Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah tatlım. Her aşamada ayrı bir heyecan, ayrı bir stres. Allah yardımcımız olsun
Amin canım çok haklısın Allah sabır versin hepimize. Çatlatma iğnesi etkisi 13 güne kadar devam eder mi gerçekten ağırlarım vardı bide arkadaş öyle yazınca tamamen moralim alt üst oldu

Amin canım çok haklısın Allah sabır versin hepimize. Çatlatma iğnesi etkisi 13 güne kadar devam eder mi gerçekten ağırlarım vardı bide arkadaş öyle yazınca tamamen moralim alt üst oldu
Canım ben transferden önceki gün vurulmuştum sadece. Ben 7. Gün idrar testi yaptım silik çıktı. Sonra kan testi yaptım aynı gün. Doktorda erken yapmışsın ilaçlardan bazen yüksek çıkıyor dedi. 12. Gün tekrar yaptım yine pozitif. Bence 9 ile 10.gün etkisi kalmıyor.

Bazı arkadaşlar transferden sonrada vuruluyor. Onlarda etki devam eder.

Yok ben opudan önce vuruldum başka vurulmadım hayrılısı olsun artık

Tüm umutların bittiği yerde allah yeşertir yüreğini canım. Sen gönlünü ferah tut allah büyük
Doğru canım haklısın Allah hayrlısını versin cumartesiyi atlatayım pazar günü sabahtan gider kan veririm. Gebelik yoksa boş yere ilaç kullanmam bari

Bende yarın gidiyorum, inşallah bir sorun olmaz. Banada kese görmek nasip olur inşallah aynı gün transferimiz 3. Gün taze embriyo
Transfer tarihini değilde son adet ile hesap yaptı uyumlu dedi benim 16 ekimdi adet. 5. Gün emriyosu idi. Karnimdan gözüktü inşallah seninde öyle olur canım

Kaç haftalık yani bebiş şuan
5 haftalik daha 11mm cik :) canı gönülden diliyorum rabbim sizlerede nasip etsin karnında bir canlının yaşadığı duyguyu çok çok güzel. Seninde testine az kaldı takip ediyorum yasin daha çok genç sakin umudunu kaybetme negatif olsada rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış

İnşAllah geçmiştir bu gece ki ruh halim berbat sağdan giren bi kasık ağrım 30 saniye kadar sürüyor geçiyor
Canım daha önce hamilelik yaşadım aynı bu şekilde agrım olmustu bi an giriyor birkaç saniyede geciyor yerleşme ağrısıymış meğer

Ya ben yerim 11 mmlik bebişi allahım bana nasip eder inşallah. Negatif olsa da elbette ki olablir hiç embriyom yok yeniden gitmeye imkanım yok en çokta buna canım sıkılıyor aslında hayrılısı olsun inşallah

Canım ben özel kligini olan bir kaç doktora bakmıştım, o zaman acaba onları elesem mi yoksa dışarıdan ekstra ürolojiye mi gitse
Koordineli çalışıcaklarsa eleme canım ama eşini baştan hallet. Senin tedavine göre hareket etsin dr.u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…