• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Canım yumurtlialar büyüyüp çatlayınca bence kalınlaşmazsa progesteron verir.
Kuzum progesteron kalınlaştırmıyor diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum. Östrojen kalınlaştırıyor progesteron da kalınlaşmış dokuyu koruyor. Bilmiyorum çok modum düştü ya neye elimi atsam elimde kalıyor

Kuzum progesteron kalınlaştırmıyor diye biliyorum ya yanlış mı biliyorum. Östrojen kalınlaştırıyor progesteron da kalınlaşmış dokuyu koruyor. Bilmiyorum çok modum düştü ya neye elimi atsam elimde kalıyor

Eklentiler

• 1000117346.webp
    1000117346.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000117350.webp
    1000117350.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 20
Doğru söylüyorsun canım ama muhtemelen ilaç kaynaklı öyle değerin ve çatlama sonrası yükselecektir. Sen yok yere şimdi stres yapma lütfen.

Doğru söylüyorsun canım ama muhtemelen ilaç kaynaklı öyle değerin ve çatlama sonrası yükselecektir. Sen yok yere şimdi stres yapma lütfen.
İnşallah canım benim normalde de ince zaten ilk defa başıma gelmiyor o yüzden modum düştü. Sıcak tut falan diyo chatgpt sıcak su torbası yapıcam

İnşallah canım benim normalde de ince zaten ilk defa başıma gelmiyor o yüzden modum düştü. Sıcak tut falan diyo chatgpt sıcak su torbası yapıcam
Bence yükselecek sonrasında bu ay. Sen zaten doktor kontrollü gidiyorsun ya eğer kalınlaşmazsa östrojen bantları, tabletleri vs varmış. Gerekirse sorarsın doktora.

Evet döktüm hicbirsey yoktu çizgi falan sonra ekmek alıp yukarı çıktım böyle gördüm on dakika sürmedi bile sonra da boya dağıldı test bozuk sanırım ya
Burdaki çizgi de aslında çizgi değil de sınırlaru belli olmayan bir kırmızılık alanı gibi. Belki bu testte hata vardır. Ancak laboquick 3 damladan fazlasını pek kabul etmiyor. Max 3 damla damlatırsın bir sonraki testte. Bence yine de umutvar bir test bu arada...

Burdaki çizgi de aslında çizgi değil de sınırlaru belli olmayan bir kırmızılık alanı gibi. Belki bu testte hata vardır. Ancak laboquick 3 damladan fazlasını pek kabul etmiyor. Max 3 damla damlatırsın bir sonraki testte. Bence yine de umutvar bir test bu arada...
Yarın bat günüm. Pazartesi kan vereyim en iyisi sağlık ocağında yordu bu testler artık bizi. Bide sekiz dpodan beri test yapıyorum yine lobaquick hiç biyle olmadı bir saat sonra hep bir çizgi çıkardı kuruma cizgisidir diye düşündüm bu test kuruma çizgisi yapıyor mu

Yarın bat günüm. Pazartesi kan vereyim en iyisi sağlık ocağında yordu bu testler artık bizi. Bide sekiz dpodan beri test yapıyorum yine lobaquick hiç biyle olmadı bir saat sonra hep bir çizgi çıkardı kuruma cizgisidir diye düşündüm bu test kuruma çizgisi yapıyor mu
Evet kuruma çizgisi yapabiliyor saatler sonra. Ama yalancı çizgi hiç çıkarmadı bana ki çooook fazla testini yaptım. Kuruma çizgisine 2 damla su koyunca o çizgi de genelde kayboluyor.

Evet kuruma çizgisi yapabiliyor saatler sonra. Ama yalancı çizgi hiç çıkarmadı bana ki çooook fazla testini yaptım. Kuruma çizgisine 2 damla su koyunca o çizgi de genelde kayboluyor.
Artık pazartesi günü bakalım ne çıkacak kanda aciller almayı bırakmış bu kanları nedense mecbur doktora bir şekilde aldiracagim kanı 🥲

Evdeki testler bitti mi 🙈 yarına test yapmayacak mısın peki?
Valla bitirdim hepsini 🤦 nöbetçi eczane var ama bana uzak o kadar yoruldum ki evde test yapmaktan 15 tane yaptım desem inanır mısınız ben gebe olmadığımı düşünüyorum. İşte bir umut bide bugünkü testte böyle bişi yapınca acaba mi dedim demek yok yani olsaydi ilk saniyelerde zaten çıkardı

Valla bitirdim hepsini 🤦 nöbetçi eczane var ama bana uzak o kadar yoruldum ki evde test yapmaktan 15 tane yaptım desem inanır mısınız ben gebe olmadığımı düşünüyorum. İşte bir umut bide bugünkü testte böyle bişi yapınca acaba mi dedim demek yok yani olsaydi ilk saniyelerde zaten çıkardı
İnanır ve çok iyi anlarım. Hayrlısı ile inşaAllah kanda pozitif görürsün 🤲

Canim bu sıcak olayını çok duydum bak. Doktorum da bana özellikle ayaklarını ve rahim bölgeni sıcak tut demişti iki gün önce benim de çok ağrım vardı geniş ve kalın bir atkı belimden kalçama kadar sardım biraz iyi oldum. Sen de deneyebilirsin çift çorapta giy rahim soğuması da gebeliğe engel çünkü. Bir de şey soracam yumurta takibini vajinal ultrason mu yapılıyor yoksa karından mi bakıyorlar?

Canım ikisi de benim doktorum ultrasonla baktı. 3 ay takip ettirdim ben de
Canim bu sıcak olayını çok duydum bak. Doktorum da bana özellikle ayaklarını ve rahim bölgeni sıcak tut demişti iki gün önce benim de çok ağrım vardı geniş ve kalın bir atkı belimden kalçama kadar sardım biraz iyi oldum. Sen de deneyebilirsin çift çorapta giy rahim soğuması da gebeliğe engel çünkü. Bir de şey soracam yumurta takibini vajinal ultrason mu yapılıyor yoksa karından mi bakıyorlar

Back
X