- 6 Eylül 2025
- 127
- 49
- 13
- Konu Sahibi marmelad01
-
Öyle tabii, temmuz ayından beri deniyoruz. Şimdiye kadar stresli değildim aslında ama bu ayda olmayacinca bayağı üzüldüm. Aslında ben hep korunmayı bıraktıktan sonra bir iki ay içinde olur düşüncesiyleydim. Ailede ikizler gibi doğal yolla gani gani olunca, ve hepsinin çocuk düşünüyoruz demesiyle hamile kalması bir olunca bende öyle olurum diye düşündüm ama maalesefNe zamandır deniyorsınuzz . Çok stres yapmadan denemek lazım , deniyoruz olunca olucak herkesin farklı zamanda oluyor, insan ne zaman olucağını bilse beklemek daha kolau oluyo tabi
Canım daha yeni deniyormuşsunuz kesinlkle stres yapma kendine aktivite bulÖyle tabii, temmuz ayından beri deniyoruz. Şimdiye kadar stresli değildim aslında ama bu ayda olmayacinca bayağı üzüldüm. Aslında ben hep korunmayı bıraktıktan sonra bir iki ay içinde olur düşüncesiyleydim. Ailede ikizler gibi doğal yolla gani gani olunca, ve hepsinin çocuk düşünüyoruz demesiyle hamile kalması bir olunca bende öyle olurum diye düşündüm ama maalesef
Dediğim gibi canim yoğun bir işim var aslında ama işte kimseye anlatamiyincada böyle sanki tek başıma içimde yaşıyorum ama bu ay inşallah iradeli olup biraz salacam yoksa kendime zarar veriyorum artık farkındayım çünkü.Canım daha yeni deniyormuşsunuz kesinlkle stres yapma kendine aktivite bul
Teşekkür ederimPik yakın takip edin henüz değil
Siz sıvı alımına dikkat ediyor musunuz ? 2 saat önceden bırakın diyorlar başka dikkat etmem bir şey var mı ?Pik yakın takip edin henüz değil
Aşkım sat 13 Ekim adet beklerken yumurtladım oyüzden bat 24 KasımBurası canım benim topiğimCivcivimmm sat bat yazarsan tabloya eklerim
Size bir şey diyim mi ben 2 yıldır korunmuyorumÖyle tabii, temmuz ayından beri deniyoruz. Şimdiye kadar stresli değildim aslında ama bu ayda olmayacinca bayağı üzüldüm. Aslında ben hep korunmayı bıraktıktan sonra bir iki ay içinde olur düşüncesiyleydim. Ailede ikizler gibi doğal yolla gani gani olunca, ve hepsinin çocuk düşünüyoruz demesiyle hamile kalması bir olunca bende öyle olurum diye düşündüm ama maalesef
Acikcasi devlet hastanesinde gece dusuk yaptim cok bi aciklama yapilmadi sonrasi icin.psikolojik yonden harap oldugum icin bende sormadan ciktim.simdi tekrar randevu alacagim ama cesaretlenemiyorum.dusuk sebebi arastirilmadi cunku ilk dusuk oldugu icin ve saglikli cocugum oldugu icin dediler.gecen yilki bebegimi kaybetme sebebim tansiyona bagli plesentanin erken ayrilmasindan kaynakli.sonrasinda butun muayenelerimi yaptirmistim fiziksel bir sorun yok denildi ama yinede endiseleniyor insan.dusuk sonrasi gebe kalma olasiligi yuksek gibi seyler okudum ne kadar dogru bilemiyorum.guzel dilekleriniz icin tesekkur ederimEğer doktorunuz tıbbi bir bekleme süresi koymadıysa tabi ki pes etmeyin .Allah en güxel şekilde en güzleini nasip etsin inşAllah . Düşük sonrası test yapıldı mı peki sebebi ne düşünülüyor
İnşallah en kısa zamanda kolaylıkla, sağlıkla ve güzellikle nasip olsun bizlereSize bir şey diyim mi ben 2 yıldır korunmuyorumama çevremden tabi çat diye gebe kalanları duyunca ben de aynı hissediyorum yalan yok , çünkü geleceği bilmemenin verdiği bir endişe olıyo insanız sonuçta , ama her bir şey oldu mu da en güzel zamanda oluyor ben ona inanıyorum
Evet canım stres etkilyorDediğim gibi canim yoğun bir işim var aslında ama işte kimseye anlatamiyincada böyle sanki tek başıma içimde yaşıyorum ama bu ay inşallah iradeli olup biraz salacam yoksa kendime zarar veriyorum artık farkındayım çünkü.
