Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Canlarım sizleri tüm kalbimle anlıyorum 4 sene bekleyen biri olarak Rabbim illaki nasip edecek sizlere de lütfen çok üzmeyin kendinizi vücudunuzu strese sokmayın strese girdikçe ters tepio herşey benim amca kızımın pcosu vardı 10 sene sonra tüp bebek ile oğluna kavuştu başka bir arkadaşım yine 10 sene sonra farklı bı rahatsızlığı vardı doktoruna denk geldi ilaçlarını düzenlemesiyle evladına kavuştu herşey vaktini beklio sabredelim ki Rabbim mükâfatını en güzel şekilde versin insAllah

Valla çok haklısın kuzum çok yoruldum artık ben herşeyi deneyipte sonuç alamamaktan. Takmamayı da denedim ama olmuyor yani. Teslim olmaktan başka çarem kalmıyor

Kafaya takmamak nasıl olucak ki her an aklımda

Kızlar regle 2 gün vardı daha sabah 8 de pembe bir leke gördüm sonra sıvı olarak aktı daha sonra bir iki kere peçeteye yumurta akıntısi gibi ama renkli böyle sarımsı geldi. Bu saat oldu hiçbir şey yok. Bu ilk kez başıma geliyor normalde reglim sökülür bir şekilde gelirdi ki bu ay hiç stres yapmadım niye böyle oldu ya bir bu eksikti Vignette Pearl737 C civcivella24 kugukusu

Canım yerleşme lekesi de olabilir regl de sökülecek olabilir kesin ayrımı bat günü gebelik testi yapar gibi o zamana kadar da sökülmezse inşallah, adet kanamasıyla yerleşme kanamasının farkı pıhtı diyorlar pıhtı sadece adette olurmuş inşallah yerleşmedir diyelim ve gününü bekleyelim belki dpo 13 de de silik çizgi olabilir bugün yerleşme ise yarın çok belirgin çıkmayabilir ağrın vs var mii

Bütün kocalar aynı mı yaa Benimki de geçen öyle söylemişti, beni strese sokuyorsun bana bu konuyu açma demişti. Bende bunun üstüne büyük bir kavga edip neden beni teselli etmiyor diye krizlere girmiştim. Bunu gören kocam bana online psikoterapi seansları almıştı sağolsun
Benim reglim de 6 gün soruyor canım. Üzülmeyelim, maça devam

Kafaya takmamak nasıl olucak ki her an aklımda
İnan benim de her an aklımda. Yokmuş gibi davranamayız da zaten. Sadece tek şeyi yapıyorum ileri zamanı düşünüp kaygılanmaktansa şuan elimden gelen neyse onu yapayım diyorum bu kadar. Geri kalan zamanı da başka şeylere ayırıyorum. Yoksa gelecek kaygısı bizi mahvediyor kafayı yiyorum aksi takdirde

Kuzum yerleşme olabilir mi kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…