Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Şuanda fitil vs kullaniyormusunuz? Bana opudan sonra progestan fitil vermişti günde 3 kez kullanmam için. Onunda ne ise yaradığını bilmiyorum rahmi mi inceltiyormus

Iste hicbirimiz tam bilgi sahibi olamıyoruz ne var sanki bizleri aydınlatsalar ya gerci bizde de suç doktora gitmeden kafamzda kuruyorz şunu bunu sorcam diye. Doktora geçince hicbiri aklimiza gelmiyor. Bi bende mi oluyor doktorun odasından çıkarken birsey unutmuş hissi

Bize de tese yapılacaktı sonrasında gerek kalmadı çok şükür hatta opu işlemine kadar her muayenemde eşimden sperm örneği aldılar canlı kaliteli buldukları anda donduracaklardı hemen her seferinde işlem tekrarlandı doktor 4 gün perhizde örnek aldı 2 gün perhizde örnek aldı kaç defa. Sayı azdı ama Sayıdan ziyade ileri hareket sıkıntılıydı. Opu günü eşimden tekrar örnek alındı doktor laboratuvarı iyice uyardı titiz davranın tese yapmayalım dedi çok şükür oldu. Benden 24 yumurta toplandı 15 i işlem görmüş 7 yumurtam döllenmiş 3 tanesi 5. Güne gitti 3 üde kaliteliydi donduruldu. 10 kasımda 1 adet kaliteli transferim yapıldı bugün 10. Gün değerim 64.69 çıktı şükürler olsun. Şimdi değerin artmasını bekliyorum 2 güne tekrar kan vericem. Yani laboratuvarda çok önemli sperm örneği için

Bunu bugun uyandığımda yaptım
Bu kesinlikle gebelik cizgisi cat igne etkisi bu kadar pembe olmuyor hele resimde hic gorunmuyor dur bak kizkardesime gecen ay resim atmistim watsaptan bulup atayim goreneyeceksin bile bence sen hamilesin ve kan testi ysptir doktorunla konusmalisin pembe kanamani riske atma

Evet canım bu daha belirgin inşallah kan sonucum da güzel çıkar
Sakin ol göreceksin içime doğdu çatlayma iğnesi o kadar kırmızı yapmaz çizgiyi senin bariz belli. Ben çatlayma kullanmadım daha Bi silikti seninkinden en son 8. Günde yapmıştım bak dün pozitifi gördüm şimdi değer yükselecek mi diye bekliyorum kırmızı kırmızı çizgi işte sen pozitifsin yaaaa sevin

Doğrudur canım bu bi de normal klasik test yani çok nette görünüyor resimde biraz daha silik duruyor gerçekte daha pembe çok şükür

Çok şükür canım

Bugun transfer haric 4.gunum. Zaman gectikce korkuyorum ya olmadiysa diye 4.gun embriylsu 2 adet. Ne zaman cikar test yapsam en erken.
Damlaa içini ferah tut 7-8 . Günden önce yapma. 4. Gün embriyosu 1 gün sonra blast haline geliyor zaten. Mesela 5. Gün embriyosu 6. Günde çıkmadı bende ayrıca bazen geç tutunmuş oluyo vs. O hiç belli olmaz ki 8 de de çıkabilir 10 da da. Belirti arama. Hatta ara sıra adet ağrısı gibi hafif ağrının transferle hamilelikle ilgili olduğunu pek düşünmüyorum nedense. Adet gününe yaklaşınca zaten o haftası o ağrıyı hep yaşıyorduk

Çıktım çok şükür sorunsuz. Yalnız embriyoların rahme düşüşü ne mucizevi bir sey ya cok duygulandim o an
Çok şükür hiç sormayın o an çok değişik Bi an çok güzel ben çok az görebildim heyecandan.siz net görebildiniz mi. Bir de doktor embriyoya sesleniyorya hazırr getirin diyor tam bırakacağı zaman Hadi ya Allah bismillah diyerek bıraktı çok duygulandım titriyodum resmen doktor rahat bırak kendini demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…