Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

canım benim sıkma canını dıcem ama sıkıyor insan doğal olarak. bedenen insan yorulunca hiç birşey insana zevk vermıyor ya da ısteksızlık cok normal olabiliyor. her ıkınızde kendi açınızdan haklısınız. bende eşimde çalışıyor bazen bakıyorum pik gercekten hiç yapasım olmuyor boşver ya uyu diyorum o da oyle uyuyoruz. kendine de onada cok yuklenme. ne kadardır denıyorsun hatırlamıyorum ama erkeklerde bu durumdan cok bellı etmeselerde etkileniyor.

Ayni yorum vallahi sabahta bana ates ölçüyorum yatagin icinde diye sen iyice kafayi yedin yasaklicam sana sosyal medyayi diyor. Olacagi varsa olur diyor orasi oyle evet ama kaderde gayrete asiktir diye bosa dememislerdir yani. Tek tarafli cabalamak cok zor gercekten.

esperanzaa asilemm21 M melisagggg
Kızlar eşinize belli etmeden yapın ovu testlerini. Diyin ki bıraktım artık oluruna bırakıcam, ama gizli gizli yapın ve asssslllaaa ama asla pik çatlamayı söylemeyin. İlişkiyd girmek kadınlar için kolay ama erkekler öyle değil onlara görev gibi bugün değerlendirmemiz gerek diyince stres oluyorlar hevesleri varsa bile kaçıyor. Pik gördünüz mü şööööyyylleee bir güzel hazırlanın gecelikler falan filan işte. Adam düşünsün ki beni istiyor çocuk için değil. Bakın bakalım o zaman nasıl oluyor. Tartışarak bir yere varılmıyor maalesef

Haklisin canim dogru diyorsun oyle denemek lazim bide bugunden itibaren diyim ben biraktim testi mesti diye bari 3 4 gune pik olmam lazim yerini yapiyim o gunun hic olmazsa

Haa bu arada eşinize tatlı matlı bir şeyler yedirin bal pekmez kuruyemiş dayayın. Ben bir kasede bulduğum bütün çerezleri küçük küçük bölerek balla karıştırdım özellikle ceviz. Sabah akşam bir kaşık yiyor. Sperme de faydası var hem

Haklisin canim dogru diyorsun oyle denemek lazim bide bugunden itibaren diyim ben biraktim testi mesti diye bari 3 4 gune pik olmam lazim yerini yapiyim o gunun hic olmazsa
Aynen öyle bıraktığına ikna et pik olana kadar da pek yaklaşma sonra pik oldu mu özledim falan de. Hem bu 3-4 günlük süreç sperm için de iyi olur

Biz üç aydır deniyoruz, yaş olarak biraz acelemiz olduğunu düşündüğüm İçin ovulasyon testi kullanmaya başladım. İlk iki ay piki pek yakalayamamıştım ama dün ilk kez gerçekten o koyu çizgiyi gördüm. Bu kez de eşimin isyanı ile karşılaştım Ben de çok yoğun çalışıyorum ama bu işe zaman ayırabiliyorum eşim haftada bir kezden fazlasını kaldıramıyor sanırım

Eşim kendine o şekilde bir karışım hazırladı. Keçiboynuzu özü, bal, fındık, ceviz ve kuru inciri karıştırmış masanın üzerinde akşam sabah yiyor bir kaşık

Anlıyorum canım ovu testi yapıyorsun zaten pik ve çatlamaya kadar ilişki olmasın piki gördükten sonra olsun. Ayrıca senin pik dündü hala şansın var eşinin suyuna git bugünü değerlendirmeye çalış. Önemli günler geçtikten sonra salabilirsin zaten

Tabi ki sorabilirsin bilgisi olan arkadaşlar cevaplar zaten
Son adetim 16 ekimde oldu adetim 30 -35 gun arası geliyor 20 kasımdan beri de peçeteye pembe ve kahve tonlarında akıntı geliyor yerleşme kanaması olabilir mi mide bulantısı göğüs şişliği var ve ağrım hiç olmadı bu ay

Yerleşme olabilir test yaptın mı hiç

14 kasımda yaptım reglden 1 gün önce negatif sonuç verdi açıkçası testler bazen yanıltıyor o yüzden güvenmiyorum pazartesi günü doktora gideceğim
8 gün geçmiş testin üstünden 2 günde bile sonuç değişebiliyor. Bence yarın ilk idrarla tekrar dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…