- 18 Kasım 2020
- 21.056
- 50.406
- 598
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.061
AminnnBen foşur foşur regl oldum. İlk gün bu kadar yoğun olmazdı, uyurken hissettim aktığını o derece yoğun. Şuan uykumdan uyanıp yazıyorum. Neyse hayırlısı klomen kullanıcam zaten
Sat 20 kasım
Bat 20 aralık
Kendimi güncelliyorum. İnşallah Rabbim yeni yıla hamiş girmeyi nasip eder hepimize
Günaydınn dpo10 test negatif dünkü kurumaydı demek kiiiElinde test var mı başka tekrarlasan keşke
Benim dpo10 test negatifEvet evet sana demiştim ben önceki dönemler için tecrübem olmadığı için bir yorum yapamıyorum çatlamadan sonra devam etmezdim testlere ama beklenen regl tarihimden 3-4 gün önce bi denerdim aynı gün içinde sıvı alımına dikkat etmeden yine reglden 3 gün önce pik gördüm farklı saatlerde yine deyince daha da koyulaşmıştı tabi benim tecrübem bu herkeste farklı olabilir dediğim gibi bende burada okumuştum deneyince bende de doğru çıktı
Gerçekten mii çok şaşırdım ovu testi denedin mi peki o nasılBenim dpo10 test negatif
Canım silikleşince dpo0 ertesi gün 1 oluyorKızlar dpo yu ikinci çizginin silikleştiği günden mi sayıyoruz yoksa pik olan günden mi
Pik gününden diye biliyorum ben ama emin olamadım
Yok canım bittiGerçekten mii çok şaşırdım ovu testi denedin mi peki o nasıl
Sizin ovu testleri koyuydu değil mi 2. Bir yumurtlama olabilir mi ? Her ay bir kere ovulasyon olcak diye bişi yok sonuçtaYok canım bitti
Bende aynı şekilde bata 3 gün kala bu innovitanın gebelik testini yaptım hiç çizgi oluşmadı sizin gebelik var gibi hayırlı uğurlu olsun. Benim kesin yok demek mi kızlar bu ay?Kızlar dün bir merakla ovülasyon testi denedim pik gördüm bata 3 gün vardı dayanamayıp elimdeki gebelik testini denedimilk test dün akşam sıralarında yaptığım ikinci test ise bu sabah ilk idrarla yaptığım test dayanamayıp sağlık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra çıkarmış bat cuma günü dualarınızı eksit etmeyin
Evet canım hatta kademeli yükseliş oldu fakat ben zaten adet beklerken yumurtladım üstüne 8 gün sonra bir daha yumurtlanır mı bilemiyorum çünkü ateşimde yükseldi yani bilemiyorum. O günü ben değerlendirdim ne olur ne olmaz diye ama önemsemedim gerçek bir LH piki olduğunu düşünmeyerek. Bakalım 4 gün sonra adet gelecek miSizin ovu testleri koyuydu değil mi 2. Bir yumurtlama olabilir mi ? Her ay bir kere ovulasyon olcak diye bişi yok sonuçta
Ovülasyon testi kullanmıyor musunuz?KIZLAR CHAT’e GÖRE ATEŞ YÜKSELDİĞİ İÇİN 2. YUMURTLAMA OLAMAZ DİYOR ADETE 7 GÜN KALA 2. KEZ YUMURTLAMA OLABİLİR Mİ? NORMALDE EN GEÇ 45 DÖNGÜM OLMUŞTU EĞER Kİ BU SEFER İKİNCİ YUMURTLAMA OLMUŞSA BAT 3 ARALIK OLACAK VE BENİM SAT 13 EKİM BE DÖNGÜM 52 GÜNE ÇIKAR KAFAM ALLAK BULLAK OLDU
sen negatifi nerde gördün kanda mı?KIZLAR CHAT’e GÖRE ATEŞ YÜKSELDİĞİ İÇİN 2. YUMURTLAMA OLAMAZ DİYOR ADETE 7 GÜN KALA 2. KEZ YUMURTLAMA OLABİLİR Mİ? NORMALDE EN GEÇ 45 DÖNGÜM OLMUŞTU EĞER Kİ BU SEFER İKİNCİ YUMURTLAMA OLMUŞSA BAT 3 ARALIK OLACAK VE BENİM SAT 13 EKİM BE DÖNGÜM 52 GÜNE ÇIKAR KAFAM ALLAK BULLAK OLDU
Evet bu ay adet beklediğim gün akıntımdan Şüphelendim piki yakaladım. Sonra dpo6 da belirginleşti 7 daha koyu 8 de pik yakaladım tekrar bizim aklımızda gebelik var tabi ama dpo9-10 testlerim negatifOvülasyon testi kullanmıyor musunuz?
Hayır canım idrar testinde dpo10 bugünsen negatifi nerde gördün kanda mı?
Canım ben ilk testimi 5 gün kala yapmistim gebelik çok silik çıkmıştı ovulasyon testi pike yakındı bence hamile olabilirsin bı test dene istersenKIZLAR CHAT’e GÖRE ATEŞ YÜKSELDİĞİ İÇİN 2. YUMURTLAMA OLAMAZ DİYOR ADETE 7 GÜN KALA 2. KEZ YUMURTLAMA OLABİLİR Mİ? NORMALDE EN GEÇ 45 DÖNGÜM OLMUŞTU EĞER Kİ BU SEFER İKİNCİ YUMURTLAMA OLMUŞSA BAT 3 ARALIK OLACAK VE BENİM SAT 13 EKİM BE DÖNGÜM 52 GÜNE ÇIKAR KAFAM ALLAK BULLAK OLDU
Yapmışsın test pardon canım şimdi gordumHayır canım idrar testinde dpo10 bugün
Dpo9 ve dpo10 testlerim negatif maalesefCanım ben ilk testimi 5 gün kala yapmistim gebelik çok silik çıkmıştı ovulasyon testi pike yakındı bence hamile olabilirsin bı test dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?