• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Dün adetimin 14.gunuydu bugün 15. Gün klomen kullandim adetin 5. Gününden itibaren 5 gün çatlar kendiliğinden dedi doktor cuma Pazar salı iliski dedi Çarşamba kontrole gel dedi pancar turşusunu rendeleyip yoğurt içerisine kattım bide ceviz ekledim içine yarım pancar kadardı canim normal pancar alıp haşlayıp salatafa yapabilirsin ha bide haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda
Pancar turşusu aldım kuzum valla burda ne dediyseniz aldım şimdi hepsini yicem 😂😂 işe giderken de labne avokado zeytin tam buğday ekmeği götürüp kahvaltı yapıcam

IMG_0066.webp
Yorumlar mısınız ovulasyon testimi kızlar

Pancar turşusu aldım kuzum valla burda ne dediyseniz aldım şimdi hepsini yicem 😂😂 işe giderken de labne avokado zeytin tam buğday ekmeği götürüp kahvaltı yapıcam
Valla bu ay her gün günde 1 avokado yedim pancar shot içtim her gün 2 tane yumurtlama döneminde de havuc shot ve bol bol havuc yedim ama 0 belirti büyük ihtimalle hamile değilim

Back
X