- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.101
Normalde bat 21 kasım ama dün verdiğim kan 406
Ben umut vermek ya da umutsuzluk yaratmak istemem döllenme zamanı 1 gün bile gecikse farklılık olabilir testlerine daha geç yansıyabilir ve ya ovülasyon testinde pik görmen ikinci bir yumurtlama olabilir o yüzden erken gebelik testin negatif çıktıysa adet gününü beklemen daha doğru olacaktır benim tecrübem reglden 3-4 gün önce ovülasyonda pik görmem sonucu yaptığım gebelik testtinde baya belirgin bir çizgi gördüm ertesi gün tekrarladım yani dün gidip kan verdim sonucum 406 çıkmış çok şükür
Benim de 21 Kasım ben muhtemelen değilim çünkü bir belirti yok ama reglde olacak gibi de değilim regl günümün öncesinde biraz lekelenme yaşardım ama yok yarın olacak belki de. İlk denemeydi bizim zaten olmasa da problem değil. Sizin için hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklayınçıkmış çok şükür
Sağlıkla kucağına al canımNormalde bat 21 kasım ama dün verdiğim kan 406 çıkmış çok şükür
Amh 2.68 gelmişti. Evet sanırım hekimler haklı çünkü gün aşırı ilişki öneriyorlar sadece bunu başarabilsem keşke çalıştığım içinde zor oluyor benim için. Zaten göreve dönerse iyice daha da kötü :/Anladım canım ben de amh yüksek ve kesin pcos tanımı var sanıyordum. Ben de bu aralar hep ovulasyon testlerine güvendiğim için biraz pişmanım aslında çünkü forumda son zamanlarda çok gördüm mesela pik görüyor çatlamayı da görüyor 2-3 gün sonra doktora gidiyor doktor diyor ki yumurtalar bilmem kaç cm de henüz çatlamamış bir kaç güne çatlar... Bizde de durum öyle ise biz çoktan denemeleri bırakmış oluyoruz çatlama 3-5 gün önce oldu diye... Yani sanki görülen piklerden sonra 8-9 gün, gün aşırı ilişki mantıklı gibi. Çünkü ovulasyon çatlama testleri çatlama demek değil bunu anladım...
30 yaşındayım. Evet tedavi 1 seneyi geçince yapıyorlar ama çoğu da 2 sene olmaması normal diyor.Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişle kucağınız dolarKaç yaşındasınız acaba 2 seneyi bilmiyordum 1 sene dolunca tedaviye başvuruyorlar genelde
Benimde göğüs ucumun acıması dışında bir belirtim yok şuan için ara ara kasık ağrısı olurdu her adet öncesi onun şiddeti çok hafif şuan. İnşallah sende alırsın hayırlı haberi canım alamazsanda zaten daha ilk denemeymiş bizimde 3 ayda gelişti gebelikBenim de 21 Kasım ben muhtemelen değilim çünkü bir belirti yok ama reglde olacak gibi de değilim regl günümün öncesinde biraz lekelenme yaşardım ama yok yarın olacak belki de. İlk denemeydi bizim zaten olmasa da problem değil. Sizin için hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklayın
Allah gönlüne göre versin inşallahKızlar ben de geldim. Yeni üyeyim. Başlıklarda gezdikçe buralarda olmak istedim :) Sat 30 ekim. Çatlama 19 kasım. Bat 3 aralık. Pikleri değerlendirdim. Hadi bakalım umutları kaybetmek yok denemeye devam. Listede yerimizi alalım. 2 yıllık eviliyim, geri kaçma ile korunduk. 2 aydır da deniyoruz. Yaş:32marmelad01
Bende de aynıGünaydınn dpo10 test negatif dünkü kurumaydı demek kiii
Aynen üzülmedim zaten bekliyordum ateşim de baya düşmüştü. İnşallah önümüzdeki ay için çok umutluyumHayrlısı olsun başta sağlık olsun canım, önümüzdeki ay için amin inşaAllah
Est. Ben hep zayıftım çok aşırı bir kilom yok ama bedenime fazla geldi 70 kilo. İnşallah verebilirim stres daha da kötü yaptı. İşim sebebiyle hareketim 0 yediklerim sağlıksız olunca böyle olduCivciv haddim değil bunu demek ama kilo vermek gerçekten etkili olacaktır biz 3-4 aydır deniyoruz 3 ayda ortalama 17 kilo kadar verdim ben evlenir evlenmez gebe kaldım zaten ama onu malesef kaybettik sonrasında korunduk yazın tatilimizi yapıp kafamızı topladıktan sonra bıraktık korunmayı ve gebelik oluşursa zor geçmemesi adına kilo vermeye karar vermiştim. Bu arada hala fazla kilom var sağlıklı beslenme düzenimi değiştirmeyeceğim gebeliğim ilerlerse minimum düzeyde kilo almaya çalışacağım
İnşallah pozitif görürüzBende de aynı
Ateşin nasıl seyretti canımAynen üzülmedim zaten bekliyordum ateşim de baya düşmüştü. İnşallah önümüzdeki ay için çok umutluyum
Ya 1 ay gün aşırı yapmak ta kolay değil ki , o 1 hafta boyunca bile gün aşırı pek olası gelmiyo çalışan insanlarızAmh 2.68 gelmişti. Evet sanırım hekimler haklı çünkü gün aşırı ilişki öneriyorlar sadece bunu başarabilsem keşke çalıştığım içinde zor oluyor benim için. Zaten göreve dönerse iyice daha da kötü :/
Silik bile cıkmadı tertemiz bi negatifİnşallah pozitif görürüz
Bende önümüzdeki aydan cok umutluyum insallah yeni yıla hamile olarak girerizAynen üzülmedim zaten bekliyordum ateşim de baya düşmüştü. İnşallah önümüzdeki ay için çok umutluyum
Benim birde daha uzun sürüyor pert yani Off deneyeceğim birgünYa 1 ay gün aşırı yapmak ta kolay değil ki , o 1 hafta boyunca bile gün aşırı pek olası gelmiyo çalışan insanlarız
Benimde öyle eve gidince bakıcam kuruma bırakmış mıSilik bile cıkmadı tertemiz bi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?