Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eger

Kan rengindeyse gelen ver tabi devam ediyor sa kahve renginde sıkıntı yokta kan sa bazen riskli ama arkadaş ikizlere hamileydi baya kanaması oldu kese kanaması dediler doğurdu gerşeyi çlk kötüye yorma
Yok canım kan renginde değil pembe renkli açık bir renk

Tamamen aynı fikirdeyim benim eşim tese olmuştu ama malesf! Ve ne yazikki inandık ürolog a Tese olduk ama boşuna tedavsiiz tese olmayın diye çok duymuştuk,ürolog o konuda yaktı bizi tedavisiz 5_7 ay tese olunursa sonuç bizimki gbi olur eşimin verdiği sperm testi sonucundaki çıkanlardan olmuştu bizim embriyomuz ama tutmadı kesinlikle erkek sperm kalitesizliği ile alakalı olduğunu düşünüyoruz malesf embriyomuz 5AA 5 Ab değildi..orta kalite deydi ve 5.güne sdece 1 embryo kaldı yani erkek tedavi olduktan sonra başlanmalı tüp bebeğe..artık kesinlikle bu kanidayim

Kizlar su an hastanedeyim birazdan transfere alacaklar. Embriyolog geldi sormayacağım dedim dayanamadım embriyoların kalitelerini sordum. Biri 5ab diğeri 5bb dedi. Iyi dimi, olur dimi
Canım bebislerini al gel hadi bakalım hayrlısı olsun Allah nasip ettiyse olur inşallah

Herkese günaydın kızlar. Dün çook düşünmekten midir bilmiyorum rüyamda saçma sapan şeyler gördüm değerim yine 64 müş ama tekrar test yapıyorlar değerim düşüyordu kimyasalmış diyodum kendi kendime. Bu değer artsın diye acaba özel bişeyler yapmak yiyip içmek falan gerekir mi faydalı şeyler var mıdır değeri arttıran pazartesi yine test vericem 13. Gün olmuş olcak 12 si pazara denk geliyo o yüzden 3 günde tekrarlamış olurum testi sorun olmaz herhalde

Koyulanın kalıtesi neydi? Benım akrabamdada boyle bi sorun oldu koydular tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…