- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.781
Benim 8 taneden 8'i döllendi. 2 tanesi 5.güne 2 tanesi de 6. Güne kalıp blast oldu. Benim hiç 5. Güne gitmemişti. O yüzden çok telaş yapmıştım. 3. Gün transfer yapsalardi ya diyeSenin nasıldı canım
Yaaa cok net çıkmış çatlatma iğnesi bu kadar net çıkmıyor bence gebesin gecrn ay jac tane test yaptkm cat iğnesinin 10 11 12 13 hicbiri seninki gibi degildi igne etkisi hayslet gibi oluyorCanım bende zaten var gözü ile bakmadım çatlatma iğnesi şüphesi eevt kafamda hala var olablir yani doğrudur o yüzdende silik çıkmış olablir. Hayrılısı olsun bugun zaten çok fazla ağrım var adet olacağım belli yani ilaç kullanıyor olmasam adet olurdum diye düşünüyorum o derece var
Böyle çıktı canım 9.günü
Anladım canım inşallah öyleyimdir ve inşallah herşey yolundadirYaaa cok net çıkmış çatlatma iğnesi bu kadar net çıkmıyor bence gebesin gecrn ay jac tane test yaptkm cat iğnesinin 10 11 12 13 hicbiri seninki gibi degildi igne etkisi hayslet gibi oluyor
Gunaydin bu arada canim uyku tutmuyor degilmi kac kez uyanıyorum lekelenme vs bir brlirti arıyorum test günüme cok var daha alt karin ince ince grlen adet sancısı gibi sancılar dışında birsey yok bu arada guven bana çatlatma ignesine bagli cizgi kesinlikle pembemsi olmuyor seninki pembe silik de oksa binlerce test yapmış biri olarak guven bana bdnce hamilesinAnladım canım inşallah öyleyimdir ve inşallah herşey yolundadir
Transferden hemen once bakıyorlar canim 3 cizgi kontrolu yapıyorlar ben bilmiyordumHanımlar bisey sorcam yineetransferden önce rahim kalınlığı tekrar kontrol ediliyor mu? Benim opudan iki gün önce ölçüldugunde 12 mm di rahim kalınlığım şuan da adet olacakmışım gibi kasılmalarım oluyor 2 gün önce opu oldum. Ya daha fazla kalinlasmismidir çünkü kalinlasinca da tutunmuyormus sanirim rahim zarı sertlesince embriyo yerlesemiyormus
Uyku tutmuyor canım korkuyorum pembe leke gelmeye devam ediyor bu neyin nesi anlamadım transferin bugun 11. GünüGunaydin bu arada canim uyku tutmuyor degilmi kac kez uyanıyorum lekelenme vs bir brlirti arıyorum test günüme cok var daha alt karin ince ince grlen adet sancısı gibi sancılar dışında birsey yok bu arada guven bana çatlatma ignesine bagli cizgi kesinlikle pembemsi olmuyor seninki pembe silik de oksa binlerce test yapmış biri olarak guven bana bdnce hamilesin
Ben kullanıyorum canım normal gonalf gbi bi iğneAynen gayet iyi rahim 3 cizgi dedi inslalah hersey yolunda giderdaha vurunmadim ezcana depodan getirityo bekliyorum ama duyduguma gore acitiyormus
Bence gebesin canımKızlar biraz önce uyandım lavaboya gittim test yapacağım dediğim için testi yaptım. Normal gebelik testi görmüyorum diyemem çizgi var ama çok hafif ve asıl önemli olan temizlediğim de kahverengimsi pembesi leke geldi. Bu kimyasal geçirdim anlamına da gelir mi acaba
Ayaklarını yüksek tututp sırt üstü yat biraz rahatla canım hamilesin cok gerildin gece boyu olmaz rahim de geriliyo sitresten lütfen düşünmene ye uyumaya çalış progestan verdiyse iç o uyku yaparUyku tutmuyor canım korkuyorum pembe leke gelmeye devam ediyor bu neyin nesi anlamadım transferin bugun 11. Günü
