Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

İyi canım takviyeler kullanmaya başla artık. Pazar e nabıza düşer artık bizi de haberdar edersin. Test yaptın mı tekrar
Ederim bi kanı verebilseydim yapmadım bugün kana odaklanmışım, hayal kırıklığı oldu biraz ama sıvı almazsam ileri saatlerde yaparım koyulaşmaya bakarım yine. Sağ tarafım ağrıyor yürürken niye hala rahim kısmı değil anlamadım. Dış falan diye endişe duymaya başladım Allah korusun.

Aminn çok teşekkür ederim sizi stresli görünce chat gbt ye yazdım bir arkadaşımın böyle böyle bir durumu var diye chat gbt plus diye söylediklerine de bir güvendim inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz Allah içinizi ferahlatsın bebeğinize ve size sağlık versin inşallah dualarınız için teşekkür ederim

kızlar klomen kullananlara bir sorum olacak. klomen kullandığınız ay adetinizde gecikme yaşadınız mı hiç?

Allah korusun öyle düşünme. Benim de ilk gebeliğim sağda olmuştu 8.haftaya kadar ağrımıştı pozitif ol. Ben olsam günde 10 tane yapardım o çift çizgiyi görmek için

buyuk ıhtımalle sağ taraftan tutunmuş dont panic bebek

Allah korusun öyle düşünme. Benim de ilk gebeliğim sağda olmuştu 8.haftaya kadar ağrımıştı pozitif ol. Ben olsam günde 10 tane yapardım o çift çizgiyi görmek için
ya ne bileyim gebeliği öğrendiğimden beri farklı şeyler var aklımda. Bağkurumu ödememişim, umursamamışım. Şu an sgklı bile görünmüyorum. Halletmem gereken durumlar var yani. Her şeyin güzel olacağına inanıyorum ama şu an kendime kızgınım neyse görsel ekte bacım. 4. Dakika fotosu. Bat bugün ya da dündü.

Eklentiler

• IMG_2536.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…