- Konu Sahibi marmelad01
- #4.141
Test bekledikce bozulma olur görüntüde normal canim bende var gibi hissettim insAllah sabredin pazartesi bı kan verin ya da test yapinO silik çizgi sonra dağıldıneden böyle oldu hiç anlamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bekledikce bozulma olur görüntüde normal canim bende var gibi hissettim insAllah sabredin pazartesi bı kan verin ya da test yapinO silik çizgi sonra dağıldıneden böyle oldu hiç anlamıyorum
Amin Allah ağzınızdan duysun kan verince yazacağımTest bekledikce bozulma olur görüntüde normal canim bende var gibi hissettim insAllah sabredin pazartesi bı kan verin ya da test yapin
Kırmızılar gelmedikçe hep bi umut vardır canim bunu bayandd arkadaşımızda gördükDpo 12 awox negatif . Bugunu saymazsak adet 2 sonra ayın 16sında. İhtimali yok dimi
Dpo 7 hiç bir belirti yok sizde varmıı?Evet haklısın ama sistem bozuk işliyor benim. Önce onu düzeltmem lazım şansla hamile kalmam çok zorSen ne durumdasın var mı belirtiler
Tşk ederim kuzumKırmızılar gelmedikçe hep bi umut vardır canim bunu bayandd arkadaşımızda gördük
Merhaba bu ay yumurtlamam olmamış kontrole gittimDpo 7 hiç bir belirti yok sizde varmıı?
Kuzum test bozuk gibiTestim önce pembe oldu sonra rengi dağıldıbu ne demek acaba elimde başka testte yok sizin bir fikriniz var mı şans bugünde ezcaneler kapalı test alamıyorum
Pancar turşusu aldım kuzum valla burda ne dediyseniz aldım şimdi hepsini yicemDün adetimin 14.gunuydu bugün 15. Gün klomen kullandim adetin 5. Gününden itibaren 5 gün çatlar kendiliğinden dedi doktor cuma Pazar salı iliski dedi Çarşamba kontrole gel dedi pancar turşusunu rendeleyip yoğurt içerisine kattım bide ceviz ekledim içine yarım pancar kadardı canim normal pancar alıp haşlayıp salatafa yapabilirsin ha bide haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda
Valla yemin ettim bidaha yapmicam test ne kadar Umut verip kırıyor insanda psikoloji bırakmıyorKuzum test bozuk gibi
Yap canim yap şifa olsun ceviz badem falanda ara öğün olarak yePancar turşusu aldım kuzum valla burda ne dediyseniz aldım şimdi hepsini yicemişe giderken de labne avokado zeytin tam buğday ekmeği götürüp kahvaltı yapıcam
Sat son adet tarihiniz bat beklenen adet tarihiniz dpoda yumurtlamadan sonraki günlerin ismiSat bat ne demek anlamadım yeni katıldım buraya
Anladım teşekkür ederimSat son adet tarihiniz bat beklenen adet tarihiniz dpoda yumurtlamadan sonraki günlerin ismi
Valla bu ay her gün günde 1 avokado yedim pancar shot içtim her gün 2 tane yumurtlama döneminde de havuc shot ve bol bol havuc yedim ama 0 belirti büyük ihtimalle hamile değilimPancar turşusu aldım kuzum valla burda ne dediyseniz aldım şimdi hepsini yicemişe giderken de labne avokado zeytin tam buğday ekmeği götürüp kahvaltı yapıcam
Yumurta takibi yapıyor muydunuz doktorla beraberValla bu ay her gün günde 1 avokado yedim pancar shot içtim her gün 2 tane yumurtlama döneminde de havuc shot ve bol bol havuc yedim ama 0 belirti büyük ihtimalle hamile değilim