Aynen bende sıvıya dikkat ediyorumSiz sıvı alımına dikkat ediyor musunuz ? 2 saat önceden bırakın diyorlar başka dikkat etmem bir şey var mı ?
Herkesin hikayesi bir olmuyormuş ben bunu öğrendim bu süreçte (1.5 senedir istiyoruz) Benimle beraber evlenen, sonra evlenen herkes eline çocuğunu alırken ben hâlâ bir çaba içinde olunca çok üzüldüm, çok yıprattım kendimi ama biliyoruz ki bizim elimizde değil bazı şeyler. Allah nasip ederse oluyor, nasip etmezse de ne yaparsak yapalım boş. Biz çabamıza, mücadelemize sabırla devam edeceğiz. Bizim hikayemiz zorlu belki ama inşallah yüzümüzün güleceği zaman yakındır. Bize zor olan şey Allah'a kolaydır. Rabbim hepimizin yolunu çiçeklendirsin ve sağlıkla, hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsinÖyle tabii, temmuz ayından beri deniyoruz. Şimdiye kadar stresli değildim aslında ama bu ayda olmayacinca bayağı üzüldüm. Aslında ben hep korunmayı bıraktıktan sonra bir iki ay içinde olur düşüncesiyleydim. Ailede ikizler gibi doğal yolla gani gani olunca, ve hepsinin çocuk düşünüyoruz demesiyle hamile kalması bir olunca bende öyle olurum diye düşündüm ama maalesef
Evet ovulasyondan genelde memnunlar ama gebelik testi gerçekten çok kötü...artı medin gebelıkmtestı cok kotu ama ovu kullanıyorum ben o tutuyor:) doğru gitti hep. @ayyldz00
Kesinlikle öyle, evet birçok takviye vs kullanıyoruz ama her şeyden önce nasip dün bir tanıdığım 3. çocuğunu doğurdu Allah ona bağışlasın inşallah. Kadın makarna, patates, kola ve hazır paketler vs o kadar çok tüketiyor ama hamilelik istemesi ve hamile kalması bir oluyor yani her şey nasip. Allah hepimizin yardımcısı olsun imtihanımizi hafifletsin inşallahHerkesin hikayesi bir olmuyormuş ben bunu öğrendim bu süreçte (1.5 senedir istiyoruz) Benimle beraber evlenen, sonra evlenen herkes eline çocuğunu alırken ben hâlâ bir çaba içinde olunca çok üzüldüm, çok yıprattım kendimi ama biliyoruz ki bizim elimizde değil bazı şeyler. Allah nasip ederse oluyor, nasip etmezse de ne yaparsak yapalım boş. Biz çabamıza, mücadelemize sabırla devam edeceğiz. Bizim hikayemiz zorlu belki ama inşallah yüzümüzün güleceği zaman yakındır. Bize zor olan şey Allah'a kolaydır. Rabbim hepimizin yolunu çiçeklendirsin ve sağlıkla, hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsin
Nasip değilmiş yapacak birşey yok yakın zamanda mı kürtaj oldunuzBende hiç beklemediğim anda öğrendim sadece mide bulantım vardı ama gelişmedi kürtaj oldum
Kızzlarrrr bana yorum yapar mısınızzAteş takibi
36.3
36.5 Pik günü
36.2 Çatlama 10 Kasım
36.4 dpo1
36.2 dpo2
36.3 dpo3
36.5 dpo4
36.5 dpo5
36.7 dpo6 1.30 saat geç
36.5 dpo7
36.7 dpo8
Döngümün 37. Günündeyim. Sizce umut var mı? Dünkü ovülasyon testimi de ekleyeyim
Yaptın mı başka markayla testMarkaya da çok güvenemedim vula life diye bir marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?