Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Evet en iyisi cahillik aslında bir bakıma çünkü her şeyin negatifini de düşünüyoruz bildigimiz için. İnşallah sağlıklı bir gebelik diliyorum size de

canım geçmiş olsun mayısta kimyasal gebelikten sonra o kadar uzun ara vermenizi doktor mu söyledi
Doktor aslında bir ay korunun sonra deneyin dedi. Zaten benim kimyasaldan sonra regl iki ay sapıttı 40 günlere çıktı normalmiş gerçi ama bende hormonlar bir düzelsin diye ara verdim açıkçası

doktor bana da ilk hamilelikte kimyasal ya da sağlıksız olabilir dedi benim kese görünmüştü ama aşırı küçüktü 1 hafta sonra gittiğimde dağılmıştı ve düştü

Doktor aslında bir ay korunun sonra deneyin dedi. Zaten benim kimyasaldan sonra regl iki ay sapıttı 40 günlere çıktı normalmiş gerçi ama bende hormonlar bir düzelsin diye ara verdim açıkçası
benimde öyle oldu 11 ekimde düşük kanaması başladı sonra 5- 6 gün sürdü regl gibi kasımda da 26 sında regl oldum duphaston kullandım 4 gün doktora sorarak

benimde öyle oldu 11 ekimde düşük kanaması başladı sonra 5- 6 gün sürdü regl gibi kasımda da 26 sında regl oldum duphaston kullandım 4 gün doktora sorarak
Valla çok iyi yapmışsın benim dr gelir dedi ben de öyle bekledim inşallah arkasından sağlıklı gebelik nasip etsin Allah, gerçekten buna ihtiyacımız var

benim bat 25 aralık benimde yumurtlama olacak test koyulaşmaya başladı göğüs hassasiyeti ve şeffaf kıvamlı akıntı oluyor bende bu dönemlerde
Benimde bat 25 Aralık henüz akıntı başlamadı 10unda falan başlar gibi.. Değerlendirmeye başlayacağım bende bugünden itibaren 1 hafta falan

Kızlar metil formlu 400 mcg folactive isimli bir folik asit kullanıyorum dr önerisiyle basladim. Bugün 45 gün oldu 3 Kasım'da folatim 3.4'tu bugünkü değerim 4.4 geldi ve bence hala az bu nasıl artacak ya
Metilfolat ve yavaş artıyor ilginç. Normalde direk folat olarak giriyor vücuda, dönüşmesine gerek kalmadan. Doktora sorsana canım ben de merak ettim. Benimki referans değerlerinin çok üstüne çıktı bir ara bıraktım içmeyi bir müddet şimdi ara ara içiyorum.

Evet çok şaşkınım çok az arttı ki her gün alarmim var tam saatinde alıyorum yani ve hiç atlamadim soracağım acaba vücudum depolamiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…