• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Yok canım yarın öğlene ancak çıkarmış haber ederim inşallah
Kan vermişsin. İnşaAllah pozitif sonuç görürsün. Hala adet olmadın değil mi? Sen e nabızdan ara ara bak çıkabiliyor erken de bazen. Ayy hadi bakalımm 🫠 idrar testi yapmak istemiyor musun? Benim de bir gün kaldı adete yarın sabah idrar testi mi yapsam diye düşünüp duruyorum😁

Kan vermişsin. İnşaAllah pozitif sonuç görürsün. Hala adet olmadın değil mi? Sen e nabızdan ara ara bak çıkabiliyor erken de bazen. Ayy hadi bakalımm 🫠 idrar testi yapmak istemiyor musun? Benim de bir gün kaldı adete yarın sabah idrar testi mi yapsam diye düşünüp duruyorum😁
Hâlâ adet olmadım bir kere böyle koyu kahve bir akıntı oldu bir iki kere de peçeteye sarı akıntım geldi o kadar 🥲 ya bu ay öyle bir değişik ay oldu ki hiç test yapmaya fırsat bulamadım biliyor musun çalışıyorum sabah çok erken kalkıyorum o yüzden yapamıyorum bir tek bugün evdeyim o da direkt kan verdim canim. Sen ne durumdasin lekenlemen bittiyse tamamen bence yarın sabah yapabilirsin 🌸

Kızlar güncelleme yapayım . Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruz 🥹😂
Kan verdiginiz tüpün üzerindeki barkod numarasınin resmini cektiyseniz ya da barkodu varsa Halk sağlığı labaratuvarindan gece 12den sonra bı bakin

Aynen garip geldi bana da neyse bir baksın bakalım galiba amh için fark etmiyormus ultrasonda da solda yumurta var dedi bu ovulasyon testleri de doğruymus yani bide doktor folik asit yetmez 31 yaşındasin başka takviyeler gerek dedi😔
Benim de testlerim reglin 3. Günü yapılmıştı. Ben oğluma hiç bir takviye vs olmadan 32 yaşımda hamile kalmıştım bence takviye meselesine çok takılmamak gerek. Hamileyken de doktorum balık yağına gerek yok deyip bıraktırmıştı mesela. Ama içimiz rahat olsun diye kullanıyoruz yine de bazı takviyeleri🤷‍♀️

Eklentiler

• B174A968-C19F-462E-89D0-ADC422885D5F.webp
    B174A968-C19F-462E-89D0-ADC422885D5F.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 17
Hâlâ adet olmadım bir kere böyle koyu kahve bir akıntı oldu bir iki kere de peçeteye sarı akıntım geldi o kadar 🥲 ya bu ay öyle bir değişik ay oldu ki hiç test yapmaya fırsat bulamadım biliyor musun çalışıyorum sabah çok erken kalkıyorum o yüzden yapamıyorum bir tek bugün evdeyim o da direkt kan verdim canim. Sen ne durumdasin lekenlemen bittiyse tamamen bence yarın sabah yapabilirsin 🌸
Ay inşaAllah hamilesin. Aşşşırı çocuk isteyenlere aklım ermezdi ama şimdi, bir kaç aydır benim de isteyenlerden farkım olmadığı için herkesi anlıyorum ve herkese nasip olsun istiyorumm 🫠 benim lekelenme yok işte 2 gün sadece hafif bir lekelenme oldu değişikti, bugün hiçbir şey yok. Bir yarın kaldı. Yarın da yapmayayım perşembe belli olur diyorum ki benim adetim çok düzenlidir maşaAllah, görcez artık 😁😁 Bugün yapacaktım nerdeyse de frenledim bi kendimi 😁

Ay inşaAllah hamilesin. Aşşşırı çocuk isteyenlere aklım ermezdi ama şimdi, bir kaç aydır benim de isteyenlerden farkım olmadığı için herkesi anlıyorum ve herkese nasip olsun istiyorumm 🫠 benim lekelenme yok işte 2 gün sadece hafif bir lekelenme oldu değişikti, bugün hiçbir şey yok. Bir yarın kaldı. Yarın da yapmayayım perşembe belli olur diyorum ki benim adetim çok düzenlidir maşaAllah, görcez artık 😁😁 Bugün yapacaktım nerdeyse de frenledim bi kendimi 😁
Ben de öyle ya kendimi bir anda çocuk isteği içerisinde buldum umarım nasip olur yarın o güzel haberi almaya. Evet evet sen dur tam bat gününü bekle. Bak bana hâlâ bile yapmadım😂😂

Ben de öyle ya kendimi bir anda çocuk isteği içerisinde buldum umarım nasip olur yarın o güzel haberi almaya. Evet evet sen dur tam bat gününü bekle. Bak bana hâlâ bile yapmadım😂😂
Amin inşaAllah. 🙏 bekliyorum umarım güzel sonuçlanır ve sende iyi sabrediyorsun. Kan sonucu niye bu kadar geç çıkıyor ki sanki ya 😁 güzel haberlerr verrr bize🌸

