- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.961
İnşallah canm benim bekliyorumAmin zeynoşum başlangıcı yaptınız biz de arkadan geliyoruz
Benim aynı şekilde oldu canım hatta olmadı galiba diye düşündüm ama bugün 9. Günüm gittim kan verdim testim pozitif çıktıKizlarrr birsey sorucam acill bi donus yaparsaniz cok sevinirim.asiri kafaya takiyorum benim bugun 10.gunum goguslerimdeki hassasiyette azalma oldu yani 7.gune kadar hersey tam boyle kasik agrisi bel goguslerim dokunulmuyo falan durumlarim vardi bu durum 10.gune geli ce azaldi hatta yumusado bile goguslerim bugun sadece belimde agri sizi var boyle olupda gebe kalan oldumu acaba (5.gun dondurulmus embriyo oldu benim 11 kasimda)
Arkadaş öyle söyledi ben instağram kullanmıyorumSenin testi mi paylaşmış
Kim doktorun canımAnladım canım doğrudur
Doçent dr yasemin çekmez canım benım doktorumKim doktorun canım
Ayy bukadan mı ben biliyorum bi ara takip. Ediyodum çok iyi birine benziyoDoçent dr yasemin çekmez canım benım doktorum
Bende 10 Kasımda transfer oldum. adet ağrımı ara ara hissettim göğüs hassasiyeti ve şişkinlik var ama öyle dokunulmayacakmış kadsr Bi ağrı değil adet ağrısı da arada Bi gelip gidiyo hatta bugün pek yok gibi testim 10. Günde 64.69 çıktı pozitif görünüyor ama değer artacak mı bakalım yarın tekrar kan vericem. Siz test falan yaptınız mı idrar kan.Kizlarrr birsey sorucam acill bi donus yaparsaniz cok sevinirim.asiri kafaya takiyorum benim bugun 10.gunum goguslerimdeki hassasiyette azalma oldu yani 7.gune kadar hersey tam boyle kasik agrisi bel goguslerim dokunulmuyo falan durumlarim vardi bu durum 10.gune geli ce azaldi hatta yumusado bile goguslerim bugun sadece belimde agri sizi var boyle olupda gebe kalan oldumu acaba (5.gun dondurulmus embriyo oldu benim 11 kasimda)
Gerçekten çok iyi bir doktor insanın psikolojisini de çok iyi anlıyorAyy bukadan mı ben biliyorum bi ara takip. Ediyodum çok iyi birine benziyo
Sizin kan da kaç çıkmıştı acaba kaçıncı günde vermiştinizKızlar ben de hiiiç lekelenme göğüs hassasiyeti bel ağrısı vs olmamıştı. Sadece 6. 7. Günlerde kasıklarımda hafif bir çekilme vardı. Ben o şekilde şüphelenmiştim. Ama bir yandan da acaba hayal ürünüm mü bu diye düşünüyordum sonra içimden gelen sesi dinleyip test yapmıştım 8. Günde baya belirgin bi çizgi belirmişti. 5. Gün embriyosuydu kızımpaylasmak istedim yasadiklarimi herkes cünkü merak ediyor gösterdigi belirtileri. Herkeste de bambaska oluyor
Canım yarın kaçıncı gün seninBende 10 Kasımda transfer oldum. adet ağrımı ara ara hissettim göğüs hassasiyeti ve şişkinlik var ama öyle dokunulmayacakmış kadsr Bi ağrı değil adet ağrısı da arada Bi gelip gidiyo hatta bugün pek yok gibi testim 10. Günde 64.69 çıktı pozitif görünüyor ama değer artacak mı bakalım yarın tekrar kan vericem. Siz test falan yaptınız mı idrar kan.
Yarın 12. Günüm cnmCanım yarın kaçıncı gün senin
10. günde 243 cikmisti canimSizin kan da kaç çıkmıştı acaba kaçıncı günde vermiştiniz
AynıyızYarın 12. Günüm cnm
Ay çok güzel maşallah10. günde 243 cikmisti canim
3. Gün embriyosu 2 gün sonra blast yani 5. Gün embriyosu oluyor değerde fark olur. 14. Gün daha net olur bence kan tahliliniz. Yarın vericek misiniz sizdeAynıyızbakalım benım kaç çkıyor canım benım ki 3. Gün embriyosu ya fark eder mi acaba
Evet yarın vereceğim Allah nasip ederse3. Gün embriyosu 2 gün sonra blast yani 5. Gün embriyosu oluyor değerde fark olur. 14. Gün daha net olur bence kan tahliliniz. Yarın vericek misiniz sizde
Ay hadi bakalım inşallahEvet yarın vereceğim Allah nasip ederse
Bizim heycan 9 ay sürecek heraldeAy hadi bakalım inşallahbende tekrar vericem artış var mı yok mu diye heyecan hala bitmedi birileri daha vardı yarın verecek galiba
Oyle olmali ama olmayabiliyormus cok kiside de olmamis benim 5 gebeliğim oldu hicbirinde de yerlesme adi altında bir lekelenmem dahi olmadi 7 haftadan sonra düşük kanamam oldu48 saat içinde mi implante oluyormuş bilmiyordum. O zaman yerleşme kanaması da 48 içi de olmalı sanirim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?