Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Normalde bat 21 kasım ama dün verdiğim kan 406
çıkmış çok şükür
Benim de 21 Kasım ben muhtemelen değilim çünkü bir belirti yok ama reglde olacak gibi de değilim regl günümün öncesinde biraz lekelenme yaşardım ama yok yarın olacak belki de. İlk denemeydi bizim zaten olmasa da problem değil. Sizin için hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklayın

Amh 2.68 gelmişti. Evet sanırım hekimler haklı çünkü gün aşırı ilişki öneriyorlar sadece bunu başarabilsem keşke çalıştığım içinde zor oluyor benim için. Zaten göreve dönerse iyice daha da kötü :/

Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişle kucağınız dolar Kaç yaşındasınız acaba 2 seneyi bilmiyordum 1 sene dolunca tedaviye başvuruyorlar genelde
30 yaşındayım. Evet tedavi 1 seneyi geçince yapıyorlar ama çoğu da 2 sene olmaması normal diyor.
İnşallah Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin

Civciv haddim değil bunu demek ama kilo vermek gerçekten etkili olacaktır biz 3-4 aydır deniyoruz 3 ayda ortalama 17 kilo kadar verdim ben evlenir evlenmez gebe kaldım zaten ama onu malesef kaybettik sonrasında korunduk yazın tatilimizi yapıp kafamızı topladıktan sonra bıraktık korunmayı ve gebelik oluşursa zor geçmemesi adına kilo vermeye karar vermiştim. Bu arada hala fazla kilom var sağlıklı beslenme düzenimi değiştirmeyeceğim gebeliğim ilerlerse minimum düzeyde kilo almaya çalışacağım

Benimde göğüs ucumun acıması dışında bir belirtim yok şuan için ara ara kasık ağrısı olurdu her adet öncesi onun şiddeti çok hafif şuan. İnşallah sende alırsın hayırlı haberi canım alamazsanda zaten daha ilk denemeymiş bizimde 3 ayda gelişti gebelik

Allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar kızlar doktora gıttım 17 mm ve 14 mm yumurta gelişmiş dongunun 12. gunu normal dedi 24 kasıma kadar ılıskı yasagı koydu 24unde tekrardan gıdecegım çatlama durumuna bakacak herhalde. poliple ılgılı de bir yorum yapmadı:) klomen kullanmıştım.

Est. Ben hep zayıftım çok aşırı bir kilom yok ama bedenime fazla geldi 70 kilo. İnşallah verebilirim stres daha da kötü yaptı. İşim sebebiyle hareketim 0 yediklerim sağlıksız olunca böyle oldu Sizi tebrik ederim

Ya 1 ay gün aşırı yapmak ta kolay değil ki , o 1 hafta boyunca bile gün aşırı pek olası gelmiyo çalışan insanlarız

Arkadaşlar bat günüm 15 Kasımdı o gün sabah 4 te test yaptım negatifti 6 gündür adet olmadım işin ilginci belirtide yok yaptığım test vula life diye bir markaydı ondan sonra hiç test yapmadım sebebi ne olabilir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…