- Konu Sahibi marmelad01
-
- #2.901
Planım şu şekilde çarşamba sabahtan test yapıcam koyuluğuna bakıcam muhtemelen biraz koyu renk olur. İş çıkışınca kan veririm bir de cuma iş çıkışı veririm bende durumlar cuma günü netlik kazanır. 35. Günüme denk gelirKese için erken ama dayanabilecek misin peki
Hadi inşallah canımPlanım şu şekilde çarşamba sabahtan test yapıcam koyuluğuna bakıcam muhtemelen biraz koyu renk olur. İş çıkışınca kan veririm bir de cuma iş çıkışı veririm bende durumlar cuma günü netlik kazanır. 35. Günüme denk gelir
Kız fotosunu atsana gözümüz gönlümüz açılsınKızlar döngümün 31. Günü ve bat a 2-3 gün kaldı.
Sabah kaset test laboquick yaptım çift çizgi fakat silik. Önceki öğrendiklerim koyuydu. Muhtemelen beta 30-40 civarı. Sizden isteğim lütfen gören herkes dua etsin bu sağlıklı olsun (2 dış gebelik hikayem var)
@gmzgm
@oluroyle
@bluediamondd
@reyhan__
esperanzaa
@somebdy1
@tachibana
@sykangelin33
@BayanDD
@vvbhg
@ladyagmur1
@sevgimmm1234
@angela124
@Rbcl
@bibebek96
@adilebaytarovic
@melisa3552
@castell
@seda1345
@mery98
@Civcivimmm
@Kbraslh
Calisananneadayi
Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle
Nasıl geçti çekim zor muyduSAT 19 Kasım. Cumartesi HSG çektirdim bakalım ne olacak inşallah hayırlı sonuçlanır müjdeli haberi alırım
Çektirmeden önce baya bi tedirgin oldum acaba nasıl olacak diye çünkü sayfada okuduğum şeyler beni korkuttu. Anestezi almadan çektirdim kolay geçti benim burda okuduklarım kadar korkutucu değildi. Ilaç verirken biraz baskı oluyor o da dayanılmayacak kadar değildiNasıl geçti çekim zor muydu
Çok geçmiş olsunÇektirmeden önce baya bi tedirgin oldum acaba nasıl olacak diye çünkü sayfada okuduğum şeyler beni korkuttu. Anestezi almadan çektirdim kolay geçti benim burda okuduklarım kadar korkutucu değildi. Ilaç verirken biraz baskı oluyor o da dayanılmayacak kadar değildi
Tşk ederimÇok geçmiş olsun
Sonucunuzda güzel gelmiştir umarım ki
İnşallah. Hsg den sonra gebe kalmak kolaylaşıyormuş deniliyorTşk ederimÇok şükür bi sorun çıkmadı temizdi şimdi bekleme süresindeyim bakalım bu ay ne olacak olumla sonuçlansın inşallah
Evet öyleymiş doktor ilk 6 ay olma ihtimali var dedi. Takviye verdi ve eğer adet olursam 5.günü başlamam için Klomen verdi birde inşallah gerek kalmazİnşallah. Hsg den sonra gebe kalmak kolaylaşıyormuş deniliyor
Ahahahha çok açılacak bir foto yok da anında çift çizgi oldu ama daha küçükKız fotosunu atsana gözümüz gönlümüz açılsın
uzun süredir mi deniyorsunuzEvet öyleymiş doktor ilk 6 ay olma ihtimali var dedi. Takviye verdi ve eğer adet olursam 5.günü başlamam için Klomen verdi birde inşallah gerek kalmaz
8 aydır deniyoruz olmuyor tüm tahlillerimiz güzel bi sorun yok. Yaş faktörü olduğu için doktor istediKaç aydır deneyip olmayınca hsg istediniz
uzun süredir mi deniyorsunuz
Kızlar 5. gün betam 585 doktor 400lerde çıkması lazım dedi şükür ki 585 çıktı rütin kan tetkikleri istedi haftaya gel dediBenim beta 1000ni görmeden rahat hissedemiyorum galiba kafama takılıyor yarın gecikmenin 5. Günü olacak. 3. Gün 233 çıktı yarın ne çıkacak acaba
İnfolic ben kutu bitene kadar kullandım birde normalde günde bir galiba ama ben sabah akşam olarak kullandım ve tek kutu kullanımında hamile kaldım 20 tane var içinde adetten sonra elime geçti öyle başladım hemen 10 günde bitti zatenKızlar yumurta gelişimini destekleyen takviyeleri (in folic combi, pikassos vs) yumurtlama gününe kadar mı kullanıyorsunuz yoksa devamlı mı?
Doktorum bu tarz bir takviye verdi. 3 ay boyunca her gün kullan dedi. İlk kutu bitti ikinciye başladım umarım o bitmeden güzel haber alırım. Zararı olmuyor yumurtaya tam tersi güzel etkileri var her gün kullanabilirsiniz.Kızlar yumurta gelişimini destekleyen takviyeleri (in folic combi, pikassos vs) yumurtlama gününe kadar mı kullanıyorsunuz yoksa devamlı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?