• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Evet canım aynı markaydı ikisi
Canım benimki awox doğru mudur sizce ilk dk da silik çıktı sonra koyulaştı hemen iki güne adet olmam gerekiyor öylesine test yapim dedim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_EA4F3D63-1B1C-4690-BB88-04B19D44E986.webp
    IMG_EA4F3D63-1B1C-4690-BB88-04B19D44E986.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 29
Canım benimki awox doğru mudur sizce ilk dk da silik çıktı sonra koyulaştı hemen iki güne adet olmam gerekiyor öylesine test yapim dedim böyle çıktı
Ayyyy awoxun yanıldığını görnedim basbaya var sende silik falan da değil. Verebiliyorsan kan ver bence

Ay çok heyecanlandım yaaa 😍😍 aylardır bekliyorum ilk defa çift çizgi gördüm 🥹 Adile gidebilirim ancak ama orda da almıyorlar
Ağrım var ilaç kullanmam lazım gebelik şüphem var desen yapmazlar mı? Bence %95 hamilesin

Ağrım var ilaç kullanmam lazım gebelik şüphem var desen yapmazlar mı? Bence %95 hamilesin
Ay inşallah başım ya 🥰 ya aslında adet günüm geçse de öyle mi haptırsam hafta içi kese görmeye gitsem olur mu. Kese ne zaman görünür onu da bilmiyorum ama

Ay evet hamılesın . Avox bende hep negatıf doğru sonuç verıyor . 🤩 daha önce en son ne zaman test yapmışım dün yada oncekı gün yaptın mı Dpo kactasın

Ay evet hamılesın . Avox bende hep negatıf doğru sonuç verıyor . 🤩 daha önce en son ne zaman test yapmışım dün yada oncekı gün yaptın mı Dpo kactasın
Canım pcosum yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum 3 ay önce hsg çektirdim geçen ay Letu kullandım bu ay herşeyi bıraktım spora gittim 18 ekimde adet oldum en son bugün 29. Gün 30-32 ara adet olmam lazım dün karnıma adet sancısı girdi şüphelendim normalde karnım ağrımazdı eve adet öncesi lekelenmem gelirdi şuan leke de olmayınca bir test yapayım dedim ilk dk dan böyle çıktı. Ama geçen ay test yaptığımda negatifti

Benim sadece normale göre ayaklarım daha çok üşüyor pek çorap giyem biri de değilim, adet öncesi sivilcem çıkardı o da çıktı ama daha var tabi adet dönemine inşAllah pozitiftir bakalım . Ben pek bu belirti takip etme işini yapamıyorum kafam hep başka yerde olduğu için anlamıyorum 😊
Kasık ağrısı vs olsa da farketmem 😂

Benim sadece normale göre ayaklarım daha çok üşüyor pek çorap giyem biri de değilim, adet öncesi sivilcem çıkardı o da çıktı ama daha var tabi adet dönemine inşAllah pozitiftir bakalım . Ben pek bu belirti takip etme işini yapamıyorum kafam hep başka yerde olduğu için anlamıyorum 😊
Kasık ağrısı vs olsa da farketmem 😂
Ayak üşümesi belirtisine bir türlü inanamazdım çok garip gelirdi😊 ama ben de geçtiğimiz aylarda yaşadığım gebeliğimde acayip bir ayak üşümesi yaşayınca anladım ki erken belirti arasında varmış ☺️ vücudun normal ısıda ama ayakların üşüyor 😇

Ay inşallah başım ya 🥰 ya aslında adet günüm geçse de öyle mi haptırsam hafta içi kese görmeye gitsem olur mu. Kese ne zaman görünür onu da bilmiyorum ama
Kese için daha erken beta en az 2500 olması lazım onu da anca vajinal görürsün. Yarın ilk idrarla bir test daha yap çizgi varsa direk hastaneye gidersin kan vermeye. Betaya göre de kesenin az çok ne zaman görüneceğini hesaplarsın

Ayy cok guzel kendimde gormus kadar sevindim cunku 1 senedir kac tane awox test yaptığımı hatırlamıyorum bile ne bir kuruma cizgisi ne bir yalanci pozitif gordum. Net bembeyaz negatif verdi hep. Sende kesin var bebiss sağlıkla kucagina al insallah bizlerede duani esirgeme gebelerin duasi kabul olur insallah 🙏🧿🧿🧿

Kese için daha erken beta en az 2500 olması lazım onu da anca vajinal görürsün. Yarın ilk idrarla bir test daha yap çizgi varsa direk hastaneye gidersin kan vermeye. Betaya göre de kesenin az çok ne zaman görüneceğini hesaplarsın
Anladım canım teşekkür ederim öyle yapim o zaman

Ayy cok guzel kendimde gormus kadar sevindim cunku 1 senedir kac tane awox test yaptığımı hatırlamıyorum bile ne bir kuruma cizgisi ne bir yalanci pozitif gordum. Net bembeyaz negatif verdi hep. Sende kesin var bebiss sağlıkla kucagina al insallah bizlerede duani esirgeme gebelerin duasi kabul olur insallah 🙏🧿🧿🧿
Çok teşekkür ederim canımmm inşallah Allah isteyen herkese nasip eder bende 11 aydır ağlamaktan yoruldum negatif görmekten yoruldum şu çizgiye bile inanamadım ilk başta. İnşallah size de nasip olur en kısa zamanda en hayırlı şekilde 🙏

Back
X