- 25 Ekim 2025
- 1.261
- 811
- 38
- 32
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.421
Pazartesi yine sağlık ocağı görürsün bu değerleri bir bakayım ultrasonda bir haftaya girelim inşallahÇok güzel çıkmış canım değerinçarşamba perşembe çıvarı ultrasonda görünür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi yine sağlık ocağı görürsün bu değerleri bir bakayım ultrasonda bir haftaya girelim inşallahÇok güzel çıkmış canım değerinçarşamba perşembe çıvarı ultrasonda görünür
Hayırlı olsun, bat ne zamandı kaç gün gecikmeyle bu değer oldu, ya da ovu testi yapmış mıydınız yumurtlamadan sonra kaçıncı günGünaydın![]()
marmelad01
Civcivimmm
Kızlar beta çıkmış, bir ara konuşmuştuk paylaşmak istedim.
Beta: 5 Aralık 2025 cuma
Daha çok idrar yolu enfeksiyonu oluyor kuzumÖksürük biraz boğaz enfeksiyonu var ondan olabilir mi
Yok ki idrar yolu enfeksiyonum. Sıfır hem de. Belirti de yok. Sorcam doktora da gebelikte oluyormuş bu arada başka başlıkta biri söyledi. Vücut bebeği yabancılıyormuş. Tek enfeksiyon boğaz ve ciğer kısmında şu anDaha çok idrar yolu enfeksiyonu oluyor kuzum
Belirti vermeyedebilir kuzum doktor değilim ama ben öyle biliyorum kasık ağrısı falan da yapıyor. En sağlıklısı doktorla konuşmakYok ki idrar yolu enfeksiyonum. Sıfır hem de. Belirti de yok. Sorcam doktora da gebelikte oluyormuş bu arada başka başlıkta biri söyledi. Vücut bebeği yabancılıyormuş. Tek enfeksiyon boğaz ve ciğer kısmında şu an
Ya 2 gün var doktora. Üzme beniBelirti vermeyedebilir kuzum doktor değilim ama ben öyle biliyorum kasık ağrısı falan da yapıyor. En sağlıklısı doktorla konuşmak
Napammm günümü bekliyorum sen napıyorsunGızz civciv naptın nasılsın
Gözün aydın canım benim çok güzel bir değerGünaydın![]()
marmelad01
Civcivimmm
Kızlar beta çıkmış, bir ara konuşmuştuk paylaşmak istedim.
Beta: 5 Aralık 2025 cuma
Canım benim kayınvalidem de hep hamileliklerinin başında hasta olurmuş benim de bir kızım var 4 yaşında onda da ilk öğrendiğim zamanlarda deli gibi boğaz ağrısı ve grip gibi olmuştum. Şimdi de durduk yere boğaz ağrım ve grip belirtilerim var. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz tabi yine de her bünye farklı doktorun görmesşnde fayda var ama üzme kendini. Sabah da ben tekrar test yaptım onu da atıcam bi bakabilirseniz sevnirimYok ki idrar yolu enfeksiyonum. Sıfır hem de. Belirti de yok. Sorcam doktora da gebelikte oluyormuş bu arada başka başlıkta biri söyledi. Vücut bebeği yabancılıyormuş. Tek enfeksiyon boğaz ve ciğer kısmında şu an
Eşinizin sperm değerleri iyi ise 3 gün üst üste yaparsanız bayağı şansınız artık ama en altın gün pik günüDünü değerlendirdim bugunu değerlendirdim yarın ve evvelsi günü mü değerlendireyim yoksa sadece evvelsi gün müü
Merhaba awox test mi ? Hemen mi öıktı bu belirginlik yoksa sonradan mı ?
Evet awox. 3 4 dk sonra çıktı sabah 5te uyandım heyecandan dayanamadım hemen yaptım. Var gibi dimiMerhaba awox test mi ? Hemen mi öıktı bu belirginlik yoksa sonradan mı ?
Yok kizz benim akciğer enfeksiyonunda da yükselir hep her sene 1 2 kere geçiririm oradan biliyorumBelirti vermeyedebilir kuzum doktor değilim ama ben öyle biliyorum kasık ağrısı falan da yapıyor. En sağlıklısı doktorla konuşmak
Merhaba dpo 9 kaçtı değeriniz 11 de kaç olduDPO 9 erken. Benim DPO 9 da negatif gelen kan testim DPO 11 de pozitif oldu. Bekle bence DPO 11-12 ye kadar en az.
Ayyyy ben gördüm inşallah vardır ya bat ne zaman canım bende yapıcam 2 güne
Ya benim amh 0.18 çıktı fsh: 39. 34 yaşındayım ama erken menopoz dediler yüp bebeğe yönlendirdiler. Geçen ay özelde hsg çekildim ve femara kullandım. 1 senedir kızıma kardeş istiyoruz forumlarda okumadıpım yazı belirti kalmadı. Her nr kadar yazmasam da herkesşn hikayesine hakimim Rabbim hepimize sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar versin. Bat çarşamba 4 günüm var inşallah hepimiz gönlümüzün muradına ereriz. Beklemek her ay belirti aramak hele de artık kendiliğinden olmaz sözlerini duymak çok zor. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor. İnşallah bu da benim mucizem olur.Ayyyy ben gördüm inşallah vardır ya bat ne zaman canım bende yapıcam 2 güne![]()
Asla olmaz diye bir şey yok nasip işidir bu bizde de hiç problem yok ona rağmen 1 buçuk sene olucak artık ben de Ocak da aşılama yaptırmaya karar verdim nasip bakalım canım bekle sen test tekrarla yarında ben gördüm amaYa benim amh 0.18 çıktı fsh: 39. 34 yaşındayım ama erken menopoz dediler yüp bebeğe yönlendirdiler. Geçen ay özelde hsg çekildim ve femara kullandım. 1 senedir kızıma kardeş istiyoruz forumlarda okumadıpım yazı belirti kalmadı. Her nr kadar yazmasam da herkesşn hikayesine hakimim Rabbim hepimize sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar versin. Bat çarşamba 4 günüm var inşallah hepimiz gönlümüzün muradına ereriz. Beklemek her ay belirti aramak hele de artık kendiliğinden olmaz sözlerini duymak çok zor. Önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi doktor. İnşallah bu da benim mucizem olur.
Yatın sabah da yapayım pazartesi de yapayım doğru dua ederek sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebeklerimize inşallah. Rabbim isteyen dileyen herkrsr ve sana da bana da nasip etsin. Hsg çekildin mi senAsla olmaz diye bir şey yok nasip işidir bu bizde de hiç problem yok ona rağmen 1 buçuk sene olucak artık ben de Ocak da aşılama yaptırmaya karar verdim nasip bakalım canım bekle sen test tekrarla yarında ben gördüm ama![]()