• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Salıya kadar femara kullanmaya devam et dedi. Sabahtan sağlık ocağında kan tahlillerimi yaptırıcam vitamin falan. Ordan doktora kontrole gidicem. Rahmi sonra konuşuruz dedi öncelikl yumurtaları 20 mm’e kadar büyütmek dedi
Zaten yumurta günde 1 mm büyüyor o zamana inşallah tamamen büyümüş olur 🌸 rahim için de zaten düşünün ki döllenme olduktan sonra tutunmasına bugünden itibaren 10 günden fazla var rahim o zamana kadar kalınlaşır hatta belki femara ovitrrlle vs sonrası tutunmayı kolaylaştıracak rahimi kalınlaştıracak ilaçlar başlanır inşallah her şey yolunda gidecek gibi hissettim ben 🌺

Zaten yumurta günde 1 mm büyüyor o zamana inşallah tamamen büyümüş olur 🌸 rahim için de zaten düşünün ki döllenme olduktan sonra tutunmasına bugünden itibaren 10 günden fazla var rahim o zamana kadar kalınlaşır hatta belki femara ovitrrlle vs sonrası tutunmayı kolaylaştıracak rahimi kalınlaştıracak ilaçlar başlanır inşallah her şey yolunda gidecek gibi hissettim ben 🌺
Ay içime su serptin ağlıcam şimdi doğru diyosun ya daha 10 günden fazla var 😭😭

Ay içime su serptin ağlıcam şimdi doğru diyosun ya daha 10 günden fazla var 😭😭
Askimmm relax olmamiz lazimmm en önemli seylerden biri düsük kortizol 🌸 daha her seye çok var biz süreci sıkı takip ettiğimiz için böyle oluyoruz ben buna kanaat getiriyorum mesela benim doktorum direkt dedi ki adetin bir kaç gün geçerse erken gebelik testi yap yani biz dpo 10 da falan baslıyoruz gereksiz stres baskı birazcık akıntıya bırakmamiz lazimmm düsün ki ben bugün lh testini dahi 1 kez yapıcam pikse pik değilse değil çünkü bazen ne yaparsan yap olur bazen ne yaparsan yap olmaz, ayrıca rahim kalınlaşması gerçekten çok kolay bir is progesteron atıyon hop 10 mm üstü rahim oluyor 🤣🤣

Günaydın kızlar dpo sonrası 13 bugün kaset test negatif ilk idrarla değildi ama sonucun değişeceğini düşünmüyorum..
Ben yapmadım canim üzülmek istemiyorum. Sen de üzülme zamanı var demek .🫂❤️
Olsun bak adet olana kadar zaman var. Ben de kontrole gittim bugün adetin 11. günü yumurtam 14 mm olmuş ama rahim 5,5 mm. Salıya kadar femaraya devam et dedi salı tekrar kontrole çağırdı. Yumurta büyür de rahim canımı sıktı çok ince değil mi şu an için
Canim sıkma canını, doktor kontrolüne kadar incir tüket rahim içinde nar çok faydalı her gün bir tane ye. Elimzden gelen her şeyi yapıyoruz olacak inanıyorum 🫂❤️🫶

Keşke kuzum keşkeeeee, şubatta 1 sene olacak
Benim de şubatta 1 sene olucak kuzum ya aynıymışız 😔
Askimmm relax olmamiz lazimmm en önemli seylerden biri düsük kortizol 🌸 daha her seye çok var biz süreci sıkı takip ettiğimiz için böyle oluyoruz ben buna kanaat getiriyorum mesela benim doktorum direkt dedi ki adetin bir kaç gün geçerse erken gebelik testi yap yani biz dpo 10 da falan baslıyoruz gereksiz stres baskı birazcık akıntıya bırakmamiz lazimmm düsün ki ben bugün lh testini dahi 1 kez yapıcam pikse pik değilse değil çünkü bazen ne yaparsan yap olur bazen ne yaparsan yap olmaz, ayrıca rahim kalınlaşması gerçekten çok kolay bir is progesteron atıyon hop 10 mm üstü rahim oluyor 🤣🤣
Yaaa benim olmadı kuzum zamanında işte o yüzden gerginim. Şu rahim kalınlığını bi çözcek sanki olucak gibi hissediyorum 🥹❤️
Ben yapmadım canim üzülmek istemiyorum. Sen de üzülme zamanı var demek .🫂❤️
Canim sıkma canını, doktor kontrolüne kadar incir tüket rahim içinde nar çok faydalı her gün bir tane ye. Elimzden gelen her şeyi yapıyoruz olacak inanıyorum 🫂❤️🫶
Kuru incir mi kuzum bir tane mi yiyim her gün? Nar suyu alıcam avokado falan alıcam 😔

