Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kuzum neden ovülasyon testi yapmadın ki, için rahat olurdu en azından. Gerçi sen zaten öyle ya da böyle tutturmuşsun merak etme, doktorlar hep 2 güne bir ya da günaşırı ilişki öneriyorlar zaten. Ama bence libidonu düşürme çalışmalara devam her halükarda 2-3 güne bir en azından

Kızlaar merhaba. Adetime 5 gün var awox erken gebelik testinde çook silik bir pembelik gördüm. Fotoğrafta tam çıkmadı ama bakabilir misiniz 1 yıldır istiyoruz henüz bişey yoktu. Geçen ay hsg çekildim ve femara kullandım. Ay lütfen olsun ya ellerim titriyor ben görmek istedipim için görmemiş olayım.

Ay inşallah yaa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor inşallah sağlıkla gelir ya
Yarın da tekrarla ilk ve koyu idrarınla. Koyulaşırsa kan verirsin inşallah mucizeler seninle olsun.

Allah razı olsun ya isteyen herkesin kucağı sağlıkla dolsun senin de inşallah
Dur dur kan testi görmeden emin olmayalım. Sabırlı ol azcık :)) İnşallah bebektir diyelim şu an.

O hafif gölgeyi görmeyi 1 senedir bekliyprum ya her ay bembeyaz ekrana bakıp her yerini didik didik edene kadar bakıp hafif bir gölge bile gçremedim. İçim içime sığmıyor ama haklısın daha bişey yok çok da heveslenmemek lazım sonrası daha çok üzer. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim

Ay inşallah yaa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor inşallah sağlıkla gelir ya
canım inşallah tüp bebeğe gerek olmadan hamile kalmışsındır ben pek göremedim yarın ilk idrarla tekrar test yap ya da kan ver bence :)

Fotoğrafta çok görünmüyor ama burada o kadar çok fotoğraf gördüm ki benim göremediğim ama başkalarının gördüğü belki gçren olur diye attım yarın ilk idrarla denerim pazartwsi de denerim adet geçince kan vereyim yoksa çatlarım ben kese var mı göründü mü kalp atışı falan beklemek

bende öyleyim sabırsızzz pazartesi günü güzel bir haber verirsin inşallah buraya

Kızlar ben bugün tekrar muayeneye gittim. Doktor ultrasonla yumurtalara baktı.
3 gün önce 13 13 ve 8 boyutunda üç yumurta idi.
Bugün biri 17 olmuş diğeri 13de duruyor küçük de 8 de kalmış.
Gonal F in dozunu yükseltti ve 2 gün sonrasına catlatma ignesini vur dedi.
Pazar catlatma ignesi Pazartesi ve Salı ilişki önerdi.
Bugün de spermleri yenileyip 3 gün dinlenmeye cekilcez. Bendeki durum bu. İnşallah sonu musmutlu olur. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…