Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Inşallah bu seferki süreciniz sağlıklı ilerler ve 9 ay sonrasına saglıcakla kavuşursunuz

Dpoda 8. Gün
Dün keyfiyete kaset test yaptım, belli olmayacağını bile bile ☺
2 aylık klomen tedavisi ve kimyasal gebelik sonrası dinlendiğim bu ay da, inşallah normal bi sekilde gebeligi görürüm.
Ilac tedavisine ara verip hamile kaldım diyenleri okudukça bi umutlanmıyor değilimm.

Bana da yardımcı olabilir misiniz ? son adet 23 Ekim. 16 kasımda pembe kahve akıntı lekende oldu. 15-16-17 kasımda test yaptım 16 ve 17 kasımda artarak çok net şekilde poztiflenmeye başladı. Ama 2 gündür peçeteye silince leke geliyor. Düşük mü yapıyorum yoksa diye emin olamadım. Daha önce bebeğimin kalbi durdu bu yüzden ekstra endişeliyim. Fikriniz veya yaşayan biri varsa yardımcı olabilir mi ?

Yerleşme kanaması olabilir mi

Canım bence yerleşme yaşıyorsun çünkü testin git gide koyulaşıyor düşük değildir inşallah merak etme. Ama kan vermeni ve doktora gitmeni öneririm belki tutunması için ilaç falan verir. Tedbir almakta fayda var

Aaa tamam canım yazarken beni etiketlersen sevinirim bazen konuşma arasında kaynayabiliyor. Sat bat ne zaman güncelliyim

Elinde varsa hemen başlamak daha iyi geciktirme başla canım
var evet başlıyım o zaman aynen krtik hafta . buarada bu donemlerde bitkisal ya da doğal yontemler varmı tavsiye ettıgınız içtiğiniz uyguladıgınız hem kendınıze hem eşinize genel olarak herkese soruyorum. ben sadece multivitamin kullannıyorum doktorumun dediği o kadar.

Keçiboynuzu bal yiyoruz biz birer tatlı kaşığı havuç ve avakado tüketiyorum ben ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…