- Konu Sahibi marmelad01
Seni merak ediyorumBen olmadım Regli 1 gün gecikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni merak ediyorumBen olmadım Regli 1 gün gecikti
Umudum yokSeni merak ediyorum![]()
Dün sabah 4 te yapmıştım negatif çıktı umudum yokAaa kız test yaptın mı?
Pek sanmıyorum kırmızıydı rengi. Ama yarına kadar takip edeyim olmazsam bir tane yaparımYerleşme kanaması olmasın canım? Silik çizgi de çıktı neticede. Sökülmezse yine bir test yaparsın. İnşaAllah yerleşmedir...
Sanmıyorum kuzum ya şimdiye kadar birkaç gebelik yaşadım ama hiç yerleşme kanaması yaşamadım. Bir de rengi kırmızı olunca bilemedim yaniBence de yerleşme aşkım ya hadi inşallahmarmelad01
Anladım bakalım regl olmadıkça umut herzaman vardırDün sabah 4 te yapmıştım negatif çıktı umudum yok
Çok mu stres yaptın acaba
Yok ya tam tersine sakinim bu aralar. Gebelik yoksa çabucak olsun birsin kafasındayım zaten iyi olduÇok mu stres yaptın acaba
Ekledim canım. Döngün çok kısaymış
Ay inşAllah öyledirAyak üşümesi belirtisine bir türlü inanamazdım çok garip gelirdiama ben de geçtiğimiz aylarda yaşadığım gebeliğimde acayip bir ayak üşümesi yaşayınca anladım ki erken belirti arasında varmış
vücudun normal ısıda ama ayakların üşüyor
![]()
Hayırlısı olsunUmudum yok
Geçen ay benimde öyle olmuştuLekelenmem başladı aslında 20-21i falandı da bende şaşırdım yarına tam sökülür diye düşünüyorum
Peki bir sorum var ovülasyon testim dün bu şekilde idi ve cuma cumartesi akşamını değerlendirdik. Bugün saat 2 gibi sol kasık batma ağrısı başladı neden peki?Ekledim canım. Döngün çok kısaymış
Yumurtladığın içindir bugünü de değerlendirPeki bir sorum var ovülasyon testim dün bu şekilde idi ve cuma cumartesi akşamını değerlendirdik. Bugün saat 2 gibi sol kasık batma ağrısı başladı neden peki?
Yumurtlama ağrısı oluyor . Ve hangi tüpten yumurta atılıyorsa o taraf ağrıyor geneldePeki bir sorum var ovülasyon testim dün bu şekilde idi ve cuma cumartesi akşamını değerlendirdik. Bugün saat 2 gibi sol kasık batma ağrısı başladı neden peki?
Vakti değilmiş canım bir sonraki ay sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahYok ya tam tersine sakinim bu aralar. Gebelik yoksa çabucak olsun birsin kafasındayım zaten iyi oldu
İnşallah canım bakalım sonraki aydan umutluyum klomen kullanmayı düşünüyorumVakti değilmiş canım bir sonraki ay sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Stres oluyorsan ovulasyonds yapma canımİnşallah canım bakalım sonraki aydan umutluyum klomen kullanmayı düşünüyorum