- 26 Kasım 2025
- 15
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.381
Hayııırsonucunuz çıktı mı?
RABBİM SANA DA NASİP EDER inşallah canım benim.Daha dün ağladım. Bebekli bir çift gördüm diye
Dimi ya çok kötü oluyor. Zaten karı kocayız düzenli ilişkimiz var illa denk gelir bu kadar strese gerek yok benceYok aşkım ben saldım artık eskiden öyleydimde hiç zevk almıyo insan
Bende benzer süreçten geçtim benim de kalbi durmuştu zor bir süreç Allah’ın vardır bi bildiği bizim için olur tekrardan hiç üzülmeEvet verdi ama sonu kötü bitti malesef kalbi durdu.. bütün yıllık izinlerimi kullandım tabi maddi açıdanda zorladı.. şimdi tekrar başlamak için zaman lazım
ayyyy sorma ya böyleyim ama bu ay söz verdim kendime zaten 2 aya olmazsa aşılama yapıcak doktor o yüzden nasip canım saldım artık kocayı da kendimi de1 yıl 10 doktor. Sendeki de sabırsızlık>>>Amin amin. Ben de bazen öyle ovü dışında ‘aşkım boşa harcamasak mı’ diye, o sıra beynimde doğru/yanlış bi sürü bilgiyle Ovülasyona kadar sağlıklı, yüksek beslen. Sağlıklı yumurtalarla bu ay oldu de
Tek olmamak bir yandan güzel bir yandan kötü Allahım hepimize tez zamanda nasip etsin ama çevre faktörü çok var ya daha yeni mesela arkadaşım yanlışlıklar hamile kalmış biz üstüne düşüyoruz ona rağmen neyse olur olurEvet bende de oluyor, inanki yalnız değilsin. Benim çevremde herkes kolaylıkla hamile kalınca kendimi çok kötü hissediyorum. 19 ay oldu. Hâlâ gebelik oluşmadı. Bugün de normalde adet günümdü kahverengi lekem gelmeye başladı. Bu ay da olmadı. Hayırlısı deyip geçiştiriyorum artık kendimi
Erkekler tuhaf ya bizlerde inan ne utanma ne sıkılma oluyor artık olsun da bir şekilde ben çok çekinirdim muane bile olamazdım şimdi aboooBenimki tüp bebekte sperm vereceği zaman afedersin verdikleri kabı tuturamamış yere gitti biraz diye panik panik gelmişti yanımaerkekler baskı altında hiçbişey yapamıyor bence
Dimi ya çok kötü oluyor. Zaten karı kocayız düzenli ilişkimiz var illa denk gelir bu kadar strese gerek yok bence
Bende benzer süreçten geçtim benim de kalbi durmuştu zor bir süreç Allah’ın vardır bi bildiği bizim için olur tekrardan hiç üzülme
Ay kızlar benim bu adetim sökülmüyor bir türlü diğer döngüye geçemiyorum napıcam ya adet söktürücüyü de 25 inde bıraktım ağrım oldu ama hala ne gelen var ne giden önümdeki maçlara bakamıyorumdoğal bir destek vs bilen var mı
Erkekler tuhaf ya bizlerde inan ne utanma ne sıkılma oluyor artık olsun da bir şekilde ben çok çekinirdim muane bile olamazdım şimdi abooo
Ağlayanlar genelde yeni başlayanlar oluyor 0-1,5 senedir deneyenler. Benim gibi idmanlılar ağlama fasoını çoktan geçip artık ilişkiden sadece zevk almaya çalışanlar oluyor. Eşim iş nedeniyle bazı günler geç gelir eve. Eskiden yumurtlama dönemleri ise geldiğinde beni uyandır diye mesaj atardımama artık giyiyorum seksi bir gecelik (herşey olabilir) uyuyorum adama dememe gerek yok hazır olda oluyor zaten
dpo dediğiniz nedir8 Kasım 36.3
9 Kasım 36.2
10 Kasim 36.2
11 Kasım 36.0
12 Kasım 36.1
13 Kasım 36.0
14 Kasım 36.2
15 Kasım 36.2
16 Kasım 36.2
17 Kasım 36.3
18 Kasım 36.5
19 Kasım 36.4
20 Kasım 36.3
21 Kasım 36.7
22 Kasım 36.4
23 Kasım 36.5
24 Kasım 36.5
25 Kasım 36.8
26 Kasım 36.5
Vücut ısısı takibi yapan arkadaşlar bu yorumlar mısınız chatgbtnin beyni yandı ne dediğini kendide bilmio artıkgeçen ay kimsayal olduğu icin döngüm bozulmadiysa yarın regl günüm eğer bozulduysa hangi gün olur biliorum dpo kacta oluorum suan
Dpo yu ovulasyonla takıp etmıyormusunuz ben onla anlıyorum vücut ısısı zor olabılır8 Kasım 36.3
9 Kasım 36.2
10 Kasim 36.2
11 Kasım 36.0
12 Kasım 36.1
13 Kasım 36.0
14 Kasım 36.2
15 Kasım 36.2
16 Kasım 36.2
17 Kasım 36.3
18 Kasım 36.5
19 Kasım 36.4
20 Kasım 36.3
21 Kasım 36.7
22 Kasım 36.4
23 Kasım 36.5
24 Kasım 36.5
25 Kasım 36.8
26 Kasım 36.5
Vücut ısısı takibi yapan arkadaşlar bu yorumlar mısınız chatgbtnin beyni yandı ne dediğini kendide bilmio artıkgeçen ay kimsayal olduğu icin döngüm bozulmadiysa yarın regl günüm eğer bozulduysa hangi gün olur biliorum dpo kacta oluorum suan
Dünden beri aşırı hareket ettiğim için bacaklarım ağrıyor skksks diğerlerini deneyeyim hemen teşekkürler, evet gerçekten büyük eziyet insab önüne bakamıyorSüte zerdaçal atıp içebilirsin.. balla çörek otu karıştırıp yiyebilirsin.. ben bunları biliyorum.. birde hareket et biraz egzersiz filan yap inşallah hemen gelir. Gelmemesi de ayrı eziyet ya
Days post ovulation kısaltımı yumurtlama sonrası geçen gün sayısı demek dpodpo dediğiniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?