güne kadar devam eder mi gerçekten ağırlarım vardı bide arkadaş öyle yazınca tamamen moralim alt üst oldu
Bazı arkadaşlar transferden sonrada vuruluyor. Onlarda etki devam eder.Amin canım çok haklısın Allah sabır versin hepimize. Çatlatma iğnesi etkisi 13 güne kadar devam eder mi gerçekten ağırlarım vardı bide arkadaş öyle yazınca tamamen moralim alt üst oldu
Yok ben opudan önce vuruldum başka vurulmadım hayrılısı olsun artıkCanım ben transferden önceki gün vurulmuştum sadece. Ben 7. Gün idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan testi yaptım aynı gün. Doktorda erken yapmışsın ilaçlardan bazen yüksek çıkıyor dedi. 12. Gün tekrar yaptım yine pozitif. Bence 9 ile 10.gün etkisi kalmıyor.
Benim mesela öyle olcak bir gün sonra vurulcam bi iğne. Sanırım çatlatma iğnesi oBazı arkadaşlar transferden sonrada vuruluyor. Onlarda etki devam eder.
Seninki çoktan geçmiştiir canımYok ben opudan önce vuruldum başka vurulmadım hayrılısı olsun artık
İnşAllah geçmiştir bu gece ki ruh halim berbat sağdan giren bi kasık ağrım 30 saniye kadar sürüyor geçiyorSeninki çoktan geçmiştiir canım
O bende de oluyordu. Tutma belirtisidir inşallah. Rahat ol fazla düşünme.İnşAllah geçmiştir bu gece ki ruh halim berbat sağdan giren bi kasık ağrım 30 saniye kadar sürüyor geçiyor
Öyle yapmaya çalışıyorum ama yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Bu bebeğe çok ihtiyacım var allahım yardım etO bende de oluyordu. Tutma belirtisidir inşallah. Rahat ol fazla düşünme.
Tüm umutların bittiği yerde allah yeşertir yüreğini canım. Sen gönlünü ferah tut allah büyükÖyle yapmaya çalışıyorum ama yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım. Bu bebeğe çok ihtiyacım var allahım yardım et
Doğru canım haklısın Allah hayrlısını versin cumartesiyi atlatayım pazar günü sabahtan gider kan veririm. Gebelik yoksa boş yere ilaç kullanmam bariTüm umutların bittiği yerde allah yeşertir yüreğini canım. Sen gönlünü ferah tut allah büyük
Ben gormedimPozitiif goren arkadaşlarım hepinizde de tutunma lekelenmesi oldumu cok merak ediyorum benim dun sabah saat 10 da iki adet 5 .gun transferim oldu lekelenme olmadan sa pozitif goren varmi
Transfer tarihini değilde son adet ile hesap yaptı uyumlu dedi benim 16 ekimdi adet. 5. Gün emriyosu idi. Karnimdan gözüktü inşallah seninde öyle olur canımBende yarın gidiyorum, inşallah bir sorun olmaz. Banada kese görmek nasip olur inşallahaynı gün transferimiz 3. Gün taze embriyo
Kaç haftalık yani bebiş şuanTransfer tarihini değilde son adet ile hesap yaptı uyumlu dedi benim 16 ekimdi adet. 5. Gün emriyosu idi. Karnimdan gözüktü inşallah seninde öyle olur canım
5 haftalik daha 11mm cik :) canı gönülden diliyorum rabbim sizlerede nasip etsin karnında bir canlının yaşadığı duyguyu çok çok güzel. Seninde testine az kaldı takip ediyorum yasin daha çok genç sakin umudunu kaybetme negatif olsada rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmışKaç haftalık yani bebiş şuan
Canım daha önce hamilelik yaşadım aynı bu şekilde agrım olmustu bi an giriyor birkaç saniyede geciyor yerleşme ağrısıymış meğerİnşAllah geçmiştir bu gece ki ruh halim berbat sağdan giren bi kasık ağrım 30 saniye kadar sürüyor geçiyor
Ya ben yerim 11 mmlik bebişi5 haftalik daha 11mm cik :) canı gönülden diliyorum rabbim sizlerede nasip etsin karnında bir canlının yaşadığı duyguyu çok çok güzel. Seninde testine az kaldı takip ediyorum yasin daha çok genç sakin umudunu kaybetme negatif olsada rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
Doğrudur canım yazıyor zaten olablr diyorCanım daha önce hamilelik yaşadım aynı bu şekilde agrım olmustu bi an giriyor birkaç saniyede geciyor yerleşme ağrısıymış meğer
Koordineli çalışıcaklarsa eleme canım ama eşini baştan hallet. Senin tedavine göre hareket etsin dr.uCanım ben özel kligini olan bir kaç doktora bakmıştım, o zaman acaba onları elesem mi yoksa dışarıdan ekstra ürolojiye mi gitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?