• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ne güzel yazmışsın o kadar iyi geldi ki söylediklerin çok teşekkür ederim vakit ayırıp yanımda olduğun için ❤️ inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif haberi vereceğiz birbirimize inanıyorum
İnşaAllah canım, hayatına artı anlamlar katacak güzel evlatların olur. Evvel Allah olur zaten. Rica ederim ne demek her zaman olurum... Lütfen kendine haksızlık edecek şekilde ve olumsuz düşünme olur mu 🥹

Arkadaşlar burda hamiş olanlar doktorunuz folik asit olarak ne önerdi
Kuzum bu soruyu anneler grubuna sorsan daha iyi olur malum burda hamile kalmaya çalışanlar var hem oraya sorarsan daha çok cevap alabilirsin. Hangi ay doğum yapacaksan o ayın anneler grubu var

Son düzenleme:
Yapmadım canım ama dün çatladı sanırım yumurtam dün 14. Gündü
Aa o zaman senin bat tarihin 14 Aralık bence... çünkü çatlama 30 kasımda olduysa 0.gün olarak sayılıyor ve 14.gün beklenen adet tarihi. Sen yine 2 gün bizden öndesin, hadi yine iyisin :D Pozitif haberini bekliyoruz :anneadayı:

Kuzum düşünsem nolucak bi kere denedik olmadı ki beni tüp bebek de rahatlatmıyor ☹️

Bilmiyorum kuzum ağrılarım başladı biraz adet olucak gibiyim o yüzden panik oldum galiba

Yaa canımsın iyi ki varsın çok teşekkür ederim. Aslında son güne kadar çok rahattım bu ay ama hafif ağrım başladı panik oldum ☹️☹️
Stres olmanda iyi değil ya kuzum bende son günler öylr oluyorum yine olmadı galiba diyip üzülüyorum ama vardır vakti zamanı değil diyorum öyle teselli buluyorum

@gmzgm
@oluroyle
@bluediamondd
@reyhan__
esperanzaa esperanzaa
@somebdy1
@tachibana
@sykangelin33
@BayanDD
V vvbhg
@ladyagmur1
@sevgimmm1234
@angela124
@Rbcl
@bibebek96
@adilebaytarovic
@melisa3552
@castell
@seda1345
@mery98
@Civcivimmm
@Kbraslh
@Calisananneadayi

Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle😁
Maalesef ben bu ay elendim. Aralıkta güzel haberler alırız inşallah 🌸🙏🏾
Sat: 25 kasım
Bat: 29 Aralık

Aa o zaman senin bat tarihin 14 Aralık bence... çünkü çatlama 30 kasımda olduysa 0.gün olarak sayılıyor ve 14.gün beklenen adet tarihi. Sen yine 2 gün bizden öndesin, hadi yine iyisin :D Pozitif haberini bekliyoruz :anneadayı:
Yok aşkım benim 14 gün sonra gelmiyor adet 16 gün sonra geliyor bazen 17-18 i de bulduğu oldu. 2 gün üst üste uzayan akıntı yaşadım ikinci gün yani dün daha yoğundu o yüzden dedim çatladı diye

Benimde bir sorunum yok çok takviye kullanamadım bugüne kadar yarın sorarım eczaneye :) tabi ilk istediğim gerek kalmaması :)
Doktorum bana kullanabilirsin hiçbir zararı yok yararı var dedi. Gebelik olursa zarar verir mi bebeğe dedim hayır hiçbir zararı olmaz dedi. Ben çok memnunum net şekilde çatlama anlıyorum artık. 3 aydır doktora gittim çatladı hissediyorum diye evet diye yorumladı. Hatta ne taraftan çatladığını dahi hissediyorum çok şükür. Önceden hiç anlamazdım geç yumurtlardım hep

Doktorum bana kullanabilirsin hiçbir zararı yok yararı var dedi. Gebelik olursa zarar verir mi bebeğe dedim hayır hiçbir zararı olmaz dedi. Ben çok memnunum net şekilde çatlama anlıyorum artık. 3 aydır doktora gittim çatladı hissediyorum diye evet diye yorumladı. Hatta ne taraftan çatladığını dahi hissediyorum çok şükür. Önceden hiç anlamazdım geç yumurtlardım hep
Teşekkür ederim canım inşallah sana faydası olmuştur :)

Stres olmanda iyi değil ya kuzum bende son günler öylr oluyorum yine olmadı galiba diyip üzülüyorum ama vardır vakti zamanı değil diyorum öyle teselli buluyorum
Ben de aslında çok sakindim ama resmen panik oldum akşamüstü. Şimdi başka şeylerle uğraşıyorum aklımdan silmeye çalışıyorum bakalım

Ben de dpo 10 oldum bugün. Ama erken gebelik testi yapmıycam. Doktor da yapmayın dedi. Reglimi bekliycem bakalım.

Kızlar 5 dpo civarında olanlar var mı? Ne gibi belirtileriniz var? Bende bugün bir iki damla kahverengi leke geldi ve sağ taraflı kasık batması var

Kızlar benim bat yarın çok stres yaptım birden elim ayağım titriyor çok kötüyüm :( :(
marmelad01 marmelad01 Pearl737 Pearl737 @amanbocegi Minnosprenses Minnosprenses
Canım benimde bat bugun ya da yarın ama testler negatif ara ara kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki birde göğüs ucum çok feci acıyo sanki kesmişler çatlatma iğnesinden sonra bugün 14. Günümdü bugün regl olmadım ama inan ki gebelikten çok kist olmasından korkuyorum inşallah olmamıştır 🥹seni çok iyi anlıyorum bende vicdan azabı çekiyorum depresyona giriyorum regl döneminde benden dolayı diye inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz yaşımda bişi yok 21 ama deneme süremiz bir seneyi geçtiği için korkuyorum 🙄

Back
X