- 9 Haziran 2019
- 1.222
- 3.712
- 133
- 37
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.841
Canım benim 16. Gün 15 mm idi. 23. Gün transfer oldum ve o güne kadar da günde 3 estrofem kullandım. Korkmuştum tutunamayacak diye. Doktorum bir sıkıntı görmedi.Ama en son gttgmde rahım kalınlığım 10 14 mm arasında cok guzel sıkıntı yok 16 üstü istemeyız mı ne demişti belkide bunu son kontrolundeki deger olarak mı soyledi acaba cunku transfere kadar daha da kalınlaşacak sonucta
Ahsen transfer gününü saymiyoruz degilmiCanım doktorla görüştüm korkulacak bşey yok normal ilaçlara aynen devam dedi
Çok sevindimmmmCanım doktorla görüştüm korkulacak bşey yok normal ilaçlara aynen devam dedi
Çok Çok çoook sevindim doktor da hamilesin demiş story de gördüm hayırlı olsun gözün aydın canımBunu bugun uyandığımda yaptım
Umutlandirmak istemem ama var işte benim kandan 4 gün sonra yaptığım idrar ancak koyu çıktı bu çizgi baya belirginBunu bugun uyandığımda yaptım
Bebişleri al gell canımmm hayırlı olsun şimdidennKizlar su an hastanedeyim birazdan transfere alacaklar. Embriyolog geldi sormayacağım dedim dayanamadım embriyoların kalitelerini sordum. Biri 5ab diğeri 5bb dedi. Iyi dimi, olur dimi
Benimde 19 Ekim adet 2.günüydü. Şuan doktorun yerindeyim, heyecan tavan.Transfer tarihini değilde son adet ile hesap yaptı uyumlu dedi benim 16 ekimdi adet. 5. Gün emriyosu idi. Karnimdan gözüktü inşallah seninde öyle olur canım
Damlaa içini ferah tut7-8 . Günden önce yapma. 4. Gün embriyosu 1 gün sonra blast haline geliyor zaten. Mesela 5. Gün embriyosu 6. Günde çıkmadı bende ayrıca bazen geç tutunmuş oluyo vs. O hiç belli olmaz ki 8 de de çıkabilir 10 da da. Belirti arama. Hatta ara sıra adet ağrısı gibi hafif ağrının transferle hamilelikle ilgili olduğunu pek düşünmüyorum nedense. Adet gününe yaklaşınca zaten o haftası o ağrıyı hep yaşıyorduk
Aynen arkadaşım herkes bilsin bunu. Tamm içerden sperm alıyosun da kalitesi nasıl? Muhakkak amino asit alınmalı en az 4 5 ay. Hatta bize verdiklerini de yazayım. Emodex, teatrio, impryl. Ve hergün çörekotu yağı, keçiboynuzu özü. Bunun dışında endokrinolojiye de gönderdi eşimi. Tsh düşüktü. Testesteron alt sınırdaydı. Endokrinoloji dr'unu da kendisi önerdi. Onunla da irtibattaydı. O da 2 ay hormon tesavisi uyguladı. Derken bizim sıfır ileri hareketli spermler tesada toplamda yüzde 85 hareketli çıktı. Bide şunu anladım. Sperm kalitesi hareketten anlaşılıyorTamamen aynı fikirdeyim benim eşim tese olmuştu ama malesf! Ve ne yazikki inandık ürolog a Tese olduk ama boşuna tedavsiiz tese olmayın diye çok duymuştuk,ürolog o konuda yaktı bizi tedavisiz 5_7 ay tese olunursa sonuç bizimki gbi olur eşimin verdiği sperm testi sonucundaki çıkanlardan olmuştu bizim embriyomuz ama tutmadı kesinlikle erkek sperm kalitesizliği ile alakalı olduğunu düşünüyoruz malesf embriyomuz 5AA 5 Ab değildi..orta kalite deydi ve 5.güne sdece 1 embryo kaldı yani erkek tedavi olduktan sonra başlanmalı tüp bebeğe..artık kesinlikle bu kanidayim
Doktorunuz kimdi bizide yönlendirirmisiniz kimi önerirsiniz bu ilaçları kim vermişti size?Aynen arkadaşım herkes bilsin bunu. Tamm içerden sperm alıyosun da kalitesi nasıl? Muhakkak amino asit alınmalı en az 4 5 ay. Hatta bize verdiklerini de yazayım. Emodex, teatrio, impryl. Ve hergün çörekotu yağı, keçiboynuzu özü. Bunun dışında endokrinolojiye de gönderdi eşimi. Tsh düşüktü. Testesteron alt sınırdaydı. Endokrinoloji dr'unu da kendisi önerdi. Onunla da irtibattaydı. O da 2 ay hormon tesavisi uyguladı. Derken bizim sıfır ileri hareketli spermler tesada toplamda yüzde 85 hareketli çıktı. Bide şunu anladım. Sperm kalitesi hareketten anlaşılıyor
Canım gebe gözüküyorsun. Bu kan için doktorum bana hemen progestan iğne vurdur acilde dedi. Tedbir amaçlı. Bence hiç durma ara çift çizgiyi söyle kanıda. Sizi yönlendirir. Bugün kanda ver.Bunu bugun uyandığımda yaptım
Ben internetten araştırıp buldum. Prof kendisi. Alanı da üroloji, erkek infertilitesi, üreme endokrinolojisi. Bunları görünce bizim dr'umuz bu olmalı dedim. Gerçekten de hiç yanıltmadı beni. Işinin ehli ve enerjisi çok güzel bir insan.Bülent hoca kim? İyi bı ürolog mu yardımcı olurmusunuz?
