- 14 Haziran 2023
- 7.964
- 7.597
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
Döllenme olduysa olur tabi. Yani benim öyle olmuştu genel konuşmayayım. Herkes işte yerleşmeden sonra başlar belirtiler falan diyır ama benim resmen döllenmeden sonra başlamıştıAşkım cumartesi yumurtladığımı düşünüyorum hemen etkisi olur mu kız göğüslerde
Hadi inşallah bakalım ben yine de çok umutlanmıyımDöllenme olduysa olur tabi. Yani benim öyle olmuştu genel konuşmayayım. Herkes işte yerleşmeden sonra başlar belirtiler falan diyır ama benim resmen döllenmeden sonra başlamıştı
Aynen aynen çok fazla umutlanma sakince bekle varsa süpriz olsunHadi inşallah bakalım ben yine de çok umutlanmıyım
Kuzum burda kalite çok düşüyor ya hiç anlaşılmıyor. Sanki silik var gibi ama tam emin olamıyorum net değil. Bence sen cumaya kadar bekle olmazsa kan verirsin.Benim regl daha sökülmedi. Bunu da az önce yaptım bilmiyorum foto da görünüyor mu ama 10 dk içinde bir şeyler çıktı. Offf kafam karıştı benim testim de kalmadı
Minnosprenses Vignette alsimist
Evet evet kalite baya düşüyor burda gözle ne t görünüyor. Bakalım ya adet olmazsam tekrar yaparımKuzum burda kalite çok düşüyor ya hiç anlaşılmıyor. Sanki silik var gibi ama tam emin olamıyorum net değil. Bence sen cumaya kadar bekle olmazsa kan verirsin.
Merhaba, ne durumdasınız acaba?sen çok erken yapmışsın ama iğnenin etkisinden dolayı pozitif verebiliyor
Benim regl daha sökülmedi. Bunu da az önce yaptım bilmiyorum foto da görünüyor mu ama 10 dk içinde bir şeyler çıktı. Offf kafam karıştı benim testim de kalmadı
Olabilirm canım ben adet bitiminden sonra havuç ve avakado tüketiyorum sanada öneririrm yumurtlama ya ve çatlamaya faydası oluyorEvet ama her ay yaşamıyorum böyle şeyler o güzden acaba yaşamadığımda yumurtlama olmuyor mu diye aklıma takıldı canım
Siliklik var sanki canım sökülmesi yse geç döllenme gibi olabilirBenim regl daha sökülmedi. Bunu da az önce yaptım bilmiyorum foto da görünüyor mu ama 10 dk içinde bir şeyler çıktı. Offf kafam karıştı benim testim de kalmadı
yeni gördüm kuzu ya haftasonu hiç giremedim. inşallah hayırlısı ve güzel haberlerin olsunnn:)Değerlendirdik kuzum ama afedersin eşim ayarlayamadı biraz dışarı kaçtı baştan o yüzden tedirginim bugün tekrar değerlendireceğim
Ahahaha evet pembemsi bir çizgi var ama yinede güvenemiyorum yaa bide ben bugün adetim sökülür diye beklerken notmal beyaz akıntı gelmeye başladı. Kafam çok karıştı bakalım bugün eşime belli etmeden test almaya çalışacamBen sadece en üstteki fotoyu yakınlaştırınca silik pembeyi görebildim. Ama yani pembişay inşaAllah vardır ya bence bugün birkaç tane, üç beş on tane , test almak için doğru bir gün..
Bilmiyorum yaa eşime belli etmemeye çalışıyorum bugün test alabilirsem alıcamSiliklik var sanki canım sökülmesi yse geç döllenme gibi olabilirgün içinde test al 2gün sonra yine yap olmazsa yada kan verme durumun var mı
Beyaz akıntı yerleşme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Hadi hayrlısıyla en kısa zamanda güzel haber alacağız gibi inşaAllahAhahaha evet pembemsi bir çizgi var ama yinede güvenemiyorum yaa bide ben bugün adetim sökülür diye beklerken notmal beyaz akıntı gelmeye başladı. Kafam çok karıştı bakalım bugün eşime belli etmeden test almaya çalışacam
Ay inşallah inşallah bu lekelenme dışında belirtim yok ama. Ben çok unutlanmadan batı bekliyim en iyisiBeyaz akıntı yerleşme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Hadi hayrlısıyla en kısa zamanda güzel haber alacağız gibi inşaAllah
Dpo 11 bugün sabah testim net negatif çıktı
İnşallah erken olduğu içindir net silik olunca moralim bozuldierken değil mi ya? gercı cıkanda var ama dop 15 16 bekle yine de o zaman kadar olmazsan yıne yap.
Avokado hiç yiyemiyorum kuzum yaOlabilirm canım ben adet bitiminden sonra havuç ve avakado tüketiyorum sanada öneririrm yumurtlama ya ve çatlamaya faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?