Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Canım benim Allah razı olsun Gerçekten burada dert ortağı olduk birbirimizi destekliyoruz oyüzden bağ kurmak çok güzel bir şey
Demek ki bundan sonra ovulasyon testlerini artımed alacağız Civcivimmm

Valla artımede geçirdim ama bu sefer doğru göstermiş
Civcivimmm naptın sesin de yok? Ne dedi doktor

Canımın doktora gittim asistan vardı muayene etmedi doğru düzgün ilgilenmedi söktürücü yazacaktı dedim ben şuan yeniden yumurtladığımı düşünüyorum muayene ile görürseniz diye hemde tedavi görmek istiyorum o sebeple geldim dedim. Yumurtlama öncesini bilmediğim için şuan göremem dedi hemde cihazım yok dedi bakmadı. Gebelik şüphen varsa bekle ozaman adet olursan 2. Gün gel muayene ederiz kanları isteriz ondan sonra tedavi düşünürsek yaparız dedi. Yani elde var 0. Bugğn ben kendi hastanemde kan verdim Progesteron 4.79 geldi sabah verdim dpo4 ile uyumluymuş bende 30 Kasım pik gördüm gecesine veya 1 Aralık sabahına yumurtlama olmuş demek oluyor uyumlu görünüyor yani. Tamda 30 kasımda ilişki oldu :)

21.gün kan testleri normal yumurtlama döngüsüne sahip kişilerde yumurtlamadan 7 gün sonraki progesteron değerini ölçüyor. O sebeple dediğin gibi 4 ile uyumlu bence de acaba dpo 7 progesteron için yine kan testi verebilir misin?

Merhaba bende bugün doktora gittim kese gördüm kanama alanı var dedi ilaç verdi düşük için duphaston size de verildi mi

Güzel haberlerle gel insAllah ii calismalar

Merhaba bende bugün doktora gittim kese gördüm kanama alanı var dedi ilaç verdi düşük için duphaston size de verildi mi
Duphaston düşük dozlu progesteron normalde gebelikte 200 mg olanından verirlerdi belki ilerleyen haftalarda verir. Duphaston gebelerde bebeğin tutulmasına yardımcı olur. Düşük için derken? Kanama alanı pek çok gebelikte olabilir bu arada

Düşük olmasın diye verdiğini söyledi dikkat et dedi çok iş yapma dedi

İlk kızımda böyle birşey olmuş muydu olmamış mıydı hatırlamıyorum ama bunda bi tedirgin oldum doktor öyle söyleyince ayağa kalkınca kasıklarıma aniden sancı giriyor acaba ondan mı oluyor diyorum

Bana progestan verdi doktorum aynısını bana da dedi ama sıvı birikimi gibi de duruyor dedi haftaya bidaha gidicem kaç haftalık sizinki

Verebilirsem veririm ama ateş takibi yapacağım veremesemde bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…