Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ben yaşamadım regl döngüm hic değişmedi, klomeni de 2 ay kullanmıştım.
Benim uygulamaya göre gecikti. son 6 aydır da 28 günde bir oluyordum. bugün 31. gün. korkuyorum da negatif çıkacak bu sefer tutmazsa diye. biraz daha bekleyeyim bari de öyle kan vereyim.

Evet balım baya koyuydu zaten 30unda birde arkadaşım dedi ki artımed pik yaptığında çatlama zamanı oluyor genelde 12 sonrada adeti gelirdi ben oyüzden 30unda öatlama diye düşündüm. Bugünde cuma olmuş yanlış söyledim dpo5 diye düşünüyorum. Bakalım bugünkü hekim muayene eder inşallah. Ateş takibine devam edeceğim bat 14 Aralık düşünüyorum

Allah Allah ikinci yumurtlama mı gördün? Anlatımların öyle gibi. 36.8 yükselmiş ateş mi? Diğer ölçümlerini bilmiyorum ama doktor kalınlaşma görür durum böyleyse. Kaçta randevunn
Canım baya döngüm uzadı dediğim gibi en son 13-20 ekimde adet gördüm. Şuan 5 Aralık ateşim yumurtlama öncesi 36.5 olurdu en fazla bir sra 36.7 idi sonra 36.3 36.4 falan oldu ama adet gelmedi 1 hafta sonra gibi tekrar yumurtlamış gibi oldum çok değişik pcosta olması muhtemel belki diğerleri tam iyi yumurtlama değildi takip yaptırmadığım için bilemiyorum. Eylül ayında yumurtladığım da göğüs ucum hemen sızlamaya başlamıştı bu sanırım gerçek yumurtlama oldu.. Randevum 15.45 te

Senin bat sürekli ileri attı durdu. Doktordan çıkınca haber ver

Canım selam ben de kramp tarzı aprılar oluyor doktorum yumurtlamadan sonra olabilir kasık ağrısı demişti. Yumurta salınınca karna bir sıvı salınıyormuş, o yapıyormuş
Selam kuzum evet o sıvıdan oluyor da ama bende hep birkaç saat sürüp geçerdi, bu seferki döngümde baya bir ağrı sancı çektim, hem regl bitiminde hem de yumurtlama zamanında. Bugün sadece iyiyim. Bir yandan da endişeliyim acaba enfeksiyon kaptım ya da kist falanmı var diye. Neyse ki 10 aralıkta randevum var gidip baktıracağım.
Sen nasılsın? Bekleme süreci nasıl gidiyor?

Günaydın canım, ben de ateş ölçümünden pek anlamam ama rahim kalınlaşması hem yumurtlamadan dolayı oluyor embryo iyi tutunsun diye ve zaten gebelikte de oluyor bebiş tutunmuşsa Yani nereden bakarsan iyi rahimin kalın olması. Ama dpo 4te pek belli olacağını zannetmiyorum. Gittinmi doktora ne dedi?

@yesil14 marmelad01 Vignette kugukusu alsimist @selogi amanbocegi ve aklıma gelmeyen diğer değerli kadınlar mesajıma bakar mısınız
Benim de dün aklıma geldi son mesajlarında doktora gideceğim yumurtlama yaşamadım falan demiştin ama bu artımed muhabbetini hatırladım ben de. Aklıma gelmesine de güldüm artık birbirimizi gerçekten takip eder olduk dert edip. Bu çok güzel. Neyse dedim o piki gördükten sonra daha dpo su düşüktür neden yumurtlama yaşamadığını düşünüyor. Yani sen bence önümüzdeki bir haftada o yumurtlamanın sonucunu bizlerle paylaşacaksın. İnşaAllah tutmuş olarak

Kızlarrrr pazartesi pik görmüştüm öncesi değerlendirdirmiştim zaten pik günü de değrlerlendirdim sonrası 2 gün sonra değerlendirme oldu acaba çatlama kaçırdım mı diye düşündüm ama ovi testine devam ettim öyle çok silikleşme de olmadı anlamadım bende sizinde pik den 5 gün sonra böyle oluyormuydu

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 14
valla vesvese geliyor bana acaba yumurtlamayı kaçırdım mı diye çünkü ben akıntıya göre ilişkiye girdim akıntıya kadar 2 günde bir ilerlerdim akıntıyı görünce üst üste 3 ilerledim akıntı beyaza dönünce bıraktım ilişki bakalım inşallah tutmuştur. hesaplarıma göre dpo 5 deyim

Ben de dpo 5 yani inşallah öyleydir diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…