Kızlar selam Adetim 6 gün gecikti bugun test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 1000092944.webp
    1000092944.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 10
Amin inşaAllah. 🙏 bekliyorum umarım güzel sonuçlanır ve sende iyi sabrediyorsun. Kan sonucu niye bu kadar geç çıkıyor ki sanki ya 😁 güzel haberlerr verrr bize🌸
Kız valla sabredemiyordum normalde ama bu ay salmistim ve biraz ailevi sorunlar vardı test yapacak bir ortamim olmadı aslında hevesim de yoktu açıkçası öyle kaldı bir baktım kan veriyorum regl olsam da daha geçen aydan planlanmıştim bugün kan verecem diye asıl amacım genel bir tahlillere baktırmakti. Bakalım yarın ola hayrola bu gece nasıl uyuyacam bilmiyorum ama korku heyecan çok değişik hissediyorum🥹

Kızlaar ben sanırım bir aydınlanma yaşadım "sebepsiz" infertilitemin sebebini buldum 😳
Benim lüteal fazım kısa, yani çatlama sonrası adetim erken geliyor 11-12-13 gün sonra..Normalde 14 günden erken gelmemesi lazım. Bu da progesteron hormonunun yetersizliğinden olabiliyormuş, rahim tam hazırlanamıyormuş gebelik için ve de yumurta kalitesi düşüyormuş. Yarın doktor randevum var ona danışacağım. Eğer sebep buysa buna sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim...çünkü sebepsiz olmak da gerçekten çok yıpratıcı bir şey.

Kızlaar ben sanırım bir aydınlanma yaşadım "sebepsiz" infertilitemin sebebini buldum 😳
Benim lüteal fazım kısa, yani çatlama sonrası adetim erken geliyor 11-12-13 gün sonra..Normalde 14 günden erken gelmemesi lazım. Bu da progesteron hormonunun yetersizliğinden olabiliyormuş, rahim tam hazırlanamıyormuş gebelik için ve de yumurta kalitesi düşüyormuş. Yarın doktor randevum var ona danışacağım. Eğer sebep buysa buna sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim...çünkü sebepsiz olmak da gerçekten çok yıpratıcı bir şey.
Askim sanırım bunun için 21. Gün progesteron bakılıp fitil veya ilaç veriliyor tutunmayı desteklesin rahimi kalınlaştırsın diye, evet insan sebepsiz kelimesindense bir sebep bulmayı çok istiyor seni çok iyi anlıyorum inşallah yaşadığın bu aydınlanma gebeliğine sebep olsun 💖🌸

Güzel bir bakış açısı buna ek yumurtalamaya da dikkat edilmesi gerekiyor. Benim bir keresinde Eylül 1 de reglim bitti 4 te ovülasyonda pik gördüm yeni yeni takviyelerle artık 12 13. günü vs görüyorum buna da dikkat et canım sor bi doktora ne diyor bizi de bilgilendir.

Kızlar merhaba. Burada birbirine destek olan, adeta arkadaş olan kadınları gördükçe gözlerim doldu ve bugün çıkan raporumla ilgili araştırma yaparken üye olup aranıza katılmaya karar verdim.
Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim. Korunuyorduk bugüne kadar (hapla değil). Geçen ay artık bebek istediğimize karar vererek korunmayı bıraktık. Tabii ben aylar öncesinden kan testleri veriyordum. Değerlerimi D vitamini hariç baya toparladım. D için de takviye kullanmaya başladım. Geçen ay kadın doğuma gittim ve smear bakıldı. Geçen ay yumurtlama günlerini ucundan kaçırmıştık umudum yoktu zaten ama yine de tek çizgi gördüğüme ve adet olduğuma üzülünce anne olmayı ne kadar istediğimi anladım. Bu ay yumurtlama gününü ve öncesini hiç kaçırmadık. 9 gün sonra regl günüm var bakalım ne olacak. Ümitliydim ama ümidim bugün çıkan sonuçtan sonra kırıldı.
Smear testimde "Hücrelerin büyük kısmını örten yoğun enflamasyon ve kalın yayma nedeniyle materyal epitelyal anormallik hakkında güvenli kesin tanı verebilmek için yetersizdir" yazıyor.
Korunmayı bıraktığımdan beri kasıklarımda ara ara batmalar var. Hatta lavaboda peçeteyle o bölgeye bastırarak temizlerken sanki yukarı doğru vuran ince bir sızı oluyor bazen. Acaba enflamasyonla mı ilgili? Eğer öyleyse tam korunmayı bıraktığım zmaan ve smear alındığı zamanla bu batmaların denk gelmesi tesadüf mü? Batmalar hep olmuyor ama ara sıra var. Zaten bu da beni ümitlendirmişti gebe miyim diye. Ama bu enflamasyon neyin nesi? Yaşayan var mı bu durumu? Yaşım 33. Anne olmak için çok geç kalmış hissediyorum ya da duygulandım bir anda ümitlerim kırılınca. Bilmiyorum :/

Back
X