Yaaa benim olmadı kuzum zamanında işte o yüzden gerginim. Şu rahim kalınlığını bi çözcek sanki olucak gibi hissediyorum 🥹❤️

Kuru incir mi kuzum bir tane mi yiyim her gün? Nar suyu alıcam avokado falan alıcam 😔
O kadar haklısın ki inşallah Rabbim en yakın zamanda hatta bu döngüde nasip eder ♥️

Yarın tekrar deneyin ben var gibi hissettim nedense inşallah sizinledir 💞
Test markam lobaquick ama sanırım test bozuk bir tuhaf oldu atayım size renk mi dağıldı noldu anlamadım 😔

Eklentiler

• 1000016277.webp
    1000016277.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 15

Evet canım prolaktin yüksekliği yoksa daha fazla da yiyebilirsin. Bunları bir dene Allah büyüktür bu kadar emek boşa gitmez inşallah 🫂❤️

Olsun bak adet olana kadar zaman var. Ben de kontrole gittim bugün adetin 11. günü yumurtam 14 mm olmuş ama rahim 5,5 mm. Salıya kadar femaraya devam et dedi salı tekrar kontrole çağırdı. Yumurta büyür de rahim canımı sıktı çok ince değil mi şu an için
Canım Çarşamba kontrole gittiğimde benimde 5 mm çıkmıştı bende avakado nar kırmızı pancar turşusu ceviz balık kırmızı et fındık badem falan yedim cuma günkü olcumde 8 mm olmuştu sende tüket istersen birdahaki kontrole kadar 13/15/15 olan yumurtalar 16/17/19 olmuş sende bunlardan tüket istersen

Canım Çarşamba kontrole gittiğimde benimde 5 mm çıkmıştı bende avakado nar kırmızı pancar turşusu ceviz balık kırmızı et fındık badem falan yedim cuma günkü olcumde 8 mm olmuştu sende tüket istersen birdahaki kontrole kadar 13/15/15 olan yumurtalar 16/17/19 olmuş sende bunlardan tüket istersen
Pancar turşusu hiç yemedim kuzum sade mi yiyorsun ne kadar yedin alıyım birazdan markete gidicem. İğne mi yaptın sonrasında doğal çatlamasını mı bekliyorsun? Bir de adetin kaçıncı günüydü kuzum

Pancar turşusu hiç yemedim kuzum sade mi yiyorsun ne kadar yedin alıyım birazdan markete gidicem. İğne mi yaptın sonrasında doğal çatlamasını mı bekliyorsun? Bir de adetin kaçıncı günüydü kuzum
Testim önce pembe oldu sonra rengi dağıldı 😔 bu ne demek acaba elimde başka testte yok sizin bir fikriniz var mı şans bugünde ezcaneler kapalı test alamıyorum

Eklentiler

• 1000016273.webp
    1000016273.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000016277.webp
    1000016277.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 11
Dün adetimin 14.gunuydu bugün 15. Gün klomen kullandim adetin 5. Gününden itibaren 5 gün çatlar kendiliğinden dedi doktor cuma Pazar salı iliski dedi Çarşamba kontrole gel dedi pancar turşusunu rendeleyip yoğurt içerisine kattım bide ceviz ekledim içine yarım pancar kadardı canim normal pancar alıp haşlayıp salatafa yapabilirsin ha bide haşlanmış yumurta yedim kahvaltıda

Back
X