- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.821
3 cizgi nedir kiTransferden hemen once bakıyorlar canim 3 cizgi kontrolu yapıyorlar ben bilmiyordum
Şuanda fitil vs kullaniyormusunuz? Bana opudan sonra progestan fitil vermişti günde 3 kez kullanmam için. Onunda ne ise yaradığını bilmiyorumBenımde rahım kalınlığın transferden 5 gun once son kontrolumde 10 ile 14 mm arası falan denmişti bende korktum fazla mı kalın diye. Bugun transferım var bakalım bende korkuyorum doktoruma sordugumda progesteron takvıyesı başlatcaz o dengeler dedı bugun kaç oldu bakalım transfer yapılırken yenıden sorucam
Iste hicbirimiz tam bilgi sahibi olamıyoruz ne var sanki bizleri aydınlatsalar ya gerci bizde de suç doktora gitmeden kafamzda kuruyorz şunu bunu sorcam diye. Doktora geçince hicbiri aklimiza gelmiyor. Bi bende mi oluyor doktorun odasından çıkarken birsey unutmuş hissiAma en son gttgmde rahım kalınlığım 10 14 mm arasında cok guzel sıkıntı yok 16 üstü istemeyız mı ne demişti belkide bunu son kontrolundeki deger olarak mı soyledi acaba cunku transfere kadar daha da kalınlaşacak sonucta
Canım bence baya belirgin çıkmış sevinebilirsinBunu bugun uyandığımda yaptım
Bize de tese yapılacaktı sonrasında gerek kalmadı çok şükür hatta opu işlemine kadar her muayenemde eşimden sperm örneği aldılar canlı kaliteli buldukları anda donduracaklardı hemen her seferinde işlem tekrarlandı doktor 4 gün perhizde örnek aldı 2 gün perhizde örnek aldı kaç defa. Sayı azdı ama Sayıdan ziyade ileri hareket sıkıntılıydı. Opu günü eşimden tekrar örnek alındı doktor laboratuvarı iyice uyardı titiz davranın tese yapmayalım dedi çok şükür oldu. Benden 24 yumurta toplandı 15 i işlem görmüş 7 yumurtam döllenmiş 3 tanesi 5. Güne gitti 3 üde kaliteliydi donduruldu. 10 kasımda 1 adet kaliteli transferim yapıldı bugün 10. Gün değerim 64.69 çıktı şükürler olsun. Şimdi değerin artmasını bekliyorum 2 güne tekrar kan vericem. Yani laboratuvarda çok önemli sperm örneği içinBiz de sayı çok sayılı malesf azospermi ye yakın..o sebeple tedavi gerekli ilaç vitamin kür vs ,kalitesini arttırılması lazım bence kaçıncı denniz bilmiyorum ama eğer embriyomuz tutmasıyla kalitesiz spermle bunun çok alakası var önemli olan 5.güne gid
Ben önceliğiniz eşinizin sperm sayı ve kalitesini arttırmak olmalı ürologla tedavi görün sonra tüp bebeğe başlarsınız..
Bu kesinlikle gebelik cizgisi cat igne etkisi bu kadar pembe olmuyor hele resimde hic gorunmuyor dur bak kizkardesime gecen ay resim atmistim watsaptan bulup atayim goreneyeceksin bile bence sen hamilesin ve kan testi ysptir doktorunla konusmalisin pembe kanamani riske atmaBunu bugun uyandığımda yaptım
Canım doktorla görüştüm korkulacak bşey yok normal ilaçlara aynen devam dediAhadaaa ahsennnn bariz belli hamilesinlekelenme için de korkma bence ama doktorunu arayıp sormalısın..
Evet canım bu daha belirgin inşallah kan sonucum da güzel çıkarCanım kırmızılaşmış iyice var yani belli. Pembe leke yerleşme kanaması korkma kahverengi adet kanamasıymış
Rahim ic dokusunun embriyoyu kabuledebilirligi demisti yani uygun rahim ic dokusu3 cizgi nedir ki
Canım doktora söyledim normal dedi ilaçlara aynen devam et. Kendi gerekli görse keserdi değil miDoktorna danıs canım bazılarına kan sulandırıcı fazla gelıyomuş onu kesiyolar
Sakin ol göreceksin içime doğduEvet canım bu daha belirgin inşallah kan sonucum da güzel çıkar
Doğrudur canım bu bi de normal klasik test yani çok nette görünüyor resimde biraz daha silik duruyor gerçekte daha pembe çok şükürBu kesinlikle gebelik cizgisi cat igne etkisi bu kadar pembe olmuyor hele resimde hic gorunmuyor dur bak kizkardesime gecen ay resim atmistim watsaptan bulup atayim goreneyeceksin bile bence sen hamilesin ve kan testi ysptir doktorunla konusmalisin pembe kanamani riske atma
Çok şükür canımSakin ol göreceksin içime doğduçatlayma iğnesi o kadar kırmızı yapmaz çizgiyi senin bariz belli. Ben çatlayma kullanmadım daha Bi silikti seninkinden en son 8. Günde yapmıştım bak dün pozitifi gördüm şimdi değer yükselecek mi diye bekliyorum kırmızı kırmızı çizgi işte sen pozitifsin yaaaa sevin
9. Günden önce yapma yaparsan da erken gebelikle yap canımBugun transfer haric 4.gunum. Zaman gectikce korkuyorum ya olmadiysa diye4.gun embriylsu 2 adet. Ne zaman cikar test yapsam en erken.
Damlaa içini ferah tutBugun transfer haric 4.gunum. Zaman gectikce korkuyorum ya olmadiysa diye4.gun embriylsu 2 adet. Ne zaman cikar test yapsam en erken.
Çıktım çok şükür sorunsuz. Yalnız embriyoların rahme düşüşü ne mucizevi bir sey ya cok duygulandim o anAy hadi hayırlı güzel Bi transfer Geçirkaliteliler kaliteli takılma ona
Amin hepimize. Bu yolda emek uğraş veren isteyen herkese inşallahRabbim güzel haberlr almayı nasip etsin canım
Aa evet bizim transfer aynı gündü. Kendi derdime düştüm seni unuttum valla. Inşallah çok güzel bir transfer gecir canım ay sonunda birbirimize mutlu haberi verelimCanımmmm hayıtlı olsunbenımde saat 12 de
Çok şükürÇıktım çok şükür sorunsuz. Yalnız embriyoların rahme düşüşü ne mucizevi bir sey ya cok duygulandim o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?