- 28 Ağustos 2025
- 724
- 224
- 18
- 26
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.221
Gözükmez bile burdanAy atsana testi bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözükmez bile burdanAy atsana testi bakalım
Aynen bende dedim valla sağ olsun aydınlandımCivcivimmm şimdi baktım da aşırı doğru bir tespit yapmış
Yaa bende indireyimFertility friend uygulamasını kullanırsanız genellikle doğru tahmin yapıyor
ben de ateş takibi yapıyorum bu uygulamayı kullanıyorum ilk çocukta da kullandım bundada neredeyse hiç yanıltmadı
Atsana canımm inşallah vardır bebişKızlar dpo12 tekrar test yaptım awox ile tekrar gölge gibi bişey gördüm aklım oyun mı oynuyo bana bilmiyorum regle 2-3 gün kala hep lekelenirim lekelenme olmadı regle 7 gün kala lekelenme olmustu dün regl sancısı cektim baya simdide her an regl olacakmısım gibi ağrı var geçen ay kimyasal geçirdim aynı şeyleri yaşıyorum![]()
NasıllGözükmez bile burdanbej akıntım geldi zaten regl olcam
Yerlesmedir belki devam etmezGözükmez bile burdanbej akıntım geldi zaten regl olcam
Ay hiç bilmiyorum bebiş olsa testler silik de olsa pozitif olurdu sanırım regl olacak olsam az da olsa belirti olurdu ne gelen var ne giden şuan sanki adet döngüm kendini tamamen durdurmuş gibiGidebilecek imkanınız varsa tabii ki gidin ne zaman yumurtlamışsınız ne zaman çatlama olmuş belki bunlara bakılır, içiniz rahat etmiş olur. Ama gidebilecek durumunuz yoksa bir süre daha gözlemleyin bakalım kendinizi. Bir terslik hissetmiyorsanız tabi. İnşallah bebiş vardır.
Canımcım ben seni çok uzun zamandır görüyorum ama diğer hesabım telefon değiştirince gitti inşallah rabbim içine ferahlık versin bende 2 senedir deniyorum olmuyor yani yok tüp bebeğe başlayacağım artık sen ne düşünüyorsun.Kızlar ben çok bunaldım ya cinnet geçiricem artık galiba. Adet olayım kurtulayım diyorum daha 11 gün var
Regl döngünüz kaç oldu? 26-35 normal kabul edilir. Yumurtlama gününüzden emin misiniz değil mi? Yumurtlamanın üzerinden de 14 gün geçti. Bilemedim tecrübe etmedim ama aklıma gelenler geç yumurtlama görmeniz, ya da gebelik. Döngü dışına çıktıysanız yine de gidin en azından sağlık ocağınaAy hiç bilmiyorum bebiş olsa testler silik de olsa pozitif olurdu sanırım regl olacak olsam az da olsa belirti olurdu ne gelen var ne giden şuan sanki adet döngüm kendini tamamen durdurmuş gibi![]()
Reglden önce lekeleniyorum mutlaka lekelendimm yine regli bekliyorumNasıll
Geçen hafta pembe akıntım geldi onu yerleşme sanmıstım bennYerlesmedir belki devam etmez
Canım henüz bir şey belli değil lekelenmişsin pıhtılı görene kadar yelkenleri indirmeGeçen hafta pembe akıntım geldi onu yerleşme sanmıstım benn
Yaa ben konulara bakarken sizi de okudum, sizden hamilelik haberi bekliyordum.Reglden önce lekeleniyorum mutlaka lekelendimm yine regli bekliyorum![]()
Benim de bugün ikinci gün ben de klomen kullanmayı düşünüyorum inşallah hepimize nasip olur sağlıcaklaKizlar bugün regl ikinci günü bu ay yumurta geliştirici iğne ve catlama iğnesi deneyeceğim ilk defa inşallah bu grupta hepimiz pozitifleri görürüz 2026 ya hamiş gireriz![]()
Tabi ki var bu doktorların moral bozma alışkanlıkları bitmiyor. Gebelik için tek yumurta yetiyor canım sen şimdiden stres olup olumsuz etkilenme. Yumurtan büyüyüp çatladı mı tamamdır umut her zaman varFamera kullanmanın 8. Günü bugün kontrole gittim 13 milimlik yumurta var pazartesi tekrar çağırdı ama biraz umutsuz konuştu en az iki üç tane olması lazım dedi tek yumurtayla hamile kalan var mı moralim bozuldu![]()
Peki pazartesiye kadar büyüme ihtimali var mı yani olgunlaşmanın belli bir süresi var mı 11 kasım ilk regl günüm yumurtlama zamanıma geliyor hemen hemen pazartesi günüTabi ki var bu doktorların moral bozma alışkanlıkları bitmiyor. Gebelik için tek yumurta yetiyor canım sen şimdiden stres olup olumsuz etkilenme. Yumurtan büyüyüp çatladı mı tamamdır umut her zaman var
Büyür inşallah merak etme 18-19 mm olsa yeter zaten senin 13 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yapacak mı? Olmadı salı ya da çarşamba yapar bir iki gün ileri geri olabilir yaniPeki pazartesiye kadar büyüme ihtimali var mı yani olgunlaşmanın belli bir süresi var mı 11 kasım ilk regl günüm yumurtlama zamanıma geliyor hemen hemen pazartesi günü