- 29 Aralık 2017
- 521
- 319
- 103
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.501
Ay kaset test yanıltmaz diye düşünüyorummm birkaç gün sonra kan verin isterseniz. Ya da predictor ile deneyin bir de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi çok net kaset olduğu için yanılma payı da yok. Sat ne zamanGünaydın kızlar ilk testte silik görüp yanlıştır deyip başka markayla da denedim dedim böyle çıktılar sizce doğru mudur görebiliyor musunuz sizde? Umutlanmali miyim?![]()
Kaset test gecikmede çıkartıyor sanıyordum ben ya erken test olmadığı için bı yapayım demiştimAy kaset test yanıltmaz diye düşünüyorummm birkaç gün sonra kan verin isterseniz. Ya da predictor ile deneyin bir de
Evet ama erken olmuş demek ki yumurtlama, hayırlı olsun sağlıkla gelsin diyelimKaset test gecikmede çıkartıyor sanıyordum ben ya erken test olmadığı için bı yapayım demiştim![]()
Ay gerçekten mi hiç inanamıyorum ben hâlâ sokundayim inşallah oyledirÇizgi çok net kaset olduğu için yanılma payı da yok. Sat ne zaman
Hayırlı olsunAy gerçekten mi hiç inanamıyorum ben hâlâ sokundayim inşallah oyledirsat 11 Kasım
Çok teşekkür ederim canımm inşallah hepimize sağlıkla nasip olsunnEvet ama erken olmuş demek ki yumurtlama, hayırlı olsun sağlıkla gelsin diyelim![]()
Hayırlı olsunAy gerçekten mi hiç inanamıyorum ben hâlâ sokundayim inşallah oyledirsat 11 Kasım
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir bakalım![]()
Hayırlı olsunvar canım
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun bu arada sağlıkla ilerlesin inşallahHayırlı olsun![]()
Bat a kadar idrar testi yap bata 1-2 gün kala istersen kan ver
Sizin de hayırlı olsun bu arada canım hamileydin diye okumuştum sanırımHayırlı olsunvar canım
Çok istiyorum artık güzel haberler verelim birbirimizeeAyy ağlatma beni yicem seni şimdii çok duygulandım![]()
Günaydın canım ben de son iki döngüde o ip gibi uzayan akıntıyı göremiyorum maalesef.Günaydın kızlar nasılsınız bu aralaf pek aktif olamıyorum. Meme ucu ağrım başladı dün galiba yumurtlama oldu ama hiç akıntım yok. Olsaydı iyi olurdu da neyse![]()
Canım senin de 16 sıydı dimi bat nasıl gidiyor?Çok istiyorum artık güzel haberler verelim birbimizee![]()
Evet canım. Belirti çok takip etmiyorum çünkü geçen ay daha hamile gibiydim ve regl oldumCanım senin de 16 sıydı dimi bat nasıl gidiyor?
Bence kesinlikle var. Sağlıkla gelsin inşallah. Bize süreci anlatabilir misin ne zamandan beri deniyorsunuz ? Belirti vs var mıydı ?Günaydın kızlar ilk testte silik görüp yanlıştır deyip başka markayla da denedim dedim böyle çıktılar sizce doğru mudur görebiliyor musunuz sizde? Umutlanmali miyim?![]()
Ya evet olmayabiliyor bazen yumurta takibi yaptırdığım zamanlardan biliyorum ultrasonda gayet yumurtlama görünüyor ama benim sadece su gibi az akıntım olmuştuGünaydın canım ben de son iki döngüde o ip gibi uzayan akıntıyı göremiyorum maalesef.
Ay bence umutlan silikte değil çizgiler ikisinde de pembiş çıkmış. Bata ne kadar kaldıGünaydın kızlar ilk testte silik görüp yanlıştır deyip başka markayla da denedim dedim böyle çıktılar sizce doğru mudur görebiliyor musunuz sizde? Umutlanmali miyim?![]()
Benim de öyleydi ıslaklık vardı sürekli. Her döngü aynı olmayabilir diyorlar aslında. Ben bir tek soğan kürü Eylül ayında yapamaya çalıştım onu da tam anlamıyla yapmamıştım (özellikle enfeksiyon için yapmıştım) hem ip gibi uzayan akıntı hem de ovulasyon silikleştigi zaman çatlama kanaması görmüştüm sürüntü şeklinde.Ya evet olmayabiliyor bazen yumurta takibi yaptırdığım zamanlardan biliyorum ultrasonda gayet yumurtlama görünüyor ama benim sadece su gibi az akıntım olmuştu