- 8 Eylül 2021
- 921
- 568
- 53
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.921
Canım rengi öyleyse o kanama daha önce olmuş demek oluyor. Duran kan oksitleşiyor o yüzden çamur gibi geliyor. Ben geçen ay yumurtlama kanaması yaşamışıyım ondan 4 gün sonra öyle koyu çamur gibi geldi ben de yerleşme sandım. Doktora gittim hatta tegl olunca neden böyle oldu diye. O da öyle söyledi duran kan koyulaşıyormuş. Regl öyle gelmez diye düşünüyorum inşallah haklıyımdır
vallahi artık iyice umutsuzlastım hacamat korkarım ben ya sen yaptırdın mı?İkinci çocuklar genelde zor oluyormuş pes etme lütfenbende ikinci için başladım hacamat yaptıranları da duydum
Doktorunu dinle bence canımbu sekılde kalırsa bakalım yarın zaten kan verecegım ama progestana devam et dedı doktor devam mı edeyım beklıyım emın olamadım chatgbt 1 2 sa. kanaman artmazsa progestan kullan dedi.
10 BUCUGA KDR BEKLIYIM bakalım sağol canımın içi desteğin içinDoktorunu dinle bence canım
Umarım seninledir bebeğin canım benim, daha fazla bekletmesin inşallah10 BUCUGA KDR BEKLIYIM bakalım sağol canımın içi desteğin için
İnşallah güzel haberi alırsınben dun doktora gıttım kontrolum vardı rahım kalınlığı iyi dedi cuma sabah kan testı ver dedi. bu sabah kalktım progestan kullanıyorum buarada gunluk pedde az camur sekılınde gelmış ped taktım suan nokta seklınde bakalım artış olacak mı olmazsa zaten yıne sabah kan vermeye gıdecegım.
bakalım ama modum dustu tabı.
Ben daha önce yaptırmıştım bu ay ilk defa düzenli deniyorum çocuğu bakalım olmazsa diğer ay eşimle birlikte hacamat yaptıracağız.. Ama korkulacak bişey yok sadece sinek ısırığı gibi küçük küçük çizikler atıyorlar hiç korkmayın ehlini bulursanız bir araştırın derimvallahi artık iyice umutsuzlastım hacamat korkarım ben ya sen yaptırdın mı?
Canım niye nasip olmasın bu ay olmasa diğer aylar olur. Neden öyle genel umutuzluğa düşüyorsun. İnsanın modu düşünce tüm hayatı kaplayacakmış gibi bir duygu geliyor ama öyle olmayacak inşaAllahyok ya sanmıyorum pede bulaş koyu camur gıbı ama dpo 17 de yerleşme olur mu buyuk ihtımal regli bakalım bugun netleşir. modum düştü tabı demekkı 2. nasip değil
6 aralıktan sonra test yapmadın mı?Selam kızlar bat 9 aralıktı göğüs hassasiyetim var sadece sol göğsüm koltuk altıma doğru olan kısım sızlıyor 6 aralıkta test yapmıştım ama çıkmadı adetlerim çok düzenli değil normalde de ama olsa test yaptığımda çıkmaz mıydı
Ben de olumlu düşünüyorum inşallah da öyledir doktor ona göre ilerlerdi ya da ilacı kesmeni söylerdi ben duphastonu o şekilde kullanmıştım kesmiştikhahaha sağolasın canım benım. vallahı bu ay pek bir iradeli cıktıminşallah yaaaaaa hepımıze gonlumuzdekını versın
Hayır yapmadım artık umutsuzluk nasıl kaplamışsa içimi çıkıp test almak istiyorum ama boşuna yorulmak istemiyorum6 aralıktan sonra test yapmadın mı?
Hsgyi genelde adet bitiminden sonra 2-3 gün içinde çekiyorlar. 40 gün var daha siz daha erken adet olursanız haber verin benceSelam kızlar. Bugün bat günümdü benim dün başladı 10 aralıkta yani iki gündür hafif lekelenme şeklinde oluyor. Randevum vardı bugün gittim hormon değerlerim iyi geldi gebelikte baktı ne olur ne olmaz diye negatif23 ocakta hsg çekilecek. Onun randevusunu verdi. Artık nasip şubat sonrasına belki aşılama vs yapılır bakalım
6 Aralıkta testte çıkmama ihtimali var tabi ki. Hislerini anlıyorum inşaAllah vardırHayır yapmadım artık umutsuzluk nasıl kaplamışsa içimi çıkıp test almak istiyorum ama boşuna yorulmak istemiyorum
Evet teşekkür ederim ama doluymuş malesef.Hsgyi genelde adet bitiminden sonra 2-3 gün içinde çekiyorlar. 40 gün var daha siz daha erken adet olursanız haber verin bence
Süper o zaman :)Evet teşekkür ederim ama doluymuş malesef.Bende adet düzensizliği olduğu için tam denk gelecek
bugun lekelenmem olduBen de olumlu düşünüyorum inşallah da öyledir doktor ona göre ilerlerdi ya da ilacı kesmeni söylerdi ben duphastonu o şekilde kullanmıştım kesmiştikhayırlısıyla düşündüğümüz gibidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?