- 21 Ağustos 2016
- 494
- 153
- 103
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.681
burdan aynı günlerde test yapıp paylaşıp güzel haberler veririz inşallahbende hiç yok günü gelene kadar almam
Evet en iyisi cahillik aslında bir bakıma çünkü her şeyin negatifini de düşünüyoruz bildigimiz için. İnşallah sağlıklı bir gebelik diliyorum size deSağlıkla zamanında kavuşun inşallah bebişinize. İlklerde kimyasal çok oluyor. Eh biz de takip ettiğimiz için hemen farkediyoruz. Biz de 3 aydır korunmuyoruz ama takviyesiz olmaz muhtemelen benim. Pikassos başlayacağım yine. Bu ay çift yapay zeka kullanmaya başladım bu süreç için. Kafayı kırdım iyiceİnsanın araştırdıkça araştırası geliyor dipsiz bir kuyu gibi. Araştırdıkça da strese giriyorum
Doktor aslında bir ay korunun sonra deneyin dedi. Zaten benim kimyasaldan sonra regl iki ay sapıttı 40 günlere çıktı normalmiş gerçi ama bende hormonlar bir düzelsin diye ara verdim açıkçasıcanım geçmiş olsun mayısta kimyasal gebelikten sonra o kadar uzun ara vermenizi doktor mu söyledi
Senin Umut dolulukkkGelmeyecekkk
doktor bana da ilk hamilelikte kimyasal ya da sağlıksız olabilir dedi benim kese görünmüştü ama aşırı küçüktü 1 hafta sonra gittiğimde dağılmıştı ve düştüSağlıkla zamanında kavuşun inşallah bebişinize. İlklerde kimyasal çok oluyor. Eh biz de takip ettiğimiz için hemen farkediyoruz. Biz de 3 aydır korunmuyoruz ama takviyesiz olmaz muhtemelen benim. Pikassos başlayacağım yine. Bu ay çift yapay zeka kullanmaya başladım bu süreç için. Kafayı kırdım iyiceİnsanın araştırdıkça araştırası geliyor dipsiz bir kuyu gibi. Araştırdıkça da strese giriyorum
benimde öyle oldu 11 ekimde düşük kanaması başladı sonra 5- 6 gün sürdü regl gibi kasımda da 26 sında regl oldum duphaston kullandım 4 gün doktora sorarakDoktor aslında bir ay korunun sonra deneyin dedi. Zaten benim kimyasaldan sonra regl iki ay sapıttı 40 günlere çıktı normalmiş gerçi ama bende hormonlar bir düzelsin diye ara verdim açıkçası
İnşallah canım sağlıkla gelsinler ❤burdan aynı günlerde test yapıp paylaşıp güzel haberler veririz inşallah
Valla çok iyi yapmışsın benim dr gelir dedi ben de öyle bekledimbenimde öyle oldu 11 ekimde düşük kanaması başladı sonra 5- 6 gün sürdü regl gibi kasımda da 26 sında regl oldum duphaston kullandım 4 gün doktora sorarak
evet şu an ihtiyacımız sağlıklı bebişlerin anneciği olmak :) kalbimizdekinin en güzelini versin allahValla çok iyi yapmışsın benim dr gelir dedi ben de öyle beklediminşallah arkasından sağlıklı gebelik nasip etsin Allah, gerçekten buna ihtiyacımız var
Amin inşallahevet şu an ihtiyacımız sağlıklı bebişlerin anneciği olmak :) kalbimizdekinin en güzelini versin allah
Ne kullanıyorsunuz acaba ?Ben ovulasyon testiyle bakıyorum bu ay takviye alıyorum inşallah hepimize nasip olur
Benimde bat 25 Aralık henüz akıntı başlamadı 10unda falan başlar gibi.. Değerlendirmeye başlayacağım bende bugünden itibaren 1 hafta falanbenim bat 25 aralık benimde yumurtlama olacak test koyulaşmaya başladı göğüs hassasiyeti ve şeffaf kıvamlı akıntı oluyor bende bu dönemlerde
Kaç haftalıktı bebek pekibenimde öyle oldu 11 ekimde düşük kanaması başladı sonra 5- 6 gün sürdü regl gibi kasımda da 26 sında regl oldum duphaston kullandım 4 gün doktora sorarak
Metilfolat ve yavaş artıyor ilginç. Normalde direk folat olarak giriyor vücuda, dönüşmesine gerek kalmadan. Doktora sorsana canım ben de merak ettim. Benimki referans değerlerinin çok üstüne çıktı bir ara bıraktım içmeyi bir müddet şimdi ara ara içiyorum.Kızlar metil formlu 400 mcg folactive isimli bir folik asit kullanıyorum dr önerisiyle basladim. Bugün 45 gün oldu 3 Kasım'da folatim 3.4'tu bugünkü değerim 4.4 geldi ve bence hala az bu nasıl artacak ya
Teşekkür ederim hepimizin öyle olsun sağlıkla, zamanında ve kolaylıklaEvet en iyisi cahillik aslında bir bakıma çünkü her şeyin negatifini de düşünüyoruz bildigimiz için. İnşallah sağlıklı bir gebelik diliyorum size de
Evet çok şaşkınım çok az arttı ki her gün alarmim var tam saatinde alıyorum yani ve hiç atlamadim soracağım acaba vücudum depolamiyor muMetilfolat ve yavaş artıyor ilginç. Normalde direk folat olarak giriyor vücuda, dönüşmesine gerek kalmadan. Doktora sorsana canım ben de merak ettim. Benimki referans değerlerinin çok üstüne çıktı bir ara bıraktım içmeyi bir müddet şimdi ara ara içiyorum.
Haberini edersin bana da ne diyecek merak ettim gerçekten...Evet çok şaşkınım çok az arttı ki her gün alarmim var tam saatinde alıyorum yani ve hiç atlamadim soracağım acaba vücudum depolamiyor mu
Tabi haber veririm ilginç bir şekilde b12mi iyi artırmış ama folatim sadece 1 yükselmiş şaka gibiHaberini edersin bana da ne diyecek merak ettim gerçekten...
Teşekkür ederim inşallah kanda çıkar sabah verdim hâlâ sonuç bekliyorum bakalım hayırlısıHayırlı olsun bence hemen kan ver gayet gözüküyor çizgi
Çok geçmiş olsundoktor bana da ilk hamilelikte kimyasal ya da sağlıksız olabilir dedi benim kese görünmüştü ama aşırı küçüktü 1 hafta sonra gittiğimde dağılmıştı ve düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?