- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #8.941
İnşAllah artar kimyasal değildir. 5. Gün embriyosu kaliteliydi tek transfer yapıldıBence gayet normal canım 12 de 120 yi geçş olacak inşKaçıncı gün embriyosudu onunla da ilgili olabilir
Ay hadi inşallah yarın tekrar vericem bakalım inşallh artarÇok teşekkür ederim
Çok teşekkürler, bence artışı görmeden umutsuzluğa kapılmayın. En erken 12. Gün değeri referans alınıyor zaten, bence gayet iyi değeriniz. Tebrik ederim
Evet bana da yüksek geliyordu ama doktorum transfer günü kese çapı ve beta hcg değerlerinin uyumlu olduğunu söyledi. Tek embriyo transfer edilmişti zaten, tek kese gördük
Maşallah sizinki de çok iyi bence, tebrik ederimhepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Tansiyon niye öyle acaba canımKeseyi gördük kızlar. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Kilomu kaydetti.tansiyona baktı (düşük 9/6). İlişki yasak, kuşburnu çayı içebilirmişiz ( ilk sorduğum soruydu) birde ilaçlara devam.
whatsapp tan test atmışsın burdaki testle aynı olunca tanıdım kısa bir konuşmanızı paylasmışş❤Canım ben instağram kullanmadığımdan bilmiyorum paylaş mış mı
Anladım canım doğrudurwhatsapp tan test atmışsın burdaki testle aynı olunca tanıdım kısa bir konuşmanızı paylasmışş❤
Bende sordum olurmuş böyle gebeliğin başlarında. Yüksek olmasından iyi dedi. Birde benim öncesinde de tansiyonda bir sıkıntı vardı.Tansiyon niye öyle acaba canım
Allah göstermesin bencede yüksek olması daha kötü bir de şeyi merak ettim hala aynı doktora mı kontrole gidiyorsunuzBende sordum olurmuş böyle gebeliğin başlarında. Yüksek olmasından iyi dedi. Birde benim öncesinde de tansiyonda bir sıkıntı vardı.
Doçent Yasemin Çekmez canımAhsen555 senin doktorun kimdi cnm
Çok sevindim MaşaAllah diyelim. Darısı başımızaSelam kızlar 10. Gün kan testim 375
12. Gün kan testim 964 sizce nasıl
Çok şükürSöyledim normal dedi ilaçları aynen devam et dedi
Amin zeynoşum başlangıcı yaptınız biz de arkadan geliyoruzAgzından bal damlıyor koficm rabbim kucaklarımızı doldursun insallah kimseyi evlatsız bırakmasın
Birazcık lekeden korkuyorum ama o kadar çok şükür mutluyumÇok şükürbence artık negatif düşüncelerden uzaklaş. Hatta koşarak kaç. Iyi yapmıyorsun
Kimisi lekem yok diye üzülüyo, kimisi niye leke geldi diye üzülüyo. Nasil olcak bu işlerBirazcık lekeden korkuyorum ama o kadar çok şükür mutluyum
Görcem ben seni hele şu transferi oldaKimisi lekem yok diye üzülüyo, kimisi niye leke geldi diye üzülüyo. Nasil olcak bu işlerbakalım biz neyden yakınıcaz
Senin testi mi paylaşmışCanım ben instağram kullanmadığımdan bilmiyorum paylaş mış mı
Kan ver dediğine göre verir canım. Belki belli bi miktarı aştığı zaman değer öyle anlaşılıyordur gebelik mi iğne mi diyeBugün 8. Günüm, tuvalete gittiğimde günlük pedimde kahverengi leke gördüm. İnanılmaz kasık ağrım var ve göğüslerime dokunamıyorum bile. Oğlumda tüp bebek ve onda hiç bu şekilde belirtiler yaşamamıştım. Doktoru aradım, tutunma lekesi olabilir dedi ama 8. Gün tutunma lekesi olurmuki. Çatlatma iğnesi yüzünden tekrar idrar testi de yapmak istemiyorum. Pazartesi kan ver dedi ama çatlatma iğnesinden 5 gün geçmiş oluyor. Doğru sonuç verirmi ki
Amin inşallah darısı tum bekleyenlerin basınaÇok sevindim MaşaAllah diyelim. Darısı başımızaRabbim sağlıklasıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?