Umutlu ol zaten bende öyleydim belirti falan yoktu hatta afedersin kabız hiç olmadım hala da değilim şükürCok umutluyum bi yandan aslinda ama hic ne agri ne bisey. Sonucta o kdr ilac igne kullaniyoruz ne kabizlik ne bisey. Cok normalim ya insallah guzel sonuc aliriz hepimiz
10 kasımdı değil mi senin de transfer? Pozitif misin canım?Umutlu ol zaten bende öyleydim belirti falan yoktu hatta afedersin kabız hiç olmadım hala da değilim şükürara ara sonraları adet ağrısı yaşadım ama anlık geldi gitti öyle sürekli Bi ağrı falan hiç birşey yok.
Bülent Erol bey verdi. Ben ilk internette buldum. Göztepe araştırmada görünüyordu. Mhrs'den randevu almak istedim yoktu. Hastaneyi aradım burdan gitti emekli oldu galiba dediler. Şok oldum. Çünkü emeklilik yaşında değil. Çok üzüldüm. Aradım taradım hiçbir yerde çalışmıyor. O sıra yanıklar baharat var pendikte eşime ordan birşeyler aldık. Aradan 6 ay geçti. Ben ara ara bakıyorum dr sitesinden. Derken gördüm bülent hocayı. Bahçeci de bide başka bi hastanede daha hizmet veriyor. O an hemen randevu aldık. Diyorum ya niyeyse bizim işimizi çözse çözse bülent hoca çözer havası oluştu bizdeDoktorunuz kimdi bizide yönlendirirmisiniz kimi önerirsiniz bu ilaçları kim vermişti size?
Bana çok iyi sıkışmışsın cok net gözüküyor dedi. Ikisini de cok net gördüm biri diğerinden birazcık küçüktü. O an lütfen benimle kalın dedim inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüzÇok şükürhiç sormayın o an çok değişik Bi an çok güzel ben çok az görebildim heyecandan.siz net görebildiniz mi. Bir de doktor embriyoya sesleniyorya hazırr getirin diyor tam bırakacağı zaman Hadi ya Allah bismillah diyerek bıraktı çok duygulandım titriyodum resmen doktor rahat bırak kendini demişti
Evet ben de 10 kasımdım10 kasımdı değil mi senin de transfer? Pozitif misin canım?
Peki tedavisi ne kadar sürdü eşinizin? Ben Bülent hocaya kesinlikle tedavi olmak istiyorum ama şişli memorialda olmak istiyorum tüp bebek..cnku evime çok yakın hatta doğumu bile orda istiyorum görüyorum şuan karşımda o yüzden bahçeci hem bana ters hem laboratuvarları hakkında olumsuz yorumlar duydum..siz nerede oldunuz tüp bebek tedavisi peki Bülent hocayla beraber hareket edince?? Tuttumu canım kaç embriuonuz oluştu tedaviden sonra peki yararı oldumi yaniBülent Erol bey verdi. Ben ilk internette buldum. Göztepe araştırmada görünüyordu. Mhrs'den randevu almak istedim yoktu. Hastaneyi aradım burdan gitti emekli oldu galiba dediler. Şok oldum. Çünkü emeklilik yaşında değil. Çok üzüldüm. Aradım taradım hiçbir yerde çalışmıyor. O sıra yanıklar baharat var pendikte eşime ordan birşeyler aldık. Aradan 6 ay geçti. Ben ara ara bakıyorum dr sitesinden. Derken gördüm bülent hocayı. Bahçeci de bide başka bi hastanede daha hizmet veriyor. O an hemen randevu aldık. Diyorum ya niyeyse bizim işimizi çözse çözse bülent hoca çözer havası oluştu bizde
Ay hadi inşallah aminnnBana çok iyi sıkışmışsın cok net gözüküyor dedi. Ikisini de cok net gördüm biri diğerinden birazcık küçüktü. O an lütfen benimle kalın dedim inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?