Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlarrrrr hamileyimmmmm bütün idrar testleri negatif çıktıııı ama doktor keseyi gördüüüü
Gözün aydın canım Ya geç yumurtlama oldu ya da diğer döngü günün gelmiştir diye düşünüyorum. Çünkü 17 gün gecikmen vardı Soğan suyu içmiştin istersen doktora söyle ters tepki yapmasın sonra Kist de çıkmıştı galiba sende. Ayy durumlar çok karışık sende canım

yalnız o nasıl hafıza kız ŞFGLİFDŞlhgLH

Kızların merhaba, yeni geldim bu gruba. Bat 19 Aralık. Yarın eşimin doğum günü. Çok istedim hediye vermek ama yapsam cikar mi bilmiyorum. Sizce en erken ne zaman yapmaliyim. Yumurtlama pikini 5 Aralıkta gördüm. 11. Ayım. Bu ayda olmazsa doktor adetliyken gel dedi. Neden adetliyken çağırdı normalde hormon tahlillerim yapılmıştı. Tekrar mi yapacak yoksa baska biseye mi bakıyorlar. Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Kızlar adetime 4 gün var bugün test yaptım negatif ama tüm belirtileri yaşıyorum var gibi hissediyorum hiç bu kadar erken test yapmamıştım daha önce 2 düşük yaptım 9 ay oldu ikinci düşüğümü yapalı kan pıhtılaşmasi var bu ay gebelik istiyordum ve günleri değerlendirdim aranızda bu durumu yaşayan oldu mu sonra pozitife dönen var mı bu kadar erken yapmıyordum normalde geçilmesini bekliyordum yada bat ta yapıyordum

Ben yaşamadım ama gec döllenme olduysa hala şansınız var. Adet gününü bekleyin. İnşallah hamilesinizdir.

Daha çıkmaz testte. Dpo 5 bugün en erken 9 unda teste başlayabilirsin yani 15 Aralıkta ama o zaman da çıkmama ihtimali var. Dpo 12 ye kadar testle takip edersin. 12 sonra varsa genelde çıkıyor.

Daha çıkmaz testte. Dpo 5 bugün en erken 9 unda teste başlayabilirsin yani 15 Aralıkta ama o zaman da çıkmama ihtimali var. Dpo 12 ye kadar testle takip edersin. 12 sonra varsa genelde çıkıyor.
Teşekkürler o zaman hiç yapmayayim. Efendi gibi adet günümü bekleyeyim.

Adetin 2. Ya da 3. Günü hamilelik hormon kanlarina bakacak onun için adetli çağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…