- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 103
- 44
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.921
İgne etkisi maxxx 13. Gun sonraki cizgiler bebekCanım benım 16. Günü sanırım
Bende 28 yas amh de sıkıntı yok 4 yillik evliyim kendiliginden gebelik olmadi esimdede oyle asiri problem yok sperm sayisi ve hareketliligi biraz azdi he birazda sekil bozuklugu normal yollada olabilir dedi doktor ama nasip olmadisizin tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi peki ? bizim erkek sebebli yani benim amh normal dedi doktor tabi ama yine de bilmiyoruz tabi .
5 inci güne giden embryonuz oldu mu peki inş tutunmuştur size . içimi acayip rahatlattınız.
gonal f verdi 3 gün yine cetrotide ile birlikte :):):)
Oho tamamen geçmiştir etkisi gönlün rahat olabilir haydi inşallah sağlıcakla ilerlesinCanım benım 16. Günü sanırım
İnşAllah canım sağlıcakla kucağıma da alırım inşallah darısı sizlereİgne etkisi maxxx 13. Gun sonraki cizgiler bebek
Evet canım doktor da zaten ne çatlatma iğnesi diye tersledi beniOho tamamen geçmiştir etkisi gönlün rahat olabilir haydi inşallah sağlıcakla ilerlesin
çok çok teşekkür ederim bende 28 yasındayım yazdım mı bilmiyorum :)Bende 28 yas amh de sıkıntı yok 4 yillik evliyim kendiliginden gebelik olmadi esimdede oyle asiri problem yok sperm sayisi ve hareketliligi biraz azdi he birazda sekil bozuklugu normal yollada olabilir dedi doktor ama nasip olmadiopu oldum 9 yumurta toplandi 7 si dollendi 5 i 5.gun donduruldu cok sukur opudan sonraki adetle transfer hazriligina basladik carsamba transfer olucam inslalah bende ilk muayneden sonra cetrotide ve gonal f devam ettim sonraki muayenede catlatma ve gonapepty diye bi igne eklendi onalrida vurup 36 saat sonra opu olmustum sikinti etmeyin yani geriden kucuk kalanlarda buyuyor onemli olan kaliteli olgun dolu yumurta olmasi
çok çok teşekkür ederim bende 28 yasındayım yazdım mı bilmiyorum :)
rabbim herkesin kucagını doldursun çok sevindim embriyolarınıza , tutunmayı da nasip etsin inşallah
[/QUOTE
Amin Allah razi olsun inslalah Rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin hayirliyladua eder dua beklerim
Amin amin inslalah Allah isteyen herkesi kucagini bos birakmasin hayirlisiylaçok çok teşekkür ederim bende 28 yasındayım yazdım mı bilmiyorum :)
rabbim herkesin kucagını doldursun çok sevindim embriyolarınıza , tutunmayı da nasip etsin inşallah
Agzından bal damlıyor koficm rabbim kucaklarımızı doldursun insallah kimseyi evlatsız bırakmasınÇiçek gibi
48 saat içinde mi implante oluyormuş bilmiyordum. O zaman yerleşme kanaması da 48 içi de olmalı sanirim değil mi5.gun embriyosu 48 saat icinde implante oluyomus canim herkest olmuyomus ama bazi kadınlarda lekelenme oluyomus bende gorsem belki biraz daha rahat olurdum ama yok malesef lekelenme olmadim sadece devamlı adet olcakmisim her an sancisi var
Yerleşme kanaması kadınların sadece %30unda oluyor.böyle leke beklemeyin yanıltıcı olmasın sizin için.kadınların bazılarının rahim duvarı daha fazla damarlı olduğu için tutunurken kanama gerçekleşiyor.yapısal bir durum 3kadından 1inde olur en fazla.48 saat içinde mi implante oluyormuş bilmiyordum. O zaman yerleşme kanaması da 48 içi de olmalı sanirim değil mi
Wuuuuu değerlere bakArkadaşlar 7 Kasımda dondurulmuş tek blastokist transferi oldum.
10. Gün 789
12. Gün 2187
15. Gün 7389 çıktı ve keseyi minik de olsa gördük çok şükür..
10 gün sonra kalp atışı kontrolü için gideceğim tekrar, darısı sizlerin başına
Maşallah gayet güzel değerin benim 10 gün 64Benim sonuç belli oldu 9. Günüm bugün değerim 99 çıktı
Bence gayet normal canım 12 de 120 yi geçş olacak inşMaşallah gayet güzel değerin benim 10 gün 64
Çok teşekkür ederimNe güzel bir haber bu. Rabbim daim etsin inşaallah
Çok teşekkürler, bence artışı görmeden umutsuzluğa kapılmayın. En erken 12. Gün değeri referans alınıyor zaten, bence gayet iyi değeriniz. Tebrik ederimMaşallah ne kadarr güzel değerler sağ salim kucağınıza da alın inşallh tebrik ederimaçıkcası sizin değerle kıyaslandığında değerim çok düşük 10. Gün kan değerim 64 çıktı kimyasal mı olur acaba idrarda da çizgi var ama bilemedim tekrar kan vericem pazartesi
Evet bana da yüksek geliyordu ama doktorum transfer günü kese çapı ve beta hcg değerlerinin uyumlu olduğunu söyledi. Tek embriyo transfer edilmişti zaten, tek kese gördükDegerler maşallah cok yüksek ikiz olabilirmi tek kesemi gördünüz
Maşallah sizinki de çok iyi bence, tebrik ederimWuuuuu değerlere bakbenim 12.gün 230 küsürdü. Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?