- 26 Ağustos 2023
- 251
- 50
- 28
- 23
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.241
Test gölge gibi mi çıktıGözükmez bile burdanbej akıntım geldi zaten regl olcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test gölge gibi mi çıktıGözükmez bile burdanbej akıntım geldi zaten regl olcam
Evet de bişey diyecegimm şimdi gecen ay kimyasal geçirdim 27 günde bir regl oluyorum kimyasaldan dolayı takvim döngüyü 29 günde bir gösteriyor yani normalde bugun regl olmam gerekiyordu 25 ekimde basladı kanamam yine regl gibi 6 gün sürdü ama takvimde de bat 23 kasım gözüküyor anlatabildim mi bilmiyorum yaTest gölge gibi mi çıktı
Alla alla biri de bı yerde yazmıştı 4 tane yumurtası gelıstıgı ıcın ılıskıyı yasakladı doktor çoğul gebelık olabılır dıye demıstı .Famera kullanmanın 8. Günü bugün kontrole gittim 13 milimlik yumurta var pazartesi tekrar çağırdı ama biraz umutsuz konuştu en az iki üç tane olması lazım dedi tek yumurtayla hamile kalan var mı moralim bozuldu![]()
Yani 2 gün erken mi lekelendinEvet de bişey diyecegimm şimdi gecen ay kimyasal geçirdim 27 günde bir regl oluyorum kimyasaldan dolayı takvim döngüyü 29 günde bir gösteriyor yani normalde bugun regl olmam gerekiyordu 25 ekimde basladı kanamam yine regl gibi 6 gün sürdü ama takvimde de bat 23 kasım gözüküyor anlatabildim mi bilmiyorum ya
Bide o gölge ilk 5 dk da mı çıktı bekledi miEvet de bişey diyecegimm şimdi gecen ay kimyasal geçirdim 27 günde bir regl oluyorum kimyasaldan dolayı takvim döngüyü 29 günde bir gösteriyor yani normalde bugun regl olmam gerekiyordu 25 ekimde basladı kanamam yine regl gibi 6 gün sürdü ama takvimde de bat 23 kasım gözüküyor anlatabildim mi bilmiyorum ya
Bugun regl olmam gerekiyor adet düzenime göreYani 2 gün erken mi lekelendin
Bugün olmazsan yarın test yapBugun regl olmam gerekiyor adet düzenime göre
EvetBide o gölge ilk 5 dk da mı çıktı bekledi mi
öyle yapacagım ama umudum yokBugün olmazsan yarın test yap
Hayırlısı kuzumEvet
öyle yapacagım ama umudum yok
Bat 2 aralık benim aslında bu adette başlayacaktım ama yılbaşından sonraya erteledim canım çünkü benim başarısız bir tüp bebek denemem de oldu o yüzden yorgunum çok mental olarakCanımcım ben seni çok uzun zamandır görüyorum ama diğer hesabım telefon değiştirince gitti inşallah rabbim içine ferahlık versin bende 2 senedir deniyorum olmuyor yani yok tüp bebeğe başlayacağım artık sen ne düşünüyorsun.
Bende önümüzde adetim de yumurta büyütme takibi vs olucak yani çok kötü beslenmiyordum ama normal herşeyi yiyordum sigara var şimdi düzenli beslenmeye çalışıyorum ama acaba bu çok etki eder mi çünkü 3 ay önceden başlıyor insanlar hazırlığaBat 2 aralık benim aslında bu adette başlayacaktım ama yılbaşından sonraya erteledim canım çünkü benim başarısız bir tüp bebek denemem de oldu o yüzden yorgunum çok mental olarak
Bence kendini hazırla takviyelerle falan ve iyi bir merkez seç sana tavsiyem. Ben yumurta takibi yaptırdım iki ay ama son ayımda yumurtam kist olduBende önümüzde adetim de yumurta büyütme takibi vs olucak yani çok kötü beslenmiyordum ama normal herşeyi yiyordum sigara var şimdi düzenli beslenmeye çalışıyorum ama acaba bu çok etki eder mi çünkü 3 ay önceden başlıyor insanlar hazırlığa
Hayır ilişki önerdi ilk tedavim bu olmazsa iğneye başlarız dedi istediğimiz gibi büyümemiş dediBüyür inşallah merak etme 18-19 mm olsa yeter zaten senin 13 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yapacak mı? Olmadı salı ya da çarşamba yapar bir iki gün ileri geri olabilir yani
Uygulama ne üzerineFertility friend uygulamasını kullanırsanız genellikle doğru tahmin yapıyor
ben de ateş takibi yapıyorum bu uygulamayı kullanıyorum ilk çocukta da kullandım bundada neredeyse hiç yanıltmadı
Marka ne canımKaliteden de baya görüntü bozulmuş ama ben gözle gördüm sanki
SoftecMarka ne canım
Anladım canım sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiriHayır ilişki önerdi ilk tedavim bu olmazsa iğneye başlarız dedi istediğimiz gibi büyümemiş dedi