Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar benim bat yarın çok stres yaptım birden elim ayağım titriyor çok kötüyüm
marmelad01 @Pearl737 @amanbocegi Minnosprenses
Kuzucuğuum kendini harap etmeye değmez canım benim sakin ol, derinden nefes al, burundan nefes al ver, etrafındaki 3 nesne, 3 sese dikkat kesil bedenine 3 farklı noktaya dokun. Sakinleşme egzersizleri yap youtube-da var birkaç tane. Düşünceyle kontrol etmek zor ama fiziken kortizolu düşürebiliyoruz. Ve üzülme herşey güzel olacak ocakta zaten tüp bebek düşünüyormuşsun rahat ol sakinleş

Kızlar benim bat yarın çok stres yaptım birden elim ayağım titriyor çok kötüyüm
marmelad01 @Pearl737 @amanbocegi Minnosprenses
Canım benim senle ilgili hep bir hissiyatım oluyor. Sanki hamile kalmanın önündeki tek engel duygu durumların gibi hissediyorum. Aşırı endişe, korku, umutsuzluk hakim çırpınma gibi duyguların sanki kalksa oluverecek gibi. İnan çok uzun zamandır takip ettiğim gruplarda hep okudum yazılarını ve hep böyle hissettim. Bence biyolojik olarak herşey müsait hiçbir sıkıntı yok. Keşke stresini, endişelerini alabilsem üstünden. Nihayetinde senden güzel haberi alacağımızı da hissediyorum. Allah’ın her konuda seni desteklemesi için duacınım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…