Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar benim de 30-31 Aralık regl tarihim yeni temizlendim ben de totem yapıyorum 30 aralığa kadar test yapmayacağım inşallah güzel haberler alacağımız bir ay olsun

Ben hiçbir şey kullanmıyorum pcosluyum. Önceki denemelerde 3 ay pikassos+folidoce kullanıp hamileliğimi öğrenmiştim. Muhtemelen bir takviye kullanmadan benim durumum umutsuz. Siz neler kullanıyorsunuz

Kızlar metil formlu 400 mcg folactive isimli bir folik asit kullanıyorum dr önerisiyle basladim. Bugün 45 gün oldu 3 Kasım'da folatim 3.4'tu bugünkü değerim 4.4 geldi ve bence hala az bu nasıl artacak ya

Ocean marka ne kullandıysam ben de memnun kaldım. Sizde de pcos var mı
Valla olabilir çok şüpheleniyorum amh bakmadilar ama bir dr ultrasonda sol tarafta PCO görünümü var dedi başka doktora gittim hiçbir sıkıntı yok diyo ama bende 31 yaşındayım sivilce tüylenme vs var yani bence olabilir gibi. Kilolu olduğum dönemde de reglim gecikiyordu 4-5 gun. Su an çok kilo verdiğim için düzenli, ovulasyon testi ile de düzenli yumurtlama görüyorum.

Doktorum pcos doğuştan olur yada olmaz demişti bana. Kilo vermeyle artar yada azalırmış. Belki kilo verdiğiniz için her şey yolundadır. Tüylenmem,insülin direncim,sivilce problemim de hiç olmadı. Döngüm uzun ama düzenli. Ovülasyon yaptığım dönem hiç yumurtlama görmemiştim bıraktım zaten sonra. Kilo sağlıklı beslenme olduğu sürece sistemimiz güzel çalışıyor da Şu sıralar onlardan çok uzağım

kızlar bende pcos yok ama reglim bazen geç oluyor kilo artışım oldu evlendikten sonra sanırım ondan çene bölgemde tüylenme de oldu biraz ama doktorlar yumurtalıkların sağlıklı belki lazerdendir dediler bana combinol yazmıştı kadın doğum doktoru 1 ay kullandım 2. ay ovülasyon testi ile hamile kalmıştım sağlıksız bir erken gebelikti düştü ama sonuca bakacak olursak etkisini görmüştüm

Evet ergenlik döneminde 60 gün gelmediği olmuştu mesela demek ki sıkıntı varmış yani şu an 28-33 gün arası oluyorum yumurtlama da 14-15-16.gunler oluyor genelde belki 10 kilo vermemle bir ilgisi vardır insülin sorunu bende de yok troidler insülin ve kanlar normal. En iyisi sanıyorum beslenme ve kilo

Çok güzel oturmuş düzeni. Kesinlikle vardır alakası. Ben hamile kaldığım ay 5 kilo vermiştim. Kilolu değildim ama o bile hormonal dengemi oturtmuştu az olmasına rağmen. Ergenlikte benim de berbattı Bu ay siz de mi beklemedesiniz

Muhtemelen lazerdendir benimde çenenizde tüyler var hormon bakılsın diye cildiye doktoru kadın doğuma göndermişti çok utanmistim ama temiz gelmişti sonuçlarim. Bence benim tüylenme sorunum genetik zaten. Benim de mayista ilk denemede kimyasal gebeliğim mevcut. Ekimden beri de denemeye yeniden başladık. İnşallah tez zamanda güzel haberlerle sonuçlanır sürecimiz

Benim Mayıs'ta ilk deneme ile kimyasal gebelik oldu ekimden beri yeniden denemeye başladık. Ekim Kasım olmadı bu ayda yine deneyeceğiz

Benim Mayıs'ta ilk deneme ile kimyasal gebelik oldu ekimden beri yeniden denemeye başladık. Ekim Kasım olmadı bu ayda yine deneyeceğiz
Sağlıkla zamanında kavuşun inşallah bebişinize. İlklerde kimyasal çok oluyor. Eh biz de takip ettiğimiz için hemen farkediyoruz. Biz de 3 aydır korunmuyoruz ama takviyesiz olmaz muhtemelen benim. Pikassos başlayacağım yine. Bu ay çift yapay zeka kullanmaya başladım bu süreç için. Kafayı kırdım iyice İnsanın araştırdıkça araştırası geliyor dipsiz bir kuyu gibi. Araştırdıkça da strese giriyorum

canım geçmiş olsun mayısta kimyasal gebelikten sonra o kadar uzun ara vermenizi doktor mu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…