Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar biraz önce uyandım lavaboya gittim test yapacağım dediğim için testi yaptım. Normal gebelik testi görmüyorum diyemem çizgi var ama çok hafif ve asıl önemli olan temizlediğim de kahverengimsi pembesi leke geldi. Bu kimyasal geçirdim anlamına da gelir mi acaba

Yaaa cok net çıkmış çatlatma iğnesi bu kadar net çıkmıyor bence gebesin gecrn ay jac tane test yaptkm cat iğnesinin 10 11 12 13 hicbiri seninki gibi degildi igne etkisi hayslet gibi oluyor
Böyle çıktı canım 9.günü

Anladım canım inşallah öyleyimdir ve inşallah herşey yolundadir
Gunaydin bu arada canim uyku tutmuyor degilmi kac kez uyanıyorum lekelenme vs bir brlirti arıyorum test günüme cok var daha alt karin ince ince grlen adet sancısı gibi sancılar dışında birsey yok bu arada guven bana çatlatma ignesine bagli cizgi kesinlikle pembemsi olmuyor seninki pembe silik de oksa binlerce test yapmış biri olarak guven bana bdnce hamilesin

Hanımlar bisey sorcam yinee transferden önce rahim kalınlığı tekrar kontrol ediliyor mu? Benim opudan iki gün önce ölçüldugunde 12 mm di rahim kalınlığım şuan da adet olacakmışım gibi kasılmalarım oluyor 2 gün önce opu oldum. Ya daha fazla kalinlasmismidir çünkü kalinlasinca da tutunmuyormus sanirim rahim zarı sertlesince embriyo yerlesemiyormus

Transferden hemen once bakıyorlar canim 3 cizgi kontrolu yapıyorlar ben bilmiyordum

Uyku tutmuyor canım korkuyorum pembe leke gelmeye devam ediyor bu neyin nesi anlamadım transferin bugun 11. Günü

Bence gebesin canım

Uyku tutmuyor canım korkuyorum pembe leke gelmeye devam ediyor bu neyin nesi anlamadım transferin bugun 11. Günü
Ayaklarını yüksek tututp sırt üstü yat biraz rahatla canım hamilesin cok gerildin gece boyu olmaz rahim de geriliyo sitresten lütfen düşünmene ye uyumaya çalış progestan verdiyse iç o uyku yapar

Benımde rahım kalınlığın transferden 5 gun once son kontrolumde 10 ile 14 mm arası falan denmişti bende korktum fazla mı kalın diye. Bugun transferım var bakalım bende korkuyorum doktoruma sordugumda progesteron takvıyesı başlatcaz o dengeler dedı bugun kaç oldu bakalım transfer yapılırken yenıden sorucam

Ama en son gttgmde rahım kalınlığım 10 14 mm arasında cok guzel sıkıntı yok 16 üstü istemeyız mı ne demişti belkide bunu son kontrolundeki deger olarak mı soyledi acaba cunku transfere kadar daha da kalınlaşacak sonucta

Ayaklarını yüksek tututp sırt üstü yat biraz rahatla canım hamilesin cok gerildin gece boyu olmaz rahim de geriliyo sitresten lütfen düşünmene ye uyumaya çalış progestan verdiyse iç o uyku yapar
Yok canım bana progestanı iğne olarak verdi birde lutinus diye vajınal fitil var. Doktora haber versem mi bu durumu

Biz de sayı çok sayılı malesf azospermi ye yakın..o sebeple tedavi gerekli ilaç vitamin kür vs ,kalitesini arttırılması lazım bence kaçıncı denniz bilmiyorum ama eğer embriyomuz tutmasıyla kalitesiz spermle bunun çok alakası var önemli olan 5.güne gid
Ben önceliğiniz eşinizin sperm sayı ve kalitesini arttırmak olmalı ürologla tedavi görün sonra tüp bebeğe başlarsınız..

Eger
Yok canım bana progestanı iğne olarak verdi birde lutinus diye vajınal fitil var. Doktora haber versem mi bu durumu
Kan rengindeyse gelen ver tabi devam ediyor sa kahve renginde sıkıntı yokta kan sa bazen riskli ama arkadaş ikizlere hamileydi baya kanaması oldu kese kanaması dediler doğurdu gerşeyi çlk kötüye yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…