• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Çok güzel çıkmış canım değerin💗 çarşamba perşembe çıvarı ultrasonda görünür
Pazartesi yine sağlık ocağı görürsün bu değerleri bir bakayım ultrasonda bir haftaya girelim inşallah

Daha çok idrar yolu enfeksiyonu oluyor kuzum
Yok ki idrar yolu enfeksiyonum. Sıfır hem de. Belirti de yok. Sorcam doktora da gebelikte oluyormuş bu arada başka başlıkta biri söyledi. Vücut bebeği yabancılıyormuş. Tek enfeksiyon boğaz ve ciğer kısmında şu an

Yok ki idrar yolu enfeksiyonum. Sıfır hem de. Belirti de yok. Sorcam doktora da gebelikte oluyormuş bu arada başka başlıkta biri söyledi. Vücut bebeği yabancılıyormuş. Tek enfeksiyon boğaz ve ciğer kısmında şu an
Belirti vermeyedebilir kuzum doktor değilim ama ben öyle biliyorum kasık ağrısı falan da yapıyor. En sağlıklısı doktorla konuşmak

Belirti vermeyedebilir kuzum doktor değilim ama ben öyle biliyorum kasık ağrısı falan da yapıyor. En sağlıklısı doktorla konuşmak
Ya 2 gün var doktora. Üzme beni :( kafama göre ilaç da alamam ne yapsam ki haftasonu bol su içmek dışında

Bende soğan suyundan mı bilmiyorum Salı günü içmiştim çarşamba uçuk çıktı vajinal mantar olmuşum galiba halsizim akıntım olmuştu birde ilk gün

Canım benim kayınvalidem de hep hamileliklerinin başında hasta olurmuş benim de bir kızım var 4 yaşında onda da ilk öğrendiğim zamanlarda deli gibi boğaz ağrısı ve grip gibi olmuştum. Şimdi de durduk yere boğaz ağrım ve grip belirtilerim var. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz tabi yine de her bünye farklı doktorun görmesşnde fayda var ama üzme kendini. Sabah da ben tekrar test yaptım onu da atıcam bi bakabilirseniz sevnirim😊

1000133843.webp
1000133842.webp

Ayyyy ben gördüm inşallah vardır ya bat ne zaman canım bende yapıcam 2 güne 🙈🌸
Ya benim amh 0.18 çıktı fsh: 39. 34 yaşındayım ama erken menopoz dediler yüp bebeğe yönlendirdiler. Geçen ay özelde hsg çekildim ve femara kullandım. 1 senedir kızıma kardeş istiyoruz forumlarda okumadıpım yazı belirti kalmadı. Her nr kadar yazmasam da herkesşn hikayesine hakimim Rabbim hepimize sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar versin. Bat çarşamba 4 günüm var inşallah hepimiz gönlümüzün muradına ereriz. Beklemek her ay belirti aramak hele de artık kendiliğinden olmaz sözlerini duymak çok zor. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor. İnşallah bu da benim mucizem olur.

Ya benim amh 0.18 çıktı fsh: 39. 34 yaşındayım ama erken menopoz dediler yüp bebeğe yönlendirdiler. Geçen ay özelde hsg çekildim ve femara kullandım. 1 senedir kızıma kardeş istiyoruz forumlarda okumadıpım yazı belirti kalmadı. Her nr kadar yazmasam da herkesşn hikayesine hakimim Rabbim hepimize sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar versin. Bat çarşamba 4 günüm var inşallah hepimiz gönlümüzün muradına ereriz. Beklemek her ay belirti aramak hele de artık kendiliğinden olmaz sözlerini duymak çok zor. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor. İnşallah bu da benim mucizem olur.
Asla olmaz diye bir şey yok nasip işidir bu bizde de hiç problem yok ona rağmen 1 buçuk sene olucak artık ben de Ocak da aşılama yaptırmaya karar verdim nasip bakalım canım bekle sen test tekrarla yarında ben gördüm ama 🙈🌸

Asla olmaz diye bir şey yok nasip işidir bu bizde de hiç problem yok ona rağmen 1 buçuk sene olucak artık ben de Ocak da aşılama yaptırmaya karar verdim nasip bakalım canım bekle sen test tekrarla yarında ben gördüm ama 🙈🌸
Yatın sabah da yapayım pazartesi de yapayım doğru dua ederek sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebeklerimize inşallah. Rabbim isteyen dileyen herkrsr ve sana da bana da nasip etsin. Hsg çekildin mi sen

Back
X