- Konu Sahibi marmelad01
- #4.381
Kan vermişsin. İnşaAllah pozitif sonuç görürsün. Hala adet olmadın değil mi? Sen e nabızdan ara ara bak çıkabiliyor erken de bazen. Ayy hadi bakalımmYok canım yarın öğlene ancak çıkarmış haber ederim inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermişsin. İnşaAllah pozitif sonuç görürsün. Hala adet olmadın değil mi? Sen e nabızdan ara ara bak çıkabiliyor erken de bazen. Ayy hadi bakalımmYok canım yarın öğlene ancak çıkarmış haber ederim inşallah
Hâlâ adet olmadım bir kere böyle koyu kahve bir akıntı oldu bir iki kere de peçeteye sarı akıntım geldi o kadarKan vermişsin. İnşaAllah pozitif sonuç görürsün. Hala adet olmadın değil mi? Sen e nabızdan ara ara bak çıkabiliyor erken de bazen. Ayy hadi bakalımmidrar testi yapmak istemiyor musun? Benim de bir gün kaldı adete yarın sabah idrar testi mi yapsam diye düşünüp duruyorum
![]()
Az önce yaptım çok koyu çıktı, tam pik. Bu akşamı değerlendirmeyi umuyorum bakalımBence akşam bir daha test yap, çok koyuysa eğer akşam ilişki, değilse sabah daha garanti olur diye düşünüyorum
Onun hakkında benim bilgim yok canim ya iğne vurdukdan 14 gün sonra bat gelir diolardi die okuduydum sanki emin olmamakla birlikteKızlar peki çatlatma iğnesini vurduğumuz günü mü baz alıcaz bat için yoksa 36 saat sonrasını mı? C civcivella24 M muallmehanmmarmelad01 I ikraaa06 @oluroyle
kugukusu
Kan verdiginiz tüpün üzerindeki barkod numarasınin resmini cektiyseniz ya da barkodu varsa Halk sağlığı labaratuvarindan gece 12den sonra bı bakinKızlar güncelleme yapayım . Bat günüm bugün hala gelen giden yok çok değişik bir döngü geçiyorum bir şeyler oluyor ama ne bilmiyorum kan verdim ve kendi aile hekimim oturmuyordu başkasına gitmek zorunda kaldım. Sinirimi bozdu şansa ilk denedigimiz zamanda tahlil için ona gitmistim neyse durumu anlattım ne kadar evlisiniz 1 yıldır dedim tüp bebek yapın hiç uğraşmayin dedi şaka gibi gerçekten herkes doktor olmamalı. Bu arada kızlar aile hekimi ve hemşirelerinden daha çok bilgiye sahibiz hiçbir şey bilmiyorlar ya da biz çok şey biliyoruz![]()
Benim de testlerim reglin 3. Günü yapılmıştı. Ben oğluma hiç bir takviye vs olmadan 32 yaşımda hamile kalmıştım bence takviye meselesine çok takılmamak gerek. Hamileyken de doktorum balık yağına gerek yok deyip bıraktırmıştı mesela. Ama içimiz rahat olsun diye kullanıyoruz yine de bazı takviyeleriAynen garip geldi bana da neyse bir baksın bakalım galiba amh için fark etmiyormus ultrasonda da solda yumurta var dedi bu ovulasyon testleri de doğruymus yani bide doktor folik asit yetmez 31 yaşındasin başka takviyeler gerek dedi![]()
Hadi bakalım, bol şansAz önce yaptım çok koyu çıktı, tam pik. Bu akşamı değerlendirmeyi umuyorum bakalım![]()
Şuan tam bu koyulukta. Bu geceyi değerlendirip gerisini kadere bırakacağımHadi bakalım, bol şans![]()
Maalesef unuttum çekmeyi yarını bekleyecem mecburKan verdiginiz tüpün üzerindeki barkod numarasınin resmini cektiyseniz ya da barkodu varsa Halk sağlığı labaratuvarindan gece 12den sonra bı bakin
Oh mis mis, bu geceki ilişki kaderi belli etmeye yeter zatenŞuan tam bu koyulukta. Bu geceyi değerlendirip gerisini kadere bırakacağım![]()
Ay inşaAllah hamilesin. Aşşşırı çocuk isteyenlere aklım ermezdi ama şimdi, bir kaç aydır benim de isteyenlerden farkım olmadığı için herkesi anlıyorum ve herkese nasip olsun istiyorummHâlâ adet olmadım bir kere böyle koyu kahve bir akıntı oldu bir iki kere de peçeteye sarı akıntım geldi o kadarya bu ay öyle bir değişik ay oldu ki hiç test yapmaya fırsat bulamadım biliyor musun çalışıyorum sabah çok erken kalkıyorum o yüzden yapamıyorum bir tek bugün evdeyim o da direkt kan verdim canim. Sen ne durumdasin lekenlemen bittiyse tamamen bence yarın sabah yapabilirsin
![]()
Ben de öyle ya kendimi bir anda çocuk isteği içerisinde buldum umarım nasip olur yarın o güzel haberi almaya. Evet evet sen dur tam bat gününü bekle. Bak bana hâlâ bile yapmadımAy inşaAllah hamilesin. Aşşşırı çocuk isteyenlere aklım ermezdi ama şimdi, bir kaç aydır benim de isteyenlerden farkım olmadığı için herkesi anlıyorum ve herkese nasip olsun istiyorummbenim lekelenme yok işte 2 gün sadece hafif bir lekelenme oldu değişikti, bugün hiçbir şey yok. Bir yarın kaldı. Yarın da yapmayayım perşembe belli olur diyorum ki benim adetim çok düzenlidir maşaAllah, görcez artık
Bugün yapacaktım nerdeyse de frenledim bi kendimi
![]()
Amin inşaAllah.Ben de öyle ya kendimi bir anda çocuk isteği içerisinde buldum umarım nasip olur yarın o güzel haberi almaya. Evet evet sen dur tam bat gününü bekle. Bak bana hâlâ bile yapmadım![]()
Kız valla sabredemiyordum normalde ama bu ay salmistim ve biraz ailevi sorunlar vardı test yapacak bir ortamim olmadı aslında hevesim de yoktu açıkçası öyle kaldı bir baktım kan veriyorum regl olsam da daha geçen aydan planlanmıştim bugün kan verecem diye asıl amacım genel bir tahlillere baktırmakti. Bakalım yarın ola hayrola bu gece nasıl uyuyacam bilmiyorum ama korku heyecan çok değişik hissediyorumAmin inşaAllah.bekliyorum umarım güzel sonuçlanır ve sende iyi sabrediyorsun. Kan sonucu niye bu kadar geç çıkıyor ki sanki ya
güzel haberlerr verrr bize
![]()
Askim sanırım bunun için 21. Gün progesteron bakılıp fitil veya ilaç veriliyor tutunmayı desteklesin rahimi kalınlaştırsın diye, evet insan sebepsiz kelimesindense bir sebep bulmayı çok istiyor seni çok iyi anlıyorum inşallah yaşadığın bu aydınlanma gebeliğine sebep olsunKızlaar ben sanırım bir aydınlanma yaşadım "sebepsiz" infertilitemin sebebini buldum
Benim lüteal fazım kısa, yani çatlama sonrası adetim erken geliyor 11-12-13 gün sonra..Normalde 14 günden erken gelmemesi lazım. Bu da progesteron hormonunun yetersizliğinden olabiliyormuş, rahim tam hazırlanamıyormuş gebelik için ve de yumurta kalitesi düşüyormuş. Yarın doktor randevum var ona danışacağım. Eğer sebep buysa buna sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim...çünkü sebepsiz olmak da gerçekten çok yıpratıcı bir şey.
Güzel bir bakış açısı buna ek yumurtalamaya da dikkat edilmesi gerekiyor. Benim bir keresinde Eylül 1 de reglim bitti 4 te ovülasyonda pik gördüm yeni yeni takviyelerle artık 12 13. günü vs görüyorum buna da dikkat et canım sor bi doktora ne diyor bizi de bilgilendir.Kızlaar ben sanırım bir aydınlanma yaşadım "sebepsiz" infertilitemin sebebini buldum![]()
Benim lüteal fazım kısa, yani çatlama sonrası adetim erken geliyor 11-12-13 gün sonra..Normalde 14 günden erken gelmemesi lazım. Bu da progesteron hormonunun yetersizliğinden olabiliyormuş, rahim tam hazırlanamıyormuş gebelik için ve de yumurta kalitesi düşüyormuş. Yarın doktor randevum var ona danışacağım. Eğer sebep buysa buna sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim...çünkü sebepsiz olmak da gerçekten çok yıpratıcı bir şey.