Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende 28 yas amh de sıkıntı yok 4 yillik evliyim kendiliginden gebelik olmadi esimdede oyle asiri problem yok sperm sayisi ve hareketliligi biraz azdi he birazda sekil bozuklugu normal yollada olabilir dedi doktor ama nasip olmadiopu oldum 9 yumurta toplandi 7 si dollendi 5 i 5.gun donduruldu cok sukur opudan sonraki adetle transfer hazriligina basladik carsamba transfer olucam inslalah bende ilk muayneden sonra cetrotide ve gonal f devam ettim sonraki muayenede catlatma ve gonapepty diye bi igne eklendi onalrida vurup 36 saat sonra opu olmustum sikinti etmeyin yani geriden kucuk kalanlarda buyuyor onemli olan kaliteli olgun dolu yumurta olmasi

çok çok teşekkür ederim bende 28 yasındayım yazdım mı bilmiyorum :)
rabbim herkesin kucagını doldursun çok sevindim embriyolarınıza , tutunmayı da nasip etsin inşallah

çok çok teşekkür ederim bende 28 yasındayım yazdım mı bilmiyorum :)
rabbim herkesin kucagını doldursun çok sevindim embriyolarınıza , tutunmayı da nasip etsin inşallah
Amin amin inslalah Allah isteyen herkesi kucagini bos birakmasin hayirlisiyla dua eder dua beklerim

5.gun embriyosu 48 saat icinde implante oluyomus canim herkest olmuyomus ama bazi kadınlarda lekelenme oluyomus bende gorsem belki biraz daha rahat olurdum ama yok malesef lekelenme olmadim sadece devamlı adet olcakmisim her an sancisi var
48 saat içinde mi implante oluyormuş bilmiyordum. O zaman yerleşme kanaması da 48 içi de olmalı sanirim değil mi

48 saat içinde mi implante oluyormuş bilmiyordum. O zaman yerleşme kanaması da 48 içi de olmalı sanirim değil mi
Yerleşme kanaması kadınların sadece %30unda oluyor.böyle leke beklemeyin yanıltıcı olmasın sizin için.kadınların bazılarının rahim duvarı daha fazla damarlı olduğu için tutunurken kanama gerçekleşiyor.yapısal bir durum 3kadından 1inde olur en fazla.

Wuuuuu değerlere bak benim 12.gün 230 küsürdü. Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ne güzel bir haber bu. Rabbim daim etsin inşaallah
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler, bence artışı görmeden umutsuzluğa kapılmayın. En erken 12. Gün değeri referans alınıyor zaten, bence gayet iyi değeriniz. Tebrik ederim
Degerler maşallah cok yüksek ikiz olabilirmi tek kesemi gördünüz
Evet bana da yüksek geliyordu ama doktorum transfer günü kese çapı ve beta hcg değerlerinin uyumlu olduğunu söyledi. Tek embriyo transfer edilmişti zaten, tek kese gördük

Wuuuuu değerlere bak benim 12.gün 230 küsürdü. Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah sizinki de çok iyi bence, tebrik ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…