• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar dpo12 tekrar test yaptım awox ile tekrar gölge gibi bişey gördüm aklım oyun mı oynuyo bana bilmiyorum regle 2-3 gün kala hep lekelenirim lekelenme olmadı regle 7 gün kala lekelenme olmustu dün regl sancısı cektim baya simdide her an regl olacakmısım gibi ağrı var geçen ay kimyasal geçirdim aynı şeyleri yaşıyorum 🥹
Atsana canımm inşallah vardır bebiş

Gidebilecek imkanınız varsa tabii ki gidin ne zaman yumurtlamışsınız ne zaman çatlama olmuş belki bunlara bakılır, içiniz rahat etmiş olur. Ama gidebilecek durumunuz yoksa bir süre daha gözlemleyin bakalım kendinizi. Bir terslik hissetmiyorsanız tabi. İnşallah bebiş vardır.
Ay hiç bilmiyorum bebiş olsa testler silik de olsa pozitif olurdu sanırım regl olacak olsam az da olsa belirti olurdu ne gelen var ne giden şuan sanki adet döngüm kendini tamamen durdurmuş gibi 😕

Kızlar ben çok bunaldım ya cinnet geçiricem artık galiba. Adet olayım kurtulayım diyorum daha 11 gün var
Canımcım ben seni çok uzun zamandır görüyorum ama diğer hesabım telefon değiştirince gitti inşallah rabbim içine ferahlık versin bende 2 senedir deniyorum olmuyor yani yok tüp bebeğe başlayacağım artık sen ne düşünüyorsun.

Ay hiç bilmiyorum bebiş olsa testler silik de olsa pozitif olurdu sanırım regl olacak olsam az da olsa belirti olurdu ne gelen var ne giden şuan sanki adet döngüm kendini tamamen durdurmuş gibi 😕
Regl döngünüz kaç oldu? 26-35 normal kabul edilir. Yumurtlama gününüzden emin misiniz değil mi? Yumurtlamanın üzerinden de 14 gün geçti. Bilemedim tecrübe etmedim ama aklıma gelenler geç yumurtlama görmeniz, ya da gebelik. Döngü dışına çıktıysanız yine de gidin en azından sağlık ocağına

Famera kullanmanın 8. Günü bugün kontrole gittim 13 milimlik yumurta var pazartesi tekrar çağırdı ama biraz umutsuz konuştu en az iki üç tane olması lazım dedi tek yumurtayla hamile kalan var mı moralim bozuldu 😔

Kizlar bugün regl ikinci günü bu ay yumurta geliştirici iğne ve catlama iğnesi deneyeceğim ilk defa inşallah bu grupta hepimiz pozitifleri görürüz 2026 ya hamiş gireriz 🤲🤲
Benim de bugün ikinci gün ben de klomen kullanmayı düşünüyorum inşallah hepimize nasip olur sağlıcakla

Famera kullanmanın 8. Günü bugün kontrole gittim 13 milimlik yumurta var pazartesi tekrar çağırdı ama biraz umutsuz konuştu en az iki üç tane olması lazım dedi tek yumurtayla hamile kalan var mı moralim bozuldu 😔
Tabi ki var bu doktorların moral bozma alışkanlıkları bitmiyor. Gebelik için tek yumurta yetiyor canım sen şimdiden stres olup olumsuz etkilenme. Yumurtan büyüyüp çatladı mı tamamdır umut her zaman var

Tabi ki var bu doktorların moral bozma alışkanlıkları bitmiyor. Gebelik için tek yumurta yetiyor canım sen şimdiden stres olup olumsuz etkilenme. Yumurtan büyüyüp çatladı mı tamamdır umut her zaman var
Peki pazartesiye kadar büyüme ihtimali var mı yani olgunlaşmanın belli bir süresi var mı 11 kasım ilk regl günüm yumurtlama zamanıma geliyor hemen hemen pazartesi günü

Peki pazartesiye kadar büyüme ihtimali var mı yani olgunlaşmanın belli bir süresi var mı 11 kasım ilk regl günüm yumurtlama zamanıma geliyor hemen hemen pazartesi günü
Büyür inşallah merak etme 18-19 mm olsa yeter zaten senin 13 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yapacak mı? Olmadı salı ya da çarşamba yapar bir iki gün ileri geri olabilir yani

Kızlar benım Dpo 13 de adet olmam gerekiyor du . Dün Dpo 14 du adet olmadım bıtane nimo test yaptım silik çıktı ardından awox yaptım negatıf . Bugün Dpo 15 ne adet belırtım var ne gebelık . Bu durumu yaşayan var mı

Back
X