- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.421
Çünkü dedikleri gibi kafa rahat olunca tutuo ne kadar çok düşünerek yapsan vücut ters tepio kafan sakın olunca tutuo ilk gebeligimde nasılsa tüp bebek yaptircam die rahat davranmıştim o ay hamile kalmıştım geçen ayda ilaç kullanıom nasılsa hormonlar düzelsin olur diye kafam rahattı tuttu ama kimyasal olduTeşekkür ederim. Emin olduktan sonra ona sürpriz yapmak istiyorum. İkimizde çok yıprandık. İki sene oldu. Bir gün aksatmadan 3,5 aydır vitaminlerini kullanıyor. En son eczaneden almaya giderken inşallah bu son olur dedim. Dua kapıları açıktı her halde o an. Hiç hiç beklemedim bu ay. Çok şaşkının. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin.
Benimki tüp bebekte sperm vereceği zaman afedersin verdikleri kabı tuturamamış yere gitti biraz diye panik panik gelmişti yanımaerkekler baskı altında hiçbişey yapamıyor bence
Az önce erken gebelik testi yaptım sabredemedim artık..biliyorum erken tabi negatifYa benim de hiçbir belirtim yok bat a 7 gün
Bat ne zamanAz önce erken gebelik testi yaptım sabredemedim artık..biliyorum erken tabi negatif
Aşkım hoşgeldin bir topicte daha birlikteyiz batlarımız da yine aynıBende aranıza katılayımmarmelad01 bir senedir gebelik istiyorum bu ay ikinci kez çatlatma denedik regle 5 gün var sat 6 Kasım bat 2 Aralık hepimiz mutlu sona ulaşalım inşallah
Aşkım hoşgeldin bir topicte daha birlikteyiz batlarımız da yine aynı
11 kasım pik olsa. 12’sinde çatladığını varsaysak 12+14 26’sı regl tarihiniz. Bugün 27’si. Bugünlerde olmanız lazım. İnşallah regle dönmezz diyelimKızlar benim kafam çok karıştı. Kan sonucum çıkmadı ama şöyle bir durum oldu. Normalde döngüm düzenli 27 günde bir şu an 30 günlük oldu. Ovülasyon 11 kasımda iki çizgiydi o gün ilişki oldu. Bugün mukusla karışık pembemsi kanamam oldu. Adet sancım olurdu o yok alt karnımda batmalar oluyor bazen canım açıyor hatta. Şimdi bu adet mi yerleşme kanaması mı ?
Canım bu kadar uzun mu sürüyor döngülerin yoksa yanlışlık mı oldumarmelad01 Merhaba umarım bu topic uğur getirir isteyen herkese Bende gebelik düşünüyorum. Listeye ekler misiniz? Sat 1 Kasım Bat 30 Aralık
Çatlamanın ne zaman olduğuna bağlı. Bazı kişilerin 3-4 gün pik olur bazılarının 1 gün. İki çizgide aynı koyuluktaysa silikleşmeyi takip etmen gerekiyor. Ve evet ne zaman çatladığını bilmediğin için geç döllenme ihtimali varOvülasyon 11 kasımda iki çizgiydi bu durumun geç döllenme olma olasılığı var mı ?
İnşallah öyle olur çünkü bu ay hiç regl ağrısı ve göğüs ağrısı yaşamadım adetim de gecikti döngüm uzadı. Takip edicem bakalım artık11 kasım pik olsa. 12’sinde çatladığını varsaysak 12+14 26’sı regl tarihiniz. Bugün 27’si. Bugünlerde olmanız lazım. İnşallah regle dönmezz diyelim
2 AralıkBat ne zaman
İnşallah canım. Haber verİnşallah öyle olur çünkü bu ay hiç regl ağrısı ve göğüs ağrısı yaşamadım adetim de gecikti döngüm uzadı. Takip edicem bakalım artık
12 kasımda çatlasa 24-36 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum en geç 14 kasımda döllenmiş olsa 28 i gibi adet döngüsü gözüküyor. Bugünkü yaşadığınız adetten 3-7 gün öncesi yerleşme oluyor dense de yerleşme kanaması olma ihtimali var. Yarına netleşir güzel haberler verirsiniz inşallahOvülasyon 11 kasımda iki çizgiydi bu durumun geç döllenme olma olasılığı var mı ?
Ay valla çok güzel bir yere parmak bastın. Bir arkadaşım evlenir evlenmez bir sene arayla iki çocuk yaptı ama kocasıyla hergün kavga gürültü kaynanası da abooo şeytan. İkisinin arasını bozuyor sürekli. Boşanma noktasına geldiler de kadın yine çocuklarım için deyip sabrediyor. Allaha binlerce şükür eşimle çok mutluyum bu çocuk konusunda beni aslaaa tek bir kere bile üzmedi hep destek oldu Allah ondan razı olsun. Yani çocuk olunca da bütün dertler bitmiyor bizim bilmediğimiz hayırlı bir zamanı vardır elbetKesinlikleeee öylee keşke kimse bu tecrübeyi tatmamış olsaa ama yapacak bişey yok buda bizim imtihanımız.. çocuğu olup mutsuz çiftleri gördükçe de hep diyorum önce kocamla huzurumuz bol olsunda Allah nasip ederse olsun bebiş. Yoksa biz bize yeteriz napalm yanii
İnşallah öyledir takipteyim12 kasımda çatlasa 24-36 saat canlı kalabiliyor diye biliyorum en geç 14 kasımda döllenmiş olsa 28 i gibi adet döngüsü gözüküyor. Bugünkü yaşadığınız adetten 3-7 gün öncesi yerleşme oluyor dense de yerleşme kanaması olma ihtimali var. Yarına netleşir güzel haberler verirsiniz inşallah
Geminiye sordum 20-21 kasım dedi. Yani dpo 6-7 civarı oluyor8 Kasım 36.3
9 Kasım 36.2
10 Kasim 36.2
11 Kasım 36.0
12 Kasım 36.1
13 Kasım 36.0
14 Kasım 36.2
15 Kasım 36.2
16 Kasım 36.2
17 Kasım 36.3
18 Kasım 36.5
19 Kasım 36.4
20 Kasım 36.3
21 Kasım 36.7
22 Kasım 36.4
23 Kasım 36.5
24 Kasım 36.5
25 Kasım 36.8
26 Kasım 36.5
Vücut ısısı takibi yapan arkadaşlar bu yorumlar mısınız chatgbtnin beyni yandı ne dediğini kendide bilmio artıkgeçen ay kimsayal olduğu icin döngüm bozulmadiysa yarın regl günüm eğer bozulduysa hangi gün olur biliorum dpo kacta oluorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?