- 20 Haziran 2016
- 6.833
- 11.155
- 248
- Konu Sahibi marmelad01
- #4.101
Canım kaset test geç gösteriyor biliyorsun bence gecikmeyi bekleGünaydın kızlar dpo sonrası 13 bugün kaset test negatif ilk idrarla değildi ama sonucun değişeceğini düşünmüyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaset test geç gösteriyor biliyorsun bence gecikmeyi bekleGünaydın kızlar dpo sonrası 13 bugün kaset test negatif ilk idrarla değildi ama sonucun değişeceğini düşünmüyorum..
Canım laboquick 12 yi bile gösteriyor. Çok çok silik olsa da görürdüm diyorum. Yani dpo 13 de beta 15-20 bile yoksa yoktur diye düşündüm. Yorulduk be vignettem :/Canım kaset test geç gösteriyor biliyorsun bence gecikmeyi bekle
Canım şöyle söyleyeyim benim bir sene denedikten sonra doktora gittiğimde rahim ağzı iltihaplanma ve yara vardı ve o iltihap spermleri rahime girerken öldürüyormuş rahim ağzı yara dondurma işlemi yapıldı ve hsg çekildi bir ay sonra hamile kaldım ama iğne kullanmama rağmen sağlıksız olduğu için düşük yaptım. Adetlerim düzensiz olduğu için mecburen ovulasyon testiyle takip ediyorum. Onun dışında yumurtalıklarda ve yumurtlamada bir sorun yok bende, şuan tek sorun pıhtılaşmaAmin ecmain.Benimde 6 ay önce 31 haftalık ölü doğum yaptım.Rabbim Salih evlatlar nasip etsinOvülasyon testi yada yumurtalıkların gelişip çatlaması için extıra Kullandığın birşey var mı?
Olsun bak adet olana kadar zaman var. Ben de kontrole gittim bugün adetin 11. günü yumurtam 14 mm olmuş ama rahim 5,5 mm. Salıya kadar femaraya devam et dedi salı tekrar kontrole çağırdı. Yumurta büyür de rahim canımı sıktı çok ince değil mi şu an içinCanım laboquick 12 yi bile gösteriyor. Çok çok silik olsa da görürdüm diyorum. Yani dpo 13 de beta 15-20 bile yoksa yoktur diye düşündüm. Yorulduk be vignettem :/
Anladım hayırlısı olur umarımCanım şöyle söyleyeyim benim bir sene denedikten sonra doktora gittiğimde rahim ağzı iltihaplanma ve yara vardı ve o iltihap spermleri rahime girerken öldürüyormuş rahim ağzı yara dondurma işlemi yapıldı ve hsg çekildi bir ay sonra hamile kaldım ama iğne kullanmama rağmen sağlıksız olduğu için düşük yaptım. Adetlerim düzensiz olduğu için mecburen ovulasyon testiyle takip ediyorum. Onun dışında yumurtalıklarda ve yumurtlamada bir sorun yok bende, şuan tek sorun pıhtılaşma
Adetin 11 günü diyorsun canım erken değil mi zaten doktor ne dedi?Olsun bak adet olana kadar zaman var. Ben de kontrole gittim bugün adetin 11. günü yumurtam 14 mm olmuş ama rahim 5,5 mm. Salıya kadar femaraya devam et dedi salı tekrar kontrole çağırdı. Yumurta büyür de rahim canımı sıktı çok ince değil mi şu an için
Merhaba yarın bat günüm benimde testime bakabilir misiniz kızlarAdetin 11 günü diyorsun canım erken değil mi zaten doktor ne dedi?
Çok silik bi pembelik görüyorum sanki ama kaliteyi çok bozuyor burasıMerhaba yarın bat günüm benimde testime bakabilir misiniz kızlar
Doktor da senin dediğini dedi ama ben kafaya taktım. 3 günde ne kadar kalınlaşabilir ki salı günü bakıcak tekrarAdetin 11 günü diyorsun canım erken değil mi zaten doktor ne dedi?
Ben göremedim canım erken gebelik testi kullan istersenMerhaba yarın bat günüm benimde testime bakabilir misiniz kızlar
Canım bence kuruntu yapma strese sokma kendini vardır doktorun da bir bildiğiDoktor da senin dediğini dedi ama ben kafaya taktım. 3 günde ne kadar kalınlaşabilir ki salı günü bakıcak tekrar
İnşallah ya çok yorgunum artıkCanım bence kuruntu yapma strese sokma kendini vardır doktorun da bir bildiği
İnşallah ya çok yorgunum artık
Daha da netleşti pembelik şuan tekrar atayımÇok silik bi pembelik görüyorum sanki ama kaliteyi çok bozuyor burası
Olsun bak adet olana kadar zaman var. Ben de kontrole gittim bugün adetin 11. günü yumurtam 14 mm olmuş ama rahim 5,5 mm. Salıya kadar femaraya devam et dedi salı tekrar kontrole çağırdı. Yumurta büyür de rahim canımı sıktı çok ince değil mi şu an için
Ay keşke yanyana olsak sarılıp ağlardık
Yumurta gelişir dedi de benim rahim hep ince kaldı bu zamana kadar o yüzden biraz tadım kaçtıBenim 14. Günde 17 mm yumurta 7 mm rahim vardı bence 2 3 gün içinde toparlar sıkmayın canınızı
Peki progesteron önerdi mi progesteron rahmi kalınlaştırır yaYumurta gelişir dedi de benim rahim hep ince kaldı bu zamana kadar o yüzden biraz tadım kaçtı![]()
Bence zamanla o da kalınlaşır böyle kanlanmasını arttıracak besinler tüketin kırmızı pancar kırmızı meyveler çok tavsiye ediliyor ovulasyon uyarıcı masajı da ben denedim bence etkisi oluyorPeki progesteron önerdi mi progesteron rahmi kalınlaştırır ya
Salıya kadar femara kullanmaya devam et dedi. Sabahtan sağlık ocağında kan tahlillerimi yaptırıcam vitamin falan. Ordan doktora kontrole gidicem. Rahmi sonra konuşuruz dedi öncelikl yumurtaları 20 mm’e kadar büyütmek dediPeki progesteron önerdi mi progesteron rahmi kalınlaştırır ya