- 14 Ağustos 2024
- 639
- 288
- 23
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
- #4.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karanlık olanda görünüyor çizgi canımKızlar dpo 9 sabah awox test yaptım cok erken biliyorum ama dayanamadım sizde bakarmısınız bi
Offf bekleyeyim dimi regl gününüKaranlık olanda görünüyor çizgi canım
Evet evet erken ogrenmek de iyi bişey değilOfff bekleyeyim dimi regl gününü
Kesinlikle hele ki kimyasal yaşamış biri olarak. Birde awox son 2 aydır bozdu gibi cok güvenemedimEvet evet erken ogrenmek de iyi bişey değil![]()
Ben de kimyasal geçirdim bir kez evet awox da laboquick de bozdu sanki insallah duzeltirlerKesinlikle hele ki kimyasal yaşamış biri olarak. Birde awox son 2 aydır bozdu gibi cok güvenemedim
Bu markalara da güvenemeyeceksekkBen de kimyasal geçirdim bir kez evet awox da laboquick de bozdu sanki insallah duzeltirler
Malesef en iyisi kan vermek de ona da sürekli gidilemiyorBu markalara da güvenemeyeceksekk
Canım nasılsın? Bu ay ters rahim için önerdiğin pozisyonu deneyeceğim yalnız yüzüstü ne kadar kalıyorsun bacaklarını dikiyor musun?Malesef en iyisi kan vermek de ona da sürekli gidilemiyor
Ben de ters rahimliyiiim... bana da söyleyin nolurCanım nasılsın? Bu ay ters rahim için önerdiğin pozisyonu deneyeceğim yalnız yüzüstü ne kadar kalıyorsun bacaklarını dikiyor musun?![]()
Valla ben 5 dk yüz üstü yatıyorum ayaklarımı da leylek gibi kaldiriyorum bir gebenin günlüğünde görmüştüm yüz üstü faydaliymis ters diyeCanım nasılsın? Bu ay ters rahim için önerdiğin pozisyonu deneyeceğim yalnız yüzüstü ne kadar kalıyorsun bacaklarını dikiyor musun?![]()