Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Aminnn

günaydın kızlaarım :) bugun doktor kontrolum var bakalım ne dicek. dun ovu 3. gün silikti . fakat klomenden sonra 5. gun baslamalıydım erken basladım niyeyse kafam karıstı:)

Benim dpo10 test negatif

Kızlar yarın regl günüm göğüslerim baya hassaslaştı ama bu hamilelik belirtisi de aynı zamanda tabi. Dün innovita ovülasyon testinin içindeki gebelik testini yaptım silik dahi çizgi oluşmadı. Bu gebelik yok demek midir? Yoksa regl gecikmesini mi bekleyeyim? Sen pek bir belirti yok sadece göğüs şişkinliği var bu da neyden kaynaklı bilmiyorum. Erken gebelik testi yapmak şart mı? Normal testte çıkmaz mı?

Bende aynı şekilde bata 3 gün kala bu innovitanın gebelik testini yaptım hiç çizgi oluşmadı sizin gebelik var gibi hayırlı uğurlu olsun. Benim kesin yok demek mi kızlar bu ay?

Bizde iki aydır deniyoruz. Görünürde bi sorun yok ama olmuyor. Çok sabırsız biri olarak ay da bir olan yumurtlamayı beklemek çok can sıkıcı. Ve be adet zamanlarımı yoğun yaşıyorum göğüs ağrısı akıntı kasık bel ağrısı o yüzden hep bi ümitlenip hüsran oluyorum. İnşallah yılın son zamanları hepimize sanş getirsin inşallah. Benim de Sat 17 Kasım Bat 14 Aralık

Sizin ovu testleri koyuydu değil mi 2. Bir yumurtlama olabilir mi ? Her ay bir kere ovulasyon olcak diye bişi yok sonuçta
Evet canım hatta kademeli yükseliş oldu fakat ben zaten adet beklerken yumurtladım üstüne 8 gün sonra bir daha yumurtlanır mı bilemiyorum çünkü ateşimde yükseldi yani bilemiyorum. O günü ben değerlendirdim ne olur ne olmaz diye ama önemsemedim gerçek bir LH piki olduğunu düşünmeyerek. Bakalım 4 gün sonra adet gelecek mi

KIZLAR CHAT’e GÖRE ATEŞ YÜKSELDİĞİ İÇİN 2. YUMURTLAMA OLAMAZ DİYOR ADETE 7 GÜN KALA 2. KEZ YUMURTLAMA OLABİLİR Mİ? NORMALDE EN GEÇ 45 DÖNGÜM OLMUŞTU EĞER Kİ BU SEFER İKİNCİ YUMURTLAMA OLMUŞSA BAT 3 ARALIK OLACAK VE BENİM SAT 13 EKİM BE DÖNGÜM 52 GÜNE ÇIKAR KAFAM ALLAK BULLAK OLDU

Ovülasyon testi kullanmıyor musunuz?

sen negatifi nerde gördün kanda mı?

Canım ben ilk testimi 5 gün kala yapmistim gebelik çok silik çıkmıştı ovulasyon testi pike yakındı bence hamile olabilirsin bı test dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…