Benımde rahım kalınlığın transferden 5 gun once son kontrolumde 10 ile 14 mm arası falan denmişti bende korktum fazla mı kalın diye. Bugun transferım var bakalım bende korkuyorum doktoruma sordugumda progesteron takvıyesı başlatcaz o dengeler dedı bugun kaç oldu bakalım transfer yapılırken yenıden sorucamHanımlar bisey sorcam yineetransferden önce rahim kalınlığı tekrar kontrol ediliyor mu? Benim opudan iki gün önce ölçüldugunde 12 mm di rahim kalınlığım şuan da adet olacakmışım gibi kasılmalarım oluyor 2 gün önce opu oldum. Ya daha fazla kalinlasmismidir çünkü kalinlasinca da tutunmuyormus sanirim rahim zarı sertlesince embriyo yerlesemiyormus
Ama en son gttgmde rahım kalınlığım 10 14 mm arasında cok guzel sıkıntı yok 16 üstü istemeyız mı ne demişti belkide bunu son kontrolundeki deger olarak mı soyledi acaba cunku transfere kadar daha da kalınlaşacak sonuctaHanımlar bisey sorcam yineetransferden önce rahim kalınlığı tekrar kontrol ediliyor mu? Benim opudan iki gün önce ölçüldugunde 12 mm di rahim kalınlığım şuan da adet olacakmışım gibi kasılmalarım oluyor 2 gün önce opu oldum. Ya daha fazla kalinlasmismidir çünkü kalinlasinca da tutunmuyormus sanirim rahim zarı sertlesince embriyo yerlesemiyormus
İnşAllah öyledir canım Allah razı olsunBence gebesin canım
Canım kan sulandırıcı kullanıyo musunİnşAllah öyledir canım Allah razı olsun
Yok canım bana progestanı iğne olarak verdi birde lutinus diye vajınal fitil var. Doktora haber versem mi bu durumuAyaklarını yüksek tututp sırt üstü yat biraz rahatla canım hamilesin cok gerildin gece boyu olmaz rahim de geriliyo sitresten lütfen düşünmene ye uyumaya çalış progestan verdiyse iç o uyku yapar
Evet Günde 1 tane iğne ve coraspin kullanıyormCanım kan sulandırıcı kullanıyo musun
Biz de sayı çok sayılı malesf azospermi ye yakın..o sebeple tedavi gerekli ilaç vitamin kür vs ,kalitesini arttırılması lazım bence kaçıncı denniz bilmiyorum ama eğer embriyomuz tutmasıyla kalitesiz spermle bunun çok alakası var önemli olan 5.güne gidCanım benim de eşimde ciddi sıkıntı var. Senin esinde sperm sayısı kaç? Biz ilk tedaviyi devlette olduk, urolog varikosel ameliyatı yapti ama değer atmayınca tup bebeğe geçtik, ama tekrar urologla görüşmek lazım mı yoksa tup bebek doktoru yönlendirir mi?? Kafamda deli sorular yani. Bu arada eşimde 200 bin sperm çıkışı var
Ben önceliğiniz eşinizin sperm sayı ve kalitesini arttırmak olmalı ürologla tedavi görün sonra tüp bebeğe başlarsınız..Canım benim de eşimde ciddi sıkıntı var. Senin esinde sperm sayısı kaç? Biz ilk tedaviyi devlette olduk, urolog varikosel ameliyatı yapti ama değer atmayınca tup bebeğe geçtik, ama tekrar urologla görüşmek lazım mı yoksa tup bebek doktoru yönlendirir mi?? Kafamda deli sorular yani. Bu arada eşimde 200 bin sperm çıkışı var
Kan rengindeyse gelen ver tabi devam ediyor sa kahve renginde sıkıntı yokta kan sa bazen riskli ama arkadaş ikizlere hamileydi baya kanaması oldu kese kanaması dediler doğurdu gerşeyi çlk kötüye yormaYok canım bana progestanı iğne olarak verdi birde lutinus diye vajınal fitil var. Doktora haber versem mi bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?