Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Eşinizi yanınızda doktora götürün o da duysun

2 gün önce kan vermiştim kam sonucum <2 den şeklinde bir şey çıktı. Dünden beri de midem de taş var sanki. Ağrıyor bacaklar göğüslerim çok ağrıyor. Regl olacağım da bi olsam bir an önce. Diğer aylara göre çok farklı oldu bu sefer

Farklı birşey yaptın mı canım

Kizlar ben döngümün 11. Gunundeyim ovulasyon testi yapiyorum adet bitiminden beri henuz pik olmadi zaten erken daha normalde ama dun gece ve bugun akıntım yumurtlama akintisi gibi oldu uzayan seffaf yumurta beyazi seklinde. Testlerde pik felan yok ama kasiklarimdada hafif agri var acaba erken yumurtlama olabilir mi testler yanıltıyor olabilir mi.

Bende o akıntı 4 sürdü 4.gün çatladı canım takip et bize de at istersen bakalım

Kızlar dpo 7deyim hiçbir belirtim yok en erken ne zaman test yapayım sizce aslında hiç umudum yok da merak işte

Kızlar merhaba bugün 22. Günüm. Adetime 11-12 gün var ve o bahsedilen uzayan akıntı oldu bugün. Afedersiniz sümüğümsü bir yapı bu ne demek oluyor ovulasyon falan mı ?
Uygulamaya göre 2 gün önceydi en yüksek doğurganlık çatlaması yani

Bende o akıntı 4 sürdü 4.gün çatladı canım takip et bize de at istersen bakalım
Atiyim tabi üzerlerine tarihi ve saati yazdim yanlarina döngü günümü bugun 3 tane test yaptim akintidan dolayi

Eklentiler

• 1C4B67B2-0C67-405F-A257-C1DBBFD6128C.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 14
Ya şöyle gitmeye imkanım var da 1 yıllık evliyim alttan muayeneden çekiniyordum. Benim 40 günü geçti aile hekimim ile görüştüm ben ekim ayında umredeydim primolut N içmiştim onu 3 4 gün ve düzensiz içtiğim için bu ay sağlıksız bir döngü yaşamışım tekrar primolut N kullanacağım ama 7 gün ve düzenli sabah gidemediğim için beta hcg veremedim bakalım hayırlısı olsun çok teşekkür ederim yanıtların için . Son olarak bunu okuyanlara da örnek olsun her ilacı özellikle kadın doğum ilaçlarını çok da kafamıza göre içmememiz lazım

Ovu testi yaptıgımı bilmiyo ki zaten ogün ısrarcıysam anlıyo kdkfdkdk

Farklı birşey yaptın mı canım
Yok hayır. Hatta bu ay hiçbir şey kullanmadım aksine. Deminde yürürken sağ kasığıma ağrı girdi. Ay valla olacaksam olayım gari yetooooo olmadığını bile bile umutlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…