- Konu Sahibi marmelad01
Canım benimki awox doğru mudur sizce ilk dk da silik çıktı sonra koyulaştı hemen iki güne adet olmam gerekiyor öylesine test yapim dedim böyle çıktıEvet canım aynı markaydı ikisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimki awox doğru mudur sizce ilk dk da silik çıktı sonra koyulaştı hemen iki güne adet olmam gerekiyor öylesine test yapim dedim böyle çıktıEvet canım aynı markaydı ikisi
Ayyyy awoxun yanıldığını görnedim basbaya var sende silik falan da değil. Verebiliyorsan kan ver benceCanım benimki awox doğru mudur sizce ilk dk da silik çıktı sonra koyulaştı hemen iki güne adet olmam gerekiyor öylesine test yapim dedim böyle çıktı
Ay çok heyecanlandım yaaaAyyyy awoxun yanıldığını görnedim basbaya var sende silik falan da değil. Verebiliyorsan kan ver bence
Ben olmadım Regli 1 gün gecikti
Ağrım var ilaç kullanmam lazım gebelik şüphem var desen yapmazlar mı? Bence %95 hamilesinAy çok heyecanlandım yaaaaylardır bekliyorum ilk defa çift çizgi gördüm
Adile gidebilirim ancak ama orda da almıyorlar
Aaa kız test yaptın mı?Ben olmadım Regli 1 gün gecikti
Ay inşallah başım yaAğrım var ilaç kullanmam lazım gebelik şüphem var desen yapmazlar mı? Bence %95 hamilesin
Ay evet hamılesın . Avox bende hep negatıf doğru sonuç verıyor .Canım benimki awox doğru mudur sizce ilk dk da silik çıktı sonra koyulaştı hemen iki güne adet olmam gerekiyor öylesine test yapim dedim böyle çıktı
Canım pcosum yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum 3 ay önce hsg çektirdim geçen ay Letu kullandım bu ay herşeyi bıraktım spora gittim 18 ekimde adet oldum en son bugün 29. Gün 30-32 ara adet olmam lazım dün karnıma adet sancısı girdi şüphelendim normalde karnım ağrımazdı eve adet öncesi lekelenmem gelirdi şuan leke de olmayınca bir test yapayım dedim ilk dk dan böyle çıktı. Ama geçen ay test yaptığımda negatiftiAy evet hamılesın . Avox bende hep negatıf doğru sonuç verıyor .daha önce en son ne zaman test yapmışım dün yada oncekı gün yaptın mı Dpo kactasın
Aa oldun mu? Benim daha var gel günüme
Ayak üşümesi belirtisine bir türlü inanamazdım çok garip gelirdiBenim sadece normale göre ayaklarım daha çok üşüyor pek çorap giyem biri de değilim, adet öncesi sivilcem çıkardı o da çıktı ama daha var tabi adet dönemine inşAllah pozitiftir bakalım . Ben pek bu belirti takip etme işini yapamıyorum kafam hep başka yerde olduğu için anlamıyorum
Kasık ağrısı vs olsa da farketmem![]()
Kese için daha erken beta en az 2500 olması lazım onu da anca vajinal görürsün. Yarın ilk idrarla bir test daha yap çizgi varsa direk hastaneye gidersin kan vermeye. Betaya göre de kesenin az çok ne zaman görüneceğini hesaplarsınAy inşallah başım yaya aslında adet günüm geçse de öyle mi haptırsam hafta içi kese görmeye gitsem olur mu. Kese ne zaman görünür onu da bilmiyorum ama
Lekelenmem başladı aslında 20-21i falandı da bende şaşırdım yarına tam sökülür diye düşünüyorumAa oldun mu? Benim daha var gel günüme![]()
Ayy cok guzel kendimde gormus kadar sevindim cunku 1 senedir kac tane awox test yaptığımı hatırlamıyorum bile ne bir kuruma cizgisi ne bir yalanci pozitif gordum. Net bembeyaz negatif verdi hep. Sende kesin var bebiss sağlıkla kucagina al insallah bizlerede duani esirgeme gebelerin duasi kabul olur insallahCanım benimki awox doğru mudur sizce ilk dk da silik çıktı sonra koyulaştı hemen iki güne adet olmam gerekiyor öylesine test yapim dedim böyle çıktı
Anladım canım teşekkür ederim öyle yapim o zamanKese için daha erken beta en az 2500 olması lazım onu da anca vajinal görürsün. Yarın ilk idrarla bir test daha yap çizgi varsa direk hastaneye gidersin kan vermeye. Betaya göre de kesenin az çok ne zaman görüneceğini hesaplarsın
Çok teşekkür ederim canımmm inşallah Allah isteyen herkese nasip eder bende 11 aydır ağlamaktan yoruldum negatif görmekten yoruldum şu çizgiye bile inanamadım ilk başta. İnşallah size de nasip olur en kısa zamanda en hayırlı şekildeAyy cok guzel kendimde gormus kadar sevindim cunku 1 senedir kac tane awox test yaptığımı hatırlamıyorum bile ne bir kuruma cizgisi ne bir yalanci pozitif gordum. Net bembeyaz negatif verdi hep. Sende kesin var bebiss sağlıkla kucagina al insallah bizlerede duani esirgeme gebelerin duasi kabul olur insallah![]()
Yerleşme kanaması olmasın canım? Silik çizgi de çıktı neticede. Sökülmezse yine bir test yaparsın. İnşaAllah yerleşmedir...
Bence de yerleşme aşkım ya hadi inşallahYerleşme kanaması olmasın canım? Silik çizgi de çıktı neticede. Sökülmezse yine bir test yaparsın. İnşaAllah yerleşmedir...