• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Canlarım ben bi psikologla görüştüm, sürece psikolog ile devam etmek istiyorum. Bir tık da uzak durmak istiyorum bu muhabbetten, biraz ara vereceğim o yüzden inşallah döndüğümde siz bana ben de size güzel bir haber verebilirim. Vignette Vignette kugukusu kugukusu M muallmehanm marmelad01 marmelad01 unuttuğum diğer dostlarım merakta bırakmamak adına yazıyorum. Dualarda buluşalım 💐🫂
Kuzum her şey gönlünce olsun inşallah en kısa zamanda pozitif haberini alırız iyi ki varsın:KK200:

Ay hadi İnşallah canım, söylediklerimizi kullanmaya devam et 🥺🥺🫶
Progestan var ya asırı kalınlaştırıyor benim 12 13 mm falan yapmıştı hiç düsünme sen onu dediğimiz gibi daha zaten tutunmaya çok var o zamana kadar rahim çiçek gibi olur çiçek 💖 o zaman folikül uygun boyuta gelmiş bu da harika bir haber 💃 hadi inşallah bu ay beraber güzel haberi alalım canim arkadaşim ♥️ benim bugün dpo 1 🐣
Beslenmeye aynen devam kızlar yoga da iyi geldi diye düşünüyorum rahim bölgesi hep çalışıyor hareketlerle. İnşallah bakalım bu sefer rabbim yüzümüze gülsün ♥️

Kızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun amin :dua: Progesteranı da akşam yatmadan önce 2 tane koy 10 gün kullan sonra kan ver dedi.
Hadi insAllah belinize kuvvet 🫢😅 antremanlar hız kesmeden devam etsin herşey gönlünce olsun mutlu sona ulas insAllah canim 🤲

Canlarım ben bi psikologla görüştüm, sürece psikolog ile devam etmek istiyorum. Bir tık da uzak durmak istiyorum bu muhabbetten, biraz ara vereceğim o yüzden inşallah döndüğümde siz bana ben de size güzel bir haber verebilirim. Vignette Vignette kugukusu kugukusu M muallmehanm marmelad01 marmelad01 unuttuğum diğer dostlarım merakta bırakmamak adına yazıyorum. Dualarda buluşalım 💐🫂
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bu süreç sana iyi gelecektir umarım. Güzel haberlerle dönmeni dilerim kendine çok iyi bak :KK200: :KK68:

Kızlar günaydın🌸🌸sabah evden çıkmadan yaptığım ovulasyon bu şekilde. Bu geceyi değerlendiricez sonra zaten eşim yine 5 gün burada olmayacak. Tek bi şansım var yani bu ay İçin🙏🙏 sabah bu koyulukta ise akşama iyice artmış olur diye umuyorum ama garanti olsun diye yarın sabahı mı değerlendirsem bilemedim
Bence akşam bir daha test yap, çok koyuysa eğer akşam ilişki, değilse sabah daha garanti olur diye düşünüyorum

Kızlar benim de dongumun 16.gunu lh pik olmayınca doktora gittim tsh fsh lh e2 prolaktin amh progesteron hormonlarina bakacakmis kan aldı ilk kez hormon testi verdim ama bunlara adetin 2-3.gunu bakilmiyo mu normalde yani anlamlı mi şimdi bakması anlamadım

Kızlar benim de dongumun 16.gunu lh pik olmayınca doktora gittim tsh fsh lh e2 prolaktin amh progesteron hormonlarina bakacakmis kan aldı ilk kez hormon testi verdim ama bunlara adetin 2-3.gunu bakilmiyo mu normalde yani anlamlı mi şimdi bakması anlamadım
Ben de adetin 3. günü vermiştim kuzum öyle diye biliyorum

Ben de adetin 3. günü vermiştim kuzum öyle diye biliyorum
Aynen garip geldi bana da neyse bir baksın bakalım galiba amh için fark etmiyormus ultrasonda da solda yumurta var dedi bu ovulasyon testleri de doğruymus yani bide doktor folik asit yetmez 31 yaşındasin başka takviyeler gerek dedi😔

Kızlar yarın sabah iğne yapıcaz. Yumurta okey ama rahim kalınlığı 6,3 mm geldi. Estrofem, progesteron ve coraspirin verdi 7-8 mm arasına çıkartmaya çalışıcaz. Bugün de son kez femara kullanıcam. Perşembe, cuma, cumartesi üst üste sonra gün aşırı ilişki dedi. Hadi inşallah bakalım bu sefer olsun amin :dua: Progesteranı da akşam yatmadan önce 2 tane koy 10 gün kullan sonra kan ver dedi.
İnşallah güzel haberlerle gel 🩷🩷

Canim ben de 36 saat sonrasini baz alacağımızi biliyorum. Senin duruma göre tahmini carsamba akşam en geç belki sabah Perşembe çatlamış olur bu tarihten sonrası dpo olarak sayabilirsin bence bu arada çatlama için havuç veya suyunu içmeyi ihmal etme 🫂❤️
Kuzum yarın sabah 07:00'de vurucam iğneyi. Yarından itibaren de günde 1 havuç tüketicem artık ❤️ Öyle olunca perşembe 19:00'da çatlama olmuyor mu?

Kuzum yarın sabah 07:00'de vurucam iğneyi. Yarından itibaren de günde 1 havuç tüketicem artık ❤️ Öyle olunca perşembe 19:00'da çatlama olmuyor mu?
Kız iki tane ye 🥲 bir az gelir ya canim valla işte çok hesap yapamadım sanki ama işte sen 36 saat sonrasıni baz al ya da belki de erkenden de çatlar bunu aslında kimse bilemez bu 36 saat meselesi de genel baz alınmış kişiden kişiye değişen bir durum battan ziyade iğneden sonra kan verme günün 12 ve 14 gün aralığında kan vermen gerekecek ayy inşallah pozitif haber alırızz❤️🫂

Kız iki tane ye 🥲 bir az gelir ya canim valla işte çok hesap yapamadım sanki ama işte sen 36 saat sonrasıni baz al ya da belki de erkenden de çatlar bunu aslında kimse bilemez bu 36 saat meselesi de genel baz alınmış kişiden kişiye değişen bir durum battan ziyade iğneden sonra kan verme günün 12 ve 14 gün aralığında kan vermen gerekecek ayy inşallah pozitif haber alırızz❤️🫂
Ay inşallah kuzum ya bakalım 29-30 aralıkta kan veririm